το ντεμπουτο τους ειναι οντως καταπληκτικο!κλασσικο σουηδικο death metal!μετα αλλαξανε καπως στυλ,αλλα πιστευω οτι το deathrace king σπερνει επισης!!
οσο για acid death και τα 2 δισκακια τους ειναι φοβερα.ευτυχως τους πετυχα σαπορτ καποτε στους ροτινγ κραιστ και ηταν φοβεροι.παιξανε τοτε το φιλοσοφερ και το χαρτγουορκ.!!!αυτα ειναι!!!ο ενας κιθαριστας φορουσε μπλουζακι νταρκ σαιντ οφ δε μουν!!ρεσπεκτ.ο ντραμμερ τους παντως ητανε χταποδι απο οτι θυμαμαι!
καποια μελη τους συνεχιζουν νομιζω στους ΚΙΝΕΤΙΚ σημερα!!!
για EDGE OF SANITY δεν υπαρχουν και πολλα λογια να πουμε.δισκοι μνημεια.ακομα και το τελευταιο τους ητανε πολυ καλο.swano τεραστια μορφη σε ολο το χωρο!απλα respect αν και ειναι πολυ λιγο για την παρτη του!!
To γέλιο είναι οτι υπήρχαν και άλλοι Crown of Thorns (A.O.R φάση) και έτσι οταν πήγα να πάρω το Βurning από το Happening (R.I.P) μου έδωσαν αυτούς(το Breakthrough αlbum τους) και εγώ όλος χαρά πάω να το ακούσω σπίτι και έμεινα κάγκελο…:lol: Τελικά πάντως μου αρεσε και αυτό…#-o :lol:
Η επομενη κυκλοφορια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου albums (τοσο πολυ που σκεφτομαι να δωσω 90$ για να το αγορασω)
Τους Underoath ισως να τους ξερετε, ειναι ενα γνωστο χριστιανικο post-hardcore (emo αμα θελετε) συγκροτημα.
Προτεινω να ακουσετε το Cries Of The Past
Το συγκεκριμενο album δεν εχει καμια σχεση με το τωρινο συγκροτημα. Για πλακα λεω οτι παιζουν blackcore.
Ειναι μολις 5 τραγουδια αλλα ολα εχουν μεγαλη διαρκεια, το πιο μικρο ειναι 7:35 και το μεγαλυτερο 11:23 (που ειναι και το αγαπημενο μου)
Σημ. το album βγηκε μετα τον θανατο της κοπελας του τραγουδιστη σε τροχαιο (οπου αυτος ηταν ο οδηγος) και σε αυτην φαινεται να ειναι αφιερωμενο. Συγκεκριμενα το ομωνυμο τραγουδι περιγραφει το συμβαν.
Αμα δεν εχετε κατι αλλο να ακουσετε σας το προτεινω και περιμενω να διαβασω τις αποψεις σας
ωραιος.εχω ακουσει το πρωτο τους Act Of Depression απο τα παλια τους.που ναι σε ιδια φαση.μεγαλα κομματια,χριστιανικος στιχος και μιξη hardcore με πρωιμο nwosdm.τα σπαγανε καλα τοτε!!!αρκετες φορες μου φερνουν στο μυαλο και τους παλιους converge!!!
Οταν λεω εγω οτι εισαι εγγυηση κανενας δεν ακουει.Το ακουσα 2 φορες απανωτα.
Ειναι καταπληκτικο και λιγα λεω.Ισως να βοηθησε και το γεγονος οτι διεκρινα στοιχεια
απο παλιους At The Gates.Τα τραγουδια ειναι φοβερα και η μεγαλη τους διαρκεια δεν
ενοχλει καθολου.Το μονο που μπορει να ενοχλησει καποιον ειναι οι στιχοι.
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα συγκροτηματα που εχουν χριστιανικο στιχο, το αντιθετο μαλιστα μιας και δεν πιστευω οτι το κανουν για να πουλησουν.
Μπορει καποιος να μην πιστευει αλλα η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να εισαι λιγο κομπλεξικος για να μην ακους ενα συγκροτημα λογω στιχον. Δηλαδη οσοι ακουνε black ασπαζονται και οσα αναφερουν τα τραγουδια?
Zao και Living Sacrifice!!!ΘΕΟΙ!!!
και
As I Lay Dying,Norma Jean,Extol
και κατι πιο παλιο και διαφορετικο Veni Domine και Paramaecium.“Θεικα” και τα δυο!!!
Οι death-αδες ?Η υπαρχει και αλλη μπαντα ?Τους Living Sacrifice τους ξερω σαν ονομα.
Ενα φιλαρακι με εκραζε στο μσν γιατι δεν τους εχω ακουσει.Τοσο καλοι ειναι ?
εγω λεω τους νορβηγους.που στα πρωτα τους (burial και undeceived) παιζανε μελωδικο τεχνικο death.κατι σαν edge of sanity,σαν πρωιμο nwosdm,και στην συνεχεια αλλαξανε υφος (synergy και blueprint) και γινανε κατι πιο κοντα σε Progressive post hardcore.ολες παντως οι κυκλοφοριες τους ειναι φοβερες!!
για Living sacrifice δεν εχω και πολλα λογια να πω.το πρωτο τους αλμπουμ κυκλοφορησε το 91.τοτε παιζανε καθαροαιμο καταιγιστο slayerικο thrash metal με ελαχιστα hardcore στοιχεια.με την παροδο του χρονου βαλανε και αλλα στοιχεια στον ηχο τους death metal,groove metal,hardcore.επισης επηρεαστηκανε απο μπαντες οπως meshuggah και at the gates.διαλυσανε το 2003.οπως καταλαβαινεις μιλαμε για μια απο της παλαιοτερες και επιδραστικοτερες μπαντες στο συγχρονο thrash\metalcore ηχο.εχει κυκλοφορησει μεχρι και ενα tribute προς τιμην τους!!!
επισης στις μεγαλες χριστιανικες μπαντες ξεχασα να πω και τους BELIEVER!!!
Επειδη βαριεμαι και δεν μπορω να διαβασω ειπα να κανω ενα μινι αφιερωμα
σε μια αγαπημενη μου μπαντα των τελευταιων ετων.Οι Behemoth ξεκινησαν
ως black metal μπαντα και κυκλοφορησαν 3 δισκους.Το 1999 γινεται η
στροφη στην μουσικη της μπαντας και αρχιζουν να κυκλοφορουν αμιγως death
metal δισκους.Τους 2 πρωτους death δισκους παρουσιαζω και προτεινω
ανεπιφυλακτα σε ολους.Τεχνικο,brutal,καλοπαιγμενο death metal με φοβερα
τραγουδια και πολυ καλες ιδεες.Απιστευτη φωνη και εξωγηινος ντραμερ.
Οι 2 αυτοι δισκοι ειναι πριν γινει γνωστη η μπαντα αλλα ειναι ,για μενα τουλαχιστον,
οι καλυτεροι τους.