Death Μetal κυκλοφορίες

Κατά την ταπεινή μου άποψη οι τύποι είναι ταλεντάρες αλλά δεν… Κάπου το χάνουνε. Βασικά πιστεύω οτι δεν έχουν βρει τη μουσική τους ταυτότητα ακόμα αλλά δείχνουν καλά στοιχεία…

Κατα την δικια μου αποψη οι Ulcerate ειναι απιστευτοι.
Pinks στον Darth που με εψησε να τους ακουσω.
Η περιγραφη του ειναι αψογη.

Γαμεί κάπως το καινούργιο ε!

Γενικα οι Necrovorous ειναι γαματοι.
Συστηνονται στους Autopsy fans και οχι μονο.

Ολο λεω να αγορασω και τιποτα απο αυτους αλλα στο
θα εχω μεινει.

Παίδες ποιος άκουσε το καινούριο Carnifex; Οι τύποι κρατήσαν ολίγον τι το Deathcore στοιχείο τους αλλά χώσανε πολύ μελωδικό death metal μέσα.

Ως πιο ειδικοι στο ειδος,εχετε καμια καλη μπαντα να προτεινετε?Στο στυλ των Death ξερω γω αλλα τελευταιας περιοδου…Εχω δοκιμασει Sadist,Decapitated κτλ προς το παρων τυχαια.Γενικως δλδ οχι σαπιλα,σε πιο τεχνικες φορμες.

Πέρα από τα προφανή(Cynic, Atheist, Pestilence) τσέκαρε κατα καναδά μεριά.

Quo Vantis - Defiant Imagination
Into Eternity - Buried in Oblivion
Martyr - Warp Zone

και πάνω από όλα αν και δεν καπελώνεται από το συγκεκριμμένο ήχο και πάει αρκετά αλλού
Gorguts - Obsura

θα σου προτεινα να κατεβασεις δισκογραφια των πολωνων SCEPTIC…
κανε την αρχη με το PATHETIC BEING
πες μας εντυπωσεις μετα…

τσεκαρε το ομωνυμο

Πιο κοντα στο ηχο που ηθελα επεσε ο deathakias13 με τους Sceptic…εχουν κι ωραια φωνητικα :wink:

Παντως ακου και Gojira.Ειναι πολυ γαματη μπαντα.

Κατα τ’αλλα το ποστ του Βειντερ και ιδιαιτερα OBSCURA ΚΑΙ QUO VADIS.

Gojira μετράνε όντως, μ’ αρέσουν κι εμένα που δεν έχω ακόμα πολλά πάρε δώσε με το είδος (κακώς).

Mην ξεχνάμε και τους δικούς μας Acid Death

http://www.youtube.com/watch?v=FFoNdpBqWXk&feature=related

Aψογος σε ολα !
Ολες μπανταρες και ειδικα οι Gorguts !

Oι οποιοι στο Χαμμερ ειχαν παρουσιαστει ως μια εξαιρετικη κοπια των Death.

Oι Gojira ειναι αρκετα πιο μοντερνοι απο τον ηχο που ψαχνει ο Pro,
ασχετο οτι ειναι γαματοι.

Οι οποιοι και ηταν απιστευτη μπαντα !

ποτε ειχε το hammer sceptic??

δεν τους εχω δει ποτε στο hammer…
τους ειχα τσεκαρει σε dvd με video clip απο πολωνικα death metal groups αποκλειστικα…

Eιχα διαβασει κριτικη γι’αυτο

ή μπορει για καποιο απο τα προηγουμενα.Θα σου ελεγα αυτο με το
πρασινο εξωφυλλο αλλα ολα εχουν πρασινο. :stuck_out_tongue:
Ειχε παρει 8αρακι παντως…

Gojira ειχα δει και στο rocking athens,συμπαθητικοι αλλα αρκετα μοντερνοι για τα γουστα μου…

Mιας κι αναφερθηκε το θεμα Death-κοπια, εξαιρετικα απροκαλυπτοι ησαν οι Ρουμανοι Taine στο Cealaltă Parte. Θα πειτε τωρα, τι λεει ο καμμενος :stuck_out_tongue: αλλα καποτε αποτελεσαν εξαιρετο αλλοθι - παυλα - χαβαλες για να το παιζουμε ψαγμενοι κι ετσι σε καγκουροσυζητησεις. :stuck_out_tongue:

Μπορειτε να φανταστειτε τις στιχομυθιες.

Περαν πλακας ομως, προοδευσαν και το The Genius Way (live) sounds ανελπιστα καλο για μπαντα της κατηγοριας τους.

Τσέκαρε και το τελευταίο άλμπουμ Flesh Made Sin, “The Aftermath Of Amen”. Πολύ κοντά σε ήχο με Death.

Τωρα θα σου πω και αλλη μια μπαντα που μοιαζει με ATHEIST,τους GNOSTIC.Ειναι πολυ ωραια μπαντα.Τελοσπαντων το καλυτερο θα ηταν να ξεκινησεις απο τα κλασικα.Cynic,Atheist,Nocturnus.

Εντιτ.Λαθος quote.

Για τσέκαρε και τους ANATA:

Στο youtube μπορείς να βρεις κομματιαστά σχεδόν όλο το τελευταίο τους άλμπουμ.

Είναι και κάτι άλλοι τύποι ρε γαμώτο, που το progressive τους είναι πιο jazzy/ ταξιδιάρικο, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι πράσινο εξώφυλλο…