Death Μetal κυκλοφορίες

Πωπω ρε φίλε… πολύ βαβούρα … :D:D

τρελή σαπίλα… :D:D

:). Εχεις ακουσει τιποτα αλλο απο Nominon?

ετουτο μόνο. Επίσης γαμάτο. Μην ρωτάς πιο ειναι το καλύτερο το καινούργιο 1-2 φορές το άκουσα μονο. :stuck_out_tongue:

Χανεις τα καλυτερα τοτε ρε!
Κατεβασε Diabolical Bloodshed (1999) και Recremation (2005)… τα δυο καλυτερα τους αλμπουμ για μενα.

Σωστα τα λεει ο φιλος.Τα 2 πρωτα ειναι και τα 2 καλυτερα.
Επισης εχουν και πολυ καλα EP.Στο λεει ανθρωπος που εχει 5 επισημες
κυκλοφοριες τους και συνεχιζει.

οκ θα μπουν στην check list μαζί με τα υπολοιπα 1978986782378361 άλμπουμ και συγκροτήματα που έχω εκεί για τσεκάρισμα :stuck_out_tongue:

Έριξα μια ματιά και στο επίσημο σαιτ τους (οχι myspace) και είδα όλες τις κυκλοφορίες που έχουν. Θα πέσει ψάξιμο. thanks. :slight_smile:

Ρε παλικαρια,μηπως εχει πετυχει κανεις πουθενα το καινουριο Unleashed?Κοντευει να κυκλοφορησει κι ακομη δεν το εχω βρει πουθενα…και το ομωνυμο κομματι στο myspace τους ειναι ωραιο.Αν εχει κανεις κανα λινκ ορ σαμθενκ…

Ουτε εγω το εχω βρει ακομα φιλε. Οποτε λογικα δεν εχει διαρρευσει, περιμενουμε…

Μερικά αργούν. Το ov hell για παράδειγμα διερευσε μια μέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Εσκασε μυτη σημερα μαγκες…τωρα κατεβαινει!

Και ότι ετοιμαζόμουν να ποστάρω 8)

Δεν υπαρχει σε rapid δυστυχως αλλα τι να κανουμε…

Κατεβαινει. Για να δουμε… :bounce::bounce:

Πολυ καλο μπορω να πω…μ’αρεσε αρκετα :smiley:

Καλο φαινεται… ακολουθει τα γνωστα μοτιβα των πολυ καλων Midvinterblot και Hammer Battalion. Θα ακουστει περαιτερω.

γαμεύει. Καλύτερο απ’ότι περίμενα βασικά…

Εντιτ. φέρτε τους ρε…

Bασικά είναι πολύ διαφορετικό από τους τελευταίους δίσκους τους. Με τις 2 πρώτες ακροάσεις ακούγετε πολύ καλό. Εγγύηση οι Σουηδοί.

[SIZE=“3”]Hate Eternal - I, Monarch [/SIZE]

Ποστάρω μιας και το ξέθαψα. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, μιας και το τελευταίο τους ήταν μάπα, τσεκάρετε όσοι ενδιαφερόμενοι και fun των Morbid Angel, το κλασσικό must διαμαντάκι της -underground- Αμερικανικής Death Metal σκηνής, Ι, Monarch των Hate Eternal. Προσωπικά το αγαπημένο μου από την μπάντα δίπλα με το Κιng of All Kings που εννοείται οτι τσεκάρετε και αυτό.

το I MONARCH εχει καμια σχεση με το fury and flames?
δεν μαρεσε και ιδιαιτερα :wink:
πολυ ιδιο - σαν 1 κομματι 40 λεπτα
πολυ καλος drummer και αρκετα καλος ηχος…
αλλα μεχρι εκει…

Εγω μονο το King Of All Kings εχω ακουσει και το προτεινω ανεπιφυλακτα.