Death Μetal κυκλοφορίες

Ναι το καταλαβα :slight_smile:

Zao και Living Sacrifice!!!ΘΕΟΙ!!!
και
As I Lay Dying,Norma Jean,Extol
και κατι πιο παλιο και διαφορετικο Veni Domine και Paramaecium.“Θεικα” και τα δυο!!!

σημερα που πηγα μετροπολις ειδα οτι βγηκε το καινουργιο τους και επαθα πλακα!!δεν το χα καν παρει χαμπαρι!!

nora - save yourself

στο myspace τους εχει 2 νεα τραγουδια.και σκιζουνε!!!το μπασο το παιζει ο mike olender τραγουδιστης των Burnt By The Sun!!!

οι κριτικες που διαβασα στο διαδικτυο ειναι παρα πολυ καλες.

το συγκεκριμενο αποτελει τον διαδοχο του φοβερου
dreamers and deadmen του 2003

μεταλικο hardcore υψιστης ποιοτητας,με νιξεις απο noisecore εως sludge!!!

ποια κυκλοφορια προτεινεις απο δαυτους.??:-k :-k :-k …εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Οι death-αδες ?Η υπαρχει και αλλη μπαντα ?Τους Living Sacrifice τους ξερω σαν ονομα.
Ενα φιλαρακι με εκραζε στο μσν γιατι δεν τους εχω ακουσει.Τοσο καλοι ειναι ?

κοιτα.παιζουν progressive doom.και ειναι σουηδοι.και η φωνη θυμιζει tate.λογικο ειναι να ειναι καλοι!! :stuck_out_tongue:

εγω εχω τα material sanctuary και spiritual wasteland.και τα δυο ειναι φοβερα.αν γουσταρεις βεβαια αυτο το ειδος.

εγω λεω τους νορβηγους.που στα πρωτα τους (burial και undeceived) παιζανε μελωδικο τεχνικο death.κατι σαν edge of sanity,σαν πρωιμο nwosdm,και στην συνεχεια αλλαξανε υφος (synergy και blueprint) και γινανε κατι πιο κοντα σε Progressive post hardcore.ολες παντως οι κυκλοφοριες τους ειναι φοβερες!!

για Living sacrifice δεν εχω και πολλα λογια να πω.το πρωτο τους αλμπουμ κυκλοφορησε το 91.τοτε παιζανε καθαροαιμο καταιγιστο slayerικο thrash metal με ελαχιστα hardcore στοιχεια.με την παροδο του χρονου βαλανε και αλλα στοιχεια στον ηχο τους death metal,groove metal,hardcore.επισης επηρεαστηκανε απο μπαντες οπως meshuggah και at the gates.διαλυσανε το 2003.οπως καταλαβαινεις μιλαμε για μια απο της παλαιοτερες και επιδραστικοτερες μπαντες στο συγχρονο thrash\metalcore ηχο.εχει κυκλοφορησει μεχρι και ενα tribute προς τιμην τους!!!

επισης στις μεγαλες χριστιανικες μπαντες ξεχασα να πω και τους BELIEVER!!!

Ναι αυτους τους Extol ενοουσα.ΤΥ για το ινφο οσον αφορα τους Living Sacrifice.

τσεκαρετε info για το επερχομενο αλμπουμ των the ocean!!!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=81519

Επειδη βαριεμαι και δεν μπορω να διαβασω ειπα να κανω ενα μινι αφιερωμα
σε μια αγαπημενη μου μπαντα των τελευταιων ετων.Οι Behemoth ξεκινησαν
ως black metal μπαντα και κυκλοφορησαν 3 δισκους.Το 1999 γινεται η
στροφη στην μουσικη της μπαντας και αρχιζουν να κυκλοφορουν αμιγως death
metal δισκους.Τους 2 πρωτους death δισκους παρουσιαζω και προτεινω
ανεπιφυλακτα σε ολους.Τεχνικο,brutal,καλοπαιγμενο death metal με φοβερα
τραγουδια και πολυ καλες ιδεες.Απιστευτη φωνη και εξωγηινος ντραμερ.
Οι 2 αυτοι δισκοι ειναι πριν γινει γνωστη η μπαντα αλλα ειναι ,για μενα τουλαχιστον,
οι καλυτεροι τους.

Satanica (1999)

Thelema 6 (2000)

νταξει οταν πρωτακουσα το Decade of Therion ειχα μεινει μαλακας.δεν υπαρχει αυτο το τραγουδι ελεγα.οντως εξωγηινο.γενικα το Satanica ειναι τρελη δισκαρα.και οτι κυκλοφορησανε στην συνεχεια ηταν φοβερο με εξερεση το demigod.

ΑΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!!!

Ορθώς για behemoth.

Στα τοιάυτα τώρα. Οι παρακάτω Άγγλοι χώνουν. Τσεκάρετε.

Ισως το πιο ανερχόμενο Aμερικάνικο metalcore σχήμα…

ΑLL THAT REMAINS

Τσεκάρετε αυτήν την δισκάρα…

χεχε!ευγε davidian!!σκεφτομουνα να το γραψω και εγω!!!φοβερος δισκος!!!ισως ο δισκος που θα πρεπε να κυκλοφορουσανε οι killswitch engage!!!με φοβερα κομματια και φοβερα σολα.ιδιαιτερα τα this calling και whispers κολλανε κατευθειαν στο μυαλο!!και το σολο του whispers τα σπαει απεριοριστα!!!

και ενα τριβια,ο τραγουδιστης τους Philip Labonte ειναι ο πρωην τραγουδιστης των shadows fall!!!

To this calling είναι απλά ύμνος (υπάρχει και στο o.s.t του Saw III)

Divine Heresy-Bleed The Filth!

Μιλαμε χεστηκα πανω μου οταν μπηκαν τα Τυμπανα στο Failed Creation
Οι Λατρες των Blast beats θα το λατρεψουν!Αλλωστε ειναι και Dino Cazares!

Μιας και τους ανέφερες, σχετικά νέος δίσκος. Πιο μελωδικός από τα προηγούμενα.

δισκαρα.οχι κατι πρωτοτυπο.αλλα καραπορωτικο με τρελες κομματαρες,ιδιαιτερα μετα το τελευταιο μετριο ff,ειναι βαλσαμο στα αυτια μας!!!
ο ντραμερ ειναι θεος.σε συνεντευξη για τις επιρροες του ανεφερε Γουεκλ,Κολαιουτα και Χογκλαν!!!Προσκυναω!!!

μιας και εκανε κριτικη ο γιαννης για το undercurrent των φιλτατων γαλλων scarve να πω και γω μερικα πραματακια για αυτη τη μπαντουλα.

πρωτον να μαλλωσω τον γιαννη που δεν ειχε ασχοληθει τοσο καιρο με την παρτυ τους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
μιας και στο προηγουμενο τους αλμπουμ (που ειναι και το καλυτερο τους) το Irradiant συμμετεχει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ fredrik thordendal σολαρωντας σε ενα κομματι.
επισης οι scarve ειναι η μπαντα του φοβερου drummer Dirk Verbeuren (παιζει επισης στους soilwork)
και επιπλεον την παραγωγη του Irradiant εχει κανει ο Daniel Bergstrand (meshuggah) :smiley:

το συγκεκριμενο αλμπουμ ειναι πιο death metal (ευρωπαικο) απο το undercurrent!εχει πιο γρηγορες ταχυτητες (τα blastbeat δινουν και παιρνουν!!),2 τραγουδιστες (ενας κανει μονο death φωνητικα και ο αλλος που πηγε στους mnemic κανει και καθαρα και death),τις κλασσικες επιρροες απο cynic,meshuggah,syl κλπ κλπ και φοβερο drumming (οπως και το καινουργιο αλλωστε)!!περιεχει επισης και το “χιτακι” τους,το mirthless perspectives,το οποιο ειναι και γυρισμενο σε βιντεοκλιπ!!!οσοι γουσταρετε τεχνικο μελωδικο death metal,τσεκαρετε τους!!!

εχετε ακουσει Scar Symmetry και Sonic Syndicate?
Οι πρωτοι ειναι αρκετα καλοι, γαματα riffs και brutal φωνητικα!!Οι δευτεροι ειναι hardcore, catchy κατι λενε

Το καλυτερο για μενα των 2 τελευταιων χρονων ειναι το Smear Campaign - Napalm Death