Right ahead of the Desolation European tour we are happy to release their new split 7" with German veterans Audio Kollaps (ex Recharge) who deliver 2 tracks of totally raw and brutal German death metal punk. Desolation from San Francisco combine members from Born/Dead, Peligro Social and Scurvy Dogs and present one song of monumental dark hardcore mixed with japcore melodies and thrashy rawness.
Songs:
Die Crew (Audio Kollaps)
Deutsche im Dübelwahn (Audio Kollaps)
Tooth by Tooth (Desolation)
Limited editions available in blue and clear vinyl!!!
Δεν ξέρω που να το ποστάρω, εδώ ή στο θρασοτόπικ… το βάζω εδώ γιατί θα το δούν περισσότεροι.
Ρε, ΡΕεεΕΕεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οι Incubus, υπάρχουν ακόμη…κάτω από το όνομα opprobrium…λένε μάλιστα ότι ποτέ δεν διαλυθηκαν, αλλά απλώς είχαν βάλει την μπάντα στον παγο. και λεει, βγάζουν νέο άλμπουμ το 2010… ΚΛΑΙΩ.
Είναι αξιοπρόσεχτο ότι έχουν επανακυκλοφορήσει τα δύο πρώτο all-time classic άλμπουμ τους (Serpent Tamptation, 1988 και Beyond The Unknown, 1990) με το νέο όνομα της μπάντας.
Υπό το νέο όνομα (opprobrium) έχουν βγάλει τα εξής δύο άλμπουμ:
Discerning Forces (Nuclear Blast, 2000)
Mandatory Evac (Metal Mind Productions , 2008)
όπου σε αυτά στην ουσία είναι μόνο δύο από τα ορίτζιναλ τρία μέλη τους.
Ρε άκου να δείς πράγματα…τέσπα, από τα κομμάτια που ακούω στο myspace από αυτά τα δύο άλμπουμ. Τα δύο πρώτα κομμάτια δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, με μια πρώτη ακρόαση…λίγο πιο αργά και death από τα κλασσικά τους, αλλά τα χαρακτηριστικότατα φωνητικά είναι εκεί…Τα επόμενα πάντως (Sick Of This και Ancient Rebellion) με στείλανε κανονικά, θυμίζουν πιο beyond the unknown φάση και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. Δεν ξέρω (αν) και σε ποιο από τα δύο “επόμενα” άλμπουμς βρίσκονται αυτά, αλλά θα πρέπει να τα βρούμε και να τα ακούσουμε.
Τώρα, το ωραίοτερον όλων, είναι ότι στην μπάντα έχει επιστρέψει και ο μπασίστας τους, και έτσι το κλασσικό line up της ΦΟΝΙΚΗΣ αυτής τριάδας είναι όπως στα δύο κλασσικά της άλμπουμ. οπότε αναμένουμε με αγωνία το νέο άλμπουμ.
Τεσπά, για να μην τα πολυλογώ, όσοι δεν έχετε ακούσει το BEYOND THE UNKNOWN χάνετε ένα από τα πιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ death/thrash άλμπουμς των αρχών 90΄ς.
Αυτό το έχει τσεκάρει κανείς; Από Καναδά ορμώμενα τα παλικάρια. Αρκετά συμπαθητικό θα έλεγα death metal με ψιλοεπική/ανατολίτικη ατμόσφαιρα που θυμίζει σε σημεία απλοποιημένους Behemoth όπως και λιγότερο χαοτικούς Melechesh.
Impetuous Ritual - Relentless Execution of Ceremonial Excrescence
Χαοτικό brutal και σαπιο όσο δεν πάει. Με παραγωγή που μάλλον έγινε σε βάλτο, αυτό είναι το ντεπούτο των Αυστραλών Impetuous Ritual. Μια φορά πριν λίγο που το άκουσα μου άρεσε πολύ και θα συνεχίσω τις ακροάσεις. Πάντως έχει μια υπεργαματη σαπια ατμόσφαιρα που δεν συναντάς συχνά τελευταία.
Ωραιο το νεο Immolation οντως… ουτε εγω το περιμενα τοσο καλο για να πω την αληθεια . Μαλλον το καλυτερο τους αλμπουμ μετα το Unholy Cult. Βεβαια θελω να το ακουσω καποιες φορες ακομα για να το πω σιγουρα.
Απο μια-δυο φορες που το ακουσα παντως, ξεχωρισα τα Undead Beast, Kevorkian Exit, Mountain of Hate και Worm!
Και ναι, το νεο Immolation τα σπαει ασχημα! Σιγουρα οτι καλυτερο εδω και μερικα χρονια απο δαυτους. Οποιος δεν το εχει ακουσει, να το κανει το συντομοτερο παρακαλω!
A ρε NoRemorse εγω σε εψαχνα στο τι ακουτε οταν το ακουγα χτες
Το ακουω για δευτερη φορα τωρα.Διεκρινα καποιες διαφορες σε σχεση
με το προηγουμενο.Ωραιο μου φαινεται παντως.
Καπακια απο Nominon.
Λοιπον, ηθελα να ποσταρω Repugnant, αλλα εκανα ενα search και ειδα οτι εχουν αναφερθει ξανα. Επειδη ομως το παλληκαρι ο Ντεθστερ εχει βαρεθει να το λεει, θα σπαμμαρω και εγω λιγο! Σουηδιλα, old-school death metal με αρκετες thrash επιρροες… ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ!