Παντως μιας και φετος συμπληρωνονται 10 χρονια απο την κυκλοφορια αυτης της κορυφαιας δισκαρας μιας πολυ υποτιμημενης μπαντας καλο ειναι να θυμησουμε σε οσους εχουν ξεχασει(η’ δεν εχουν ξανακουσει) τους Γερμανους
Δεν ακουω nocturnus:wink:
Επισης τσεκαρετε και buried inside.Πολυ ωραιοι,και με νεο δισκο φετος νομιζω.Προσ=φατα τους εμαθα και λενε πολλα.
Nα φυγεις απο το topic παρακαλω
Οι Buried Inside ειναι γνωστοι και μη εξαιρετεοι.
Υπεροχο το προηγουμενο αλμπουμ τους και απ’οσα διαβαζω και το φετινο τους ειναι
εξαιρετικο.
Ε,οχι δε φευγω.Αλλα θα ακουσω nocturnus αυριο.
Επισης τσεκαρετε και νεο δισκο απo lost soul!Ειναι tech death φαση.
Ρε κωλόφαρδε8O8O…θα ακούσεις δηλαδή το The Key πρώτη φορά? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Λοιπόν είμαι δουλειά τώρα, βάζω The Key και φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Nightwing, ακούω τις πρώτες νότες του Lake Of Fire, κάνω πως δεν μου θυμίζει κάτι (όσο γίνεται), ξαφνικά μπαίνουν κάτι κιθάρες, παίζουν ότι νά ναι…μπαίνει το κομμάτι, ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χεχε,και γω lake of fire ακουω!Για πρωτη φορα!Ειναι στο 2:50 τωρα.Ζηλια!
Αυτά είναι…πουτάνα κενωνία…enjoy it βρε…και μη μασήσεις…για να θυμίζει Nile κάποιος λόγο θα υπάρχει…και αν σε παραξενέψουν τα vocals που μερικές φορές είναι εκτός χρόνου μη ξεχνάς ότι ο drummer τραγουδάει…
Α δε σου πα για το δέμα τελικά, προσκυνάω συσκευασία, άντεχε άνετα οικογενειακό διπλό υπαλλήλων των ελτά. με αυτό θα στείλω κάτι δίσκους αμερική σε ένα τρελαμένο thrasher που μου λέει “Don’t forget to cage them in steel when you pack them up!! Haha!!” :lol::lol:
Ο ντραμερ τραγουδαει?>
Οι κιθαρες ειναι γαματες,το μπασο δεν ακουγεται,και τα ντραμς εξαιρετικα για καποιον που τραγουδαει κιολας.
Παίδες σήμερα τσίμπησα το τελευταίο άλμπουμ των Γάλλων Kronos και έχω να πω οτι σπέρνουν τον πανικό! Βαρβάτο Death Metal με στοιχεία από Πολωνική και Βέλγικη σκηνή και ταχύτητες στο τέρμα!
Οι στίχοι και το όλο concept γύρω από τη μπάντα έχει να κάνει με την Ελληνική μυθολογία. Τσεκάρετε οπωσδήποτε!
Δηλαδη ειναι οι nile με ελληνικη μυθολογια
Ωραια μπαντα αυτη ! Τιποτα το εξωπραγματικο αλλα καλοδουλεμενο,γκρουβατο και γενικα
αξια μπαντα.
Oι Hail Of Bullets εχουν αναφερθει πολλακις και ειναι οντως θεοι,ο Leviathan γαματος ειναι
αλλα ειναι off-topic μιας και παιζει black metal.
Τελος του μηνα βγαινει το 2ο full length cd των συμπολιτων μπρουταλοντεθαδων Mass Infection - The Age Of Recreation
To μπασταρδεμα επιρροων απο Severe Torture,Hate Eternal και Οrigin οργιαζει!
http://www.youtube.com/watch?v=HNeL0yp3Nbw
Ω,ναι μεγα λαθος.Οι nocturnus ωραιοι ρε.
Τo mass infection Kαπου το χα ξαναδει,αλλα βλεπω origin και θεικο artwork.Πρεπει να κλεινει σπιτια και αυτο
Βγηκε και νεο lost soul παιδες.Τσεκαρετε τωρα.
From the megavaults:
Obscurity “Damnation’s Pride” (demo 1988, reprinted on vinyl 1997)
Black/death παλαιάς κοπής, δηλαδή χύμα στο κύμα και όσους πάρει ο Χάρος.
Ό,τι πρέπει για αγνό, ανόθευτο χεντμπάνκιν’ δηλαδή.
Τσεκάρετε άφοβα ~> http://www.myspace.com/theofficialobscurity
Πολυ καλο το μορταλ ρεμαινς.Φοβερο!Και χυμα στο κυμα!
Λοιπον εχω ενα συγκροτημα σκετη εκρηξη!
Το τορινο αποδικνυει οτι εκτος απο ομαδαρες(γιουβε ολε ολε ολε)βγαζει και μπανταρες.Απο τις λιγε ποιοτικες ιταλικες μπαντες.Παιζουν μελωδικο death,με τον δικο τους τροπο.Ειναι οι disarmonia mundi.Τσεκαρουμε οπωσδηποτε!
Έχω το τελευταίο πακετάκι που βγάλανε που έχει και το πρώτο άλμπουμ τους, αλλά για να πω την αλήθεια μου μου φάνηκαν πολύ ψόφιοι. Μερικές καλές ιδέες σκόρπιες εδώ και εκεί και τίποτα παραπάνω. Σαφώς είναι η αποψή μου αυτή και τίποτα παραπάνω…