Το συγκεκριμενο δισκιο καταγεται απο punk, old school hardcore & thrashy crossover μεριά, με μια ελαφρα (και με καλη εννοια) εμπορικη πινελια. Μη περιμενετε καμια καφριλιά. Να περιμένετε ομως καλογραμμενες κιθάρες κι εξαιρετικες μελωδιες. Τσεκ ιφ γιου λάικ.
Θα επανακυκλοφορήσουν σε LP/CD τα δύο Demos(“Spawn Of Pure Malevolence” & “Draped In Cerecloth”)των θεών Repugnant!!! Δεν ξέρω λεπτομέρειες δυστυχώς, αλλά νομίζω πώς μια εκ των Soulseller και Nuclear Winter θα το τυπώσει!
Τι άθλιες αυτές οι καρατριγκαρισμένες παραγωγές. Ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στο Death metal. Ουστ σε Braindrill, Odious Mortem, Decrepit Birth με τις σκατοπαραγωγές τους. Έκανα τη μαλακία να αγοράσω Decrepit και σκέφτομαι να το πετάξω.
Συμφωνω με τον αποπανω οσον αφορα τις παραγωγες.Θελουμε λασπη,σαπιλα και ογκο !
Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν αρκετες παραγωγες που ειναι πλαστικουρες εντελως.
Αν και οι Odious Mortem, Decrepit Birth απ’οσο εχω ακουσει μαρεσαν.Δεν θυμαμαι τις παραγωγες
τους ομως!
Κατα τα αλλα οι παλιοσειρες εχουν επιστρεψει στον χωρο του Death Metal.Αλλη μια μπαντα που
βγαζει αλμπουμ ειναι και οι Benediction.Killing Music o τιτλος του νεου τους αλμπουμ.
Ωραιο μου ακουγεται μεχρι στιγμης.
Αρχικα απο το ονομα και (ισως) το εξωφυλλο νομιζεις πως ειναι αλλο ενα metalcore group αλλα απο το πρωτο δευτερολεπτο που θα ακουσεις το album ξεχωριζει.
Death metal/deathcore η οπως αλλιως θες πεστο, το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεχωριζει.
Edit: μιας και αναφερθηκε το death/deathcore leakαρηστηκε το
All Shall Perish - Awaken The Dreamers
Γενικως εχουν κυκλοφορησει παρα πολλα ωραια albums ασχετα με το ειδος του topic αλλα δεν προλαβαινω να τα γραψω. Θα κανω ενα top της χρονιας οταν απολυθω.