εδώ είμαστε
αχαχαχαχα
σχετικα με το δεκεμβρη
συγκρισεις μεταξυ dc και nc ειναι ακυρες
επαιξαν και οι 2 φοβερα, οι dc ειχαν πολυ καλυτερη ατμοσφαιρα αλλα οι
nc επαιξαν τα κομματια αρκετα καλυτερα/metal απο το album.
και ναι , η εμφανιση nc ηταν αστεια,
(να πω την αληθεια εμοιαζε
με tribute beatles band απο το texas, αν εξαιρεσεις τα περιδεραια του κακουυυυυ)
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=125596
Xμμ, για να δούμε τι θα λέει ο νέος, ομώνυμος, δίσκος των Hatebreed…
Επίσης 7 Σεπτέμβρη έχουμε και νέο δίσκο από Raised Fist ο οποίος προμυνήεται πολύ καλός απ’ ότι έχω ακούσει… για να δούμε
λιγο ασχετο αλλα κανω αυτο το post γιατι δεν ηξερα που αλλου να γραψω…Οι morbid angel ποτε θα βγαλουν νεο δισκο?παιζουνε ενα νεο κομματι αλλα μου φαινεται οτι αργουν πολυ και δεν ακουω καθολου νεα σχετικα.Ξερετε τι γινεται?
Την εχουν δει Sadistic Intent μου φαινεται.
Τιποτα ακομα.Μονο φημες…
Όσο δεν έχουν εταιρία δίσκο δεν βλέπουμε. Μόλις δείτε νέο του στυλ “Morbid Angel signed with…” τότε θα έχουμε και νέο δίσκο.
Noσηρη Γωνια :lol: #-o
Αχαχαχα, δεν υπάρχει! :lol::lol::lol:
Για οποιον ενδιαφερεται και για οποιον αγοραζει ακομα βινυλια η Nuclear Winter Records επανακυκλοφορει
το ντεμο των Mythos σε 10ιντσο.Moulded In Clay o τιτλος και φημες λενε οτι ειναι καλυτερο
απο το αλμπουμ ! Οι πρωτες 100 κοπιες θα ειναι σε διαφανο βινυλιο.
Έκανα search αλλά δεν βρήκα κάτι, οπότε εγώ προτείνω αυτό:
Ελληνική Death Metal μπάντα, στην οποία ήταν ο Ηλιόπουλος από τους Nightrage.
Πες και κανα καλο λογο ρε μαστορα ομως για το ωραιο περιεχομενο και αστους nightrage !
Μα για να το προτείνω εννοείται πως εκθειάζω (πσσσ :p) το περιεχόμενο!
Απλά το αναφέρω σαν επιπλέον αυτό για τους Nightrage.
Το album τα σπάει. 8)
μονο που:
>…Ντεμπούτο Exhumation
>… Nightrage
Δεν το αμφισβητώ αυτό σε καμία περίπτωση.
Απλά εγώ έχω συναντήσει πιο πολλά άτομα που ξέρουν τους Nightrage παρά τους Exhumation.
λογικο αφου εχει τραγουδησει λιμπεργκ.
Επισης λογικο ειναι γιατι οι Exhumation το διαλυσανε πριν χρονια.
Tormented - Rotten Death
Η νεα μπαντα του Axelson (Edge of Sanity). Μαλλον το αγαπημενο μου death metal album για εφετος, αν κι ειμαι πανω στον ενθουσιασμο και πρεπει να περιμενω μερικες ακομα ακροασεις.
Είχα ένα δίλλημα να ανοίξω ξεχωριστό topic για αυτούς στο Groups & artists, ή να τους βάλω εδώ ή στο crust topic. Τελικά τους αναφέρω εδώ, οι υποψιασμένοι (αν δεν τους έχουν τσεκάρει ήδη) θα τους προσέξουν.
Zegota. Τους είχα προσέξει πριν 2-3 χρόνια όταν τους είχε αφιέρωμα ο Αγόρος στο Hammer με αφορμή τη συναυλία τους εδώ. Τυχεροί όσοι πήγαν. Όποιος γουστάρει Catharsis, Fall of Efrafa, Requiem και λοιπά, ας τους τσεκάρει. Κινούνται στο ίδιο ύφος, λίγο πιο tribal (τουμπερλέκια, σαξόφωνα κλπ. χώνονται συχνά), λίγο πιο post/’‘φεύγα’’. Τουλάχιστον στο ‘‘Namaste’’ δίσκο που έχω ακούσει (έχουν βγάλει άλλα δύο, τα ‘‘Movement in music’’ και ‘‘Reclaim’’) έτσι είναι η φάση. Παίζουν και τρελοί τίτλοι τραγουδιών (’’(Just give me) one minute of passionate existence’’, ‘‘Thrones for the worthy, graves for the rest’’, ‘‘A medley of previous released songs’’ κ.ά.). Στίχοι, φιλοσοφία κλπ. στα πλαίσια που κινούνται και οι Catharsis (D.I.Y., αναρχία, επανάσταση και ξερό ψωμί). Γενικώς πολύ τίμια μπάντα, ειλικρινής και τα μέλη της πολιτικά ενεργά. Μου άρεσε και μία φράση τους στην αφίσα της συναυλίας της Αθήνας: ‘‘Even if the world was to end tomorrow, I would still plant a tree today’’.