Οποτε το παιζαν live αυτο γινοταν της μουρλης στο κοινο(πως να ξεχασω τι εγινε οταν το επαιξαν στο live τους με 25 ta Life?).
Επισης προτεινεται(αμα το βρεις)και το split cd με μια αλλη γκρουπαρα της Βουλγαρικης σκηνης τους Hitman,οπως και το 3 way με Vendetta,Skinflick(τ’οποιο δυστυχως ειναι δυσευρετο).
Το σπλιτ με hitman το εχω.Το αλλο δεν το εχω καν ακουστα.Παντως οταν τους ειχα δει λαιβ,ειχανε στο merch διαφορα σπλιτακια και το ματι μου ειχε παρει και ενα σπλιτ με 25 Ta Life,αλλα δεν ειχα πανω μου φραγκα να το τσιμπησω.
Ατυχια.Το 3 way split με Vendetta,Skinflick βγηκε καπου στο 2002 με 2003 αν δεν απατωμαι και εχει 3 κομματια απ’τη καθε μπαντα(η πλευρα των LH εχει και τη πρωτη εκτελεση του FTP).Δυστυχως σημερα ειναι δυσευρετο αλλα ολο και καποιο soulseek θα το εχει.
Δεν σας λεω περι τινος προκειται γιατι με μαθατε πλεον.Παρτε ομως ενα βιντεακι απ’την ομωνυμη κομματαρα για να εχετε μια εικονα(εστω και μ’αυτη τη σκατενια live εκτελεση).
Αουτλο,το φερστ μπλαντ το εχω λιωσει και το ειχα παρει και φτηνο.6 ευρω or something.
Ωραιοι και οι Settle The Score αλλα ρε ντιουντ με τους death for every sin αρρωστησα.Τα μυαλα μας πονανε.
Ναι,θα σκασω Αrkangel \m/
εντιτ:Στους ανεφερα μιας και εχουνε και σπλιτ με Settle The Score,γενικα τσεκαρε οτι βρεις.Τους καραγουσταρω για εχουν μια “ξεραιλα” και σωστες μεταλ αποχρωσεις.