Death Μetal κυκλοφορίες

Γύρισα και γω πιο μαυρισμένος!

Πριν φύγω είχα παραγγείλει το Antithesis από Origin και χτες που γύρισα το βρήκα στο γραφείο μου. Το άκουσα μια φορά και μοιάζει να τα σπάει άσχημα. Πιο φυσική παραγωγή από τα προηγούμενα αλλά λίγο πίσω τα φωνητικά. Έχει κάτι απίστευτα συμπαντικά σημεία αλλά χρειάζομαι αρκετές ακόμα ακροάσεις για να πω πόσο γαμώ είναι!

Τοτε επρεπε να ποσταρεις στο blackmetal topic:p

Και το Origin τελικα παιζει να ναι ο death metal δισκος της χρονιας, ε.

Δεν έχω ακούσει τελευταία Cryptopsy και Aborted αλλά ναι πιθανότατα οι Origin έχουν τον καλύτερο death metal δίσκο της χρονιάς. Είναι μπάντα σταθμός όπως και να το κάνουμε με δικό τους κοσμικό riffing. Για μένα μαζί με τους Nile ανήκουν στη σύγχρονη death metal elite. Γαμώ!

καταρχήν, θενκς για τις προτάσεις σε όλους:) Αλλά ΚΥΡΙΩΣ ρισπεκτ για τα αλμπουμ των Entombed!:respect:
Tις ακουσα, λοιπόν τις “τρεις υπεθεικότερες των υπερθεικών δισκαροδισκάρες”, και είναι πορωση ε!:vibrate:
Κατ’εμε η υπερθεικοτερη των υπερθεικοτερων, ειναι το Left Hand Path, χωρις να σημαινει ότι τα άλλα υστερούν:D:D
Απογειωτικά, εξαιρετικά:bow:
Και φυσικά αυτή η μουσική ακουγεται καλύτερα ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ:twisted:

α, με κολακευετε!8):stuck_out_tongue:

E επεσες στα βαρια και εσυ ρε!
Τα 3 Εntombed ειναι αψεγαδιαστα!
Τσεκαρε και αυτο : http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7659&highlight=Entombed

defleshed ακουει κανεις??

το αλμπουμ abrah kadavrah??

το κομματι with a gambrel δεν γαμαει αβερτα???

I HAVE THIS THING WITH CORPSES!!!

Παρων!Αλλα εχω μονο το Royal Straight Flesh και το Fast Forward.
Μπανταρα ε!

Οι Cryptopsy και Aborted δεν παιζουν πλεον καθαρο death metal και στην τελικη δεν βγαλανε και
δισκαρες.Οι Nile την παλευουν αλλα ναι οι Origin ειναι οι κορυφαιοι για φετος!

Mελωδικός death δυναμίτης από Αργεντινή.

Τα άκουσα κι αυτά:D
Και των Obituary, το Cause of death που το είδα σε ενα site!:smiley: (το οποίο εκτός από καλό αλμπουμ, έχει και εξωφυλλάρα κατ’εμέ:thumbup:)

Τι να πω…
Αποκοσμίλα:bow: Παρακμή:bow:

=D>

Ρε θηρίο που τα προλαβαίνεις? Είσαι ταλέντο τελικά! Ευγε!
Χαίρομαι αφάνταστα που η νεολαία κάνει στροφή στην ποιότητα. Το death metal είναι η ανώτερη έκφραση του μέταλ άλλωστε, το καλύτερο είδος.

χοχο, να’σαι καλά!Εεεεμ, ή κάνουμε έρευνα ή δεν κάνουμε!! Όποιος ενδιαφέρεται, προλαβαίνει:D

Και εννοειται, οτι με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τα ψάξω στο metropolis. Eλπιζω να τα βρω στον Πειραιά.

[-o<

:respect:

Δε σου άρεσαν τα Once Was Not από Crypto και Slaughter & Apparatus από Aborted? Οι Aborted μπορεί να βάζουν και άλλα στοιχεία μέσα στη μουσική τους αλλά στο Slaughter το έκαναν μέσα από καθαρά death metal πρίσμα με αποτέλεσμα έναν ιδιαίτερο δίσκο που τα σπάει άσχημα. Οι σύγχρονοι Carcass είναι για μένα.

To The Unspoken King των Cryptopsy ειναι αρκετα καλο αλλα ειναι μεταλκορ ξερω γω!
Το φετινο Aborted ειναι αρκετα μετριο.Εσυ μιλας για τα 2 προηγουμενα των μπαντων.
Mate μηπως εχεις χασει επεισοδια ? :stuck_out_tongue:

@Dimi Ωραια το πας συνεχισε!

τα εύσημα πάνε στον δάσκαλο.

σήμερα το μενού έχει mental funeral

Βρε για τα προηγούμενα μιλώ αφού είπα λίγο πιο πάνω ότι δεν έχω ακούσει ακόμα τα τελευταία τους! Απλά θέλω να πω ότι και οι δύο μπάντες είναι δυνατοί υποψήφιοι για να βγάλουν τον καλύτερο death δίσκο της χρονιάς! Για το the unspoken king δεν πρέπει να είναι καθαρά metalcore πρέπει να έχει επηρεαστεί από despised icon από ελάχιστο που άκουσα. Μέτριο το τελευταίο Aborted λες? Πρέπει να ακούσω!

Και σημερα Bolt Thrower! 8)

A sorry then.Δεν προσεξα οτι μιλησες για τα προηγουμενα.Το Cryptopsy δεν ειναι κακο,αλλα ειναι
εντελως διαφορετικο απο αυτο που παιζανε.Αλλοι το κανουν καλυτερα.
Το Aborted μαλλον βιαστηκαν να το βγαλουν.

Ωραιο πραμα οι Bolt Thrower…

[CENTER]

[/CENTER]

No Guts, No Glory…

O λαος ΑΠΑΙΤΕΙ live.

Έφαγα φλασιά. Από Impurity το Of Lust And War το έχει ακούσει κανείς? Έτσι για να επιστρέψουμε σε old-school καταστάσεις!

Ο λαος πολλα απαιτει αλλα μην πω τι παιρνει στο τελος.Ασε μεγαλο δραμα.Ειδα κατι βιντεο
απο τις φεστιβαλικες τους παρουσιες και πηγε το δακρυ κορομηλο.

Το εχω ακουσει κανα 2 φορες.Το βρισκεις στην Nuclear Winter αν το θες.Αρκετα στριφνο.Κατι σαν
Nile αλλα με ινδικες αναφορες.Κατσε να το βαλω να το ξανακουσω.Και βαλε και λιγο Immolation
riffing στο μενου.Περιεργο δισκακι γενικα.