To παρακάτω ΕΡ είναι βασικά hardcore (αλήθεια τι δουλειά έχουν στο ίδιο thread hardcore και death κυκλοφορίες -anyway), αλλά χώνει και thrash-ιές και post και sludge μέσα και γενικά γαμάει το σύμπαν. Απ’ ότι είδα μόνο ο rip-noob το χει αναφέρει στις λίστες του με τα καλύτερα της χρονιάς. To εξώφυλλο πάει για τοπ-10 δεκαετίας άνετα.
Αν το φετινό Slayer σας άρεσε και γουστάρετε ακόμα περισσότερες τσίτες, γκάζια, blastbeats, grind και φυσικά μεγάλες δόσεις χοντροκομμένου χιούμορ (ενδεικτικοί τίτλοι: Hung From The Rising Sun, Druggernaut Jug Fuck), επενδύστε άφοβα.
@ Weedow: Ναι, τον είχαμε προτείνει και στο grindcore thread όταν πρωτοβγήκε!
Edit: ChrisP έχεις δίκιο! Πρέπει να γράφουμε τον τίτλο του δίσκου και να μην παραθέτουμε μόνο φωτο από το εξώφυλλο! Στο συγκεκριμένο έτσι είχαμε κάνει!
Μετά παιδευόμαστε όλοι στο search!
Ωπ ! Δευτερος που ξερει τους Nominon εδω μεσα !
Συμπληρωνω δισκογραφια τους σιγα-σιγα!
Το αλμπουμ που προτεινες σκοτωνει αν και μαλλον προτιμω το δευτερο τους.
Βγαζουν και αλμπουμ σε κατι μηνες.
Να πούμε ότι απο δω και πέρα στο παρόν thread γράφουμε μόνο για -core και να ανοίξουμε ένα καινούργιο για death?
Xωρίς διαχωρισμό των παλιών posts, ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα.
Λοιπόν αφού έφυγε το core ας πούμε και τίποτα ενδιαφέρον περί Death (σάπια τέλος!!)
Λοιπόν αυτό δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε πουθενά, το 5ο άλμπουμ των Blood Red Throne
Δεν είχα ακούσει και άλλα απλά μια μέρα εκεί που καθόμουν είδα στο desktop μου το συγκεκριμένο αλμπουμίδιο σε μορφή φακέλου και το έκανα enqueue in Winamp…
Μπορώ να πώ ότι αν και υποτίθεται ότι το άλμπουμ θυμίζει/αντιγράφει Deicide, Cannibal Corpse κλπ κλπ βασικά το κάνουν τόσο καλά και με ιδιαίτερο στύλ που το προτιμώ με τα χίλια από τα ανωτέρω συγκροτήματα, εγώ το καταυχαριστήθηκα και το ευχαριστιέμαι ακόμη διότι είναι ΥΠΕΡ-HEAVY, τεχνικότατο, έχει πολλά riffs που χτυπιέσαι μέχρι να ακούσεις το γνωστό “κρακ” στο λαιμό και εκτός των άλλων μ’αρέσει η φωνή και το rhythm section, ειδικά το μπάσο μαμάει άσχημα…γενικά είναι από τα ελάχιστα death άλμπουμς που έχει τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ groove ώστε να το ακούς ΟΛΟΚΛΗΡΟ, σχεδόν κάθε εισαγωγή σε παίρνει από τα μούτρα και συνεχίζεις το κοπάνημα από το προηγούμενο κομμάτι…για μένα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ORIGINAL death albums της χρονιάς…α και η παραγωγή ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…για να μην ξεχνιόμαστε…
Πάρτε και τα 2 bonus tracks που έχει η ltd edition , το Manifest of Lies που είναι λίγο πιο “μελωδικό” ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΑΜΑΕΙ και μια νέα εκτέλεση του Affiliated With The Suffering η οποία ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΙΜΟ, DEAAAAAATTTHHHHHHHHHHHHHHH
Έχω λιώσει να τους πρήζω στο “Καλύτερες κυκλοφορίες 2009” γι’αυτή την αλμπουμάρα. Heavy, brutal και τεχνικό όσο πρέπει χωρίς να φλυαρεί. Tchort παιδί μου, τι να λέμε τώρα!
Ε ναι…αφού ακούγοντας τις πρώτες νότες της επανεκτέλεσης του Affiliated μου ήρθε η γνωστή ανατριχίλια που νιώθεις όταν ακούς το …In the nightside eclipssssssssseeeeeeee