Ποιος δεν εχει ακουσει αυτη την δισκαρα να του τραβηξω το αυτι ?
Chris Barnes σε φοβερη φορμα.Allen West,Terry Butler.Ειπε κανεις
τιποτα ?Φοβερα στακατα τραγουδια.Οτι πρεπει για να παιζεις ξυλο σε
Live και να χοροπηδας.
Υ.Γ. Εννοειται οτι και τα 2 επομενα ειναι εκπληκτικα αλλα εχω μια
αγαπη στα ντεμπουτα .
Φοβερες οι τελευταιες δουλειες των Amon Amarth.Αυτο το διαμαντι το εχουν
ακουσει ελαχιστοι ή μου φαινεται ?Πιο πρωιμοι,πιο brutal (ελαφρως) αλλα με
την ιδια ικανοτητα να γραφουν μελωδικους Death Metal υμνους.
Δισκαρα το Once Sent From The Golden Hall φιλτατε Deathster,τα Victorious March,Ride For Vengeance,Once Sent…,Without Fear ειναι τρελες κομματαρες,ενω και τα υπολοιπα δεν πανε καθολου πισω.
Eπισης εξαιρετικο απο Αmon Amarth ειναι το Αvenger,αλλα και το τελευταιο(With Oden On Our Side).
Καλα οποιος δεν εχει αυτα τα 2 να φαει ban απο το metal γενικοτερα.Τι να πει κανεις για
τους Bolt Thrower παρα μονο :respect:
Για τους Bathory δεν εχει να πει κανεις τιποτα.Ειδικα για τον συγκεκριμενο δισκο.
και απο μενα.
εγω εχω φαει κολλημα με τους divine heresy εδω και ενα μηνα!!!φοβεροι!αν και δεν ειναι ιδιαιτερα πρωτοτυποι,
ο ντραμμερ τα σπαει,ειναι θεος (σε δηλωσεις του ανεφερε αγαπημενους ντραμερ τον κολαιουτα και τον γουεκλ!!!), ο καζαρεζ παιζει φοβερα ριφς και ο τραγουδιστης οκ ειναι απλα καλος (θυμιζει σε πολλα σημεια τον Μπαρτον).το καλο ειναι οτι πηρανε και για μπασιστα εναν πρωην τον Nile,οπωτε αμα συνεχισουν πιστευω θα προσφερουνε καλυτερα πραγματα!!!
Old School Swedish Death από νυν και πρώην μέλη των In Flames, Marduk, Soilwork.
Πιο βαρύ από In Flames και Soilwork, πιο light απο Marduk.
Bonus track διασκευή σε Bee Gees στο Staying Alive 8O .
Ακουσα λίγο από Mercenary και ναι πλησιάζει σε αυτο που ψάχνω. Και είναι και Δανοί! Όταν ακούσω ολόκληρο το δίσκο και θα χω πιο ολοκληρωμένη αποψη θα επανέλθω.
Τα φωνητικά των Into Enternity ήταν ολίγον επώδυνα…Θα τους κοιτάξω κι αυτούς απλώς μετά τους Mercenary!
Βασικα απο Mercenary μαρεσε πολυ το Everblack τα αλλα κατι λιγα που ακουσα δεν ξετρελαθηκα!
Τωρα οσων αφορα μελωδικο Death αν και οχι ακριβως στο ιδιο στυλ μπορεις να τσεκαρεις τους Norther
Επισης απο αλλο χωρο που πιστευω θα σαρεσουν οι Silent Civilian!
Πολύ καλός δίσκος,αν και είχε την αδυναμία του ότι κάποια κομμάτια μοιάζανε υπερβολικά.Σίγορα όμως κρατάει τον ακροατή,και ειδικά τα μελωδικά μέρη και φωνητικά είναι τρομερά.