review στο rocking
http://www.rocking.gr/review1244.php
πολυ καλο δισκακι, αν και μαλλον το ντεμπουτο τους μ’ αρεσε πιο πολυ.
review στο rocking
http://www.rocking.gr/review1244.php
πολυ καλο δισκακι, αν και μαλλον το ντεμπουτο τους μ’ αρεσε πιο πολυ.
ΑΝΚLA Αμερικάνοι Ηardcore/Metal με Latin επιρροές που κολλάνε τέλεια…Check…
8O TERROR 8O
http://www.kolokol.no/media.htm
τι ειναι αυτο ρε γαμωτο;;;; hardcore αθανατο! το underground εχει παρει τα πανω του ρεεεε…
ενα φιλαρακι σημερα μου εφερε το Flammer og Farger…δε σας λεω τιποτα! και δε πρεπει να χουν και myspace γμτ…
το ακουσαμε!το ακουσαμε!αν και δεν εξεπλαγηκαμε,τουλαχιστον οι φημες που τους θελανε να κινουνται σε πιο εμπορικα κομματια,μετα την επιτυχια των unretrofied και setting fire to sleeping giants δεν επαληθευονται,αν και πιστευω οτι σιγουρα θα χουν κατι αναλογο στο νεο τους αλμπουμ!
εγω παλι ειχα ακουσει οτι θα παιζαν σαν calculating. το κομματι ειναι ελπιδοφορο. δε θελω να πω αλλα. περιμενουμε το δισκο.
Ενας δισκος που μου ειχε προτεινει πριν λιγο καιρο ο Angmar και μου αρεσε πολυ ειναι αυτος.
Five Finger Death Punch - The Way Of The Fist
Δεν ειμαι καλος στην κατηγοριοποιηση,μαλλον στο Hardcore/Deathcore συγκαταλεγεται.
To White Knuckles και το Τhe Way of the Fist εχουν μπει ηδη στο mp3 μου.
Προτεινω τον πρωτο δισκο των Μassacre (μιας και ειναι επικαιροι). Δισκαρα με τα ολα της με ριφφαρες που κοβουν τη γη στα 2, κλασσικα ντεθ μεταλ σολος και βοθροφωνη ποιοτητας. Οσοι καφροι πιστοι προσελθετε λοιπον.
Βασικα οποιος δεν εχει το εν λογω δισκιο μπορει να κοψει το αθλημα.Στο top-10 του
Death Metal και λιγα λεω.
Πολυ δυνατο.Γενικα πολυ καλος δισκος με μερικα φοβερα τραγουδια.
Ποιος δεν εχει ακουσει αυτη την δισκαρα να του τραβηξω το αυτι ?
Chris Barnes σε φοβερη φορμα.Allen West,Terry Butler.Ειπε κανεις
τιποτα ?Φοβερα στακατα τραγουδια.Οτι πρεπει για να παιζεις ξυλο σε
Live και να χοροπηδας.
Υ.Γ. Εννοειται οτι και τα 2 επομενα ειναι εκπληκτικα αλλα εχω μια
αγαπη στα ντεμπουτα .
Φοβερες οι τελευταιες δουλειες των Amon Amarth.Αυτο το διαμαντι το εχουν
ακουσει ελαχιστοι ή μου φαινεται ?Πιο πρωιμοι,πιο brutal (ελαφρως) αλλα με
την ιδια ικανοτητα να γραφουν μελωδικους Death Metal υμνους.
Δισκαρα το Once Sent From The Golden Hall φιλτατε Deathster,τα Victorious March,Ride For Vengeance,Once Sent…,Without Fear ειναι τρελες κομματαρες,ενω και τα υπολοιπα δεν πανε καθολου πισω.
Eπισης εξαιρετικο απο Αmon Amarth ειναι το Αvenger,αλλα και το τελευταιο(With Oden On Our Side).
μμμμ… και λιγα λες μη σου πω. αλλα μιας και μιλαμε για επικο μετσαλ:
I rest my case. το πρωτο επικο death metal album που ακουσα και ακομα και σημερα το εχω πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου. αναμνησεις…
επισης κατι σε οφ τοπικ μιας και πιασαμε τα επικα:
[SPOILER]
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:[/SPOILER]
Καλα οποιος δεν εχει αυτα τα 2 να φαει ban απο το metal γενικοτερα.Τι να πει κανεις για
τους Bolt Thrower παρα μονο :respect:
Για τους Bathory δεν εχει να πει κανεις τιποτα.Ειδικα για τον συγκεκριμενο δισκο.
και απο μενα.
Διερευσε το καινουριο The Black Dahlia Murder με τιτλο Nocturnal.
Εξωφυλλο απο τον τρισμεγιστο Necrolord.
Kαλα για Bot Thrower τι να πουμε, απο τα λιγα παραδειγματα μεταλ συγκροτηματος που καθε δισκος τους γαμαει. Ειτε λιγο ειτε πολυ.
(το συγκεκριμενο που ποσταρε ο Angmar γαμαει πολυ παντως. :p)
η νέα μπάντα του Cazares:
επίσης:
για πιo thrashοsepultura καταστάσεις η κάτωθι δισκάρα.
και ακόμα κάτι φετινό, που χώνει:
edit
Απογοητευτηκα λιγο απο το καινουριο album (το Deathmask Divine ειναι ωραιο).
Οποιος ειναι καινουριος με το συγκροτημα να checkαρει οπωσδηποτε το Unhallowed.
εγω εχω φαει κολλημα με τους divine heresy εδω και ενα μηνα!!!φοβεροι!αν και δεν ειναι ιδιαιτερα πρωτοτυποι,
ο ντραμμερ τα σπαει,ειναι θεος (σε δηλωσεις του ανεφερε αγαπημενους ντραμερ τον κολαιουτα και τον γουεκλ!!!), ο καζαρεζ παιζει φοβερα ριφς και ο τραγουδιστης οκ ειναι απλα καλος (θυμιζει σε πολλα σημεια τον Μπαρτον).το καλο ειναι οτι πηρανε και για μπασιστα εναν πρωην τον Nile,οπωτε αμα συνεχισουν πιστευω θα προσφερουνε καλυτερα πραγματα!!!