Μήπως λες τους Aghora;:-k
τσου. οι aghora δεν είναι αυτοί με τα γυναικεία φωνητικά;
πιο cynic φάση ή θυμάμαι λάθος;
Yup. Απλά είπες jazzy και ταξιδιάρικο και είπα μήπως εννοούσες αυτούς.
οχι, αλλά thumbs up που τους ανέφερες!
:oops::oops::oops:
Τους καηλες τους Farmakon,τους εχετε ακουσει?Μου ειχαν καψει τον εγκεφαλο (οτι ειχε απομεινει απτο μπλακ δλδ :p)
Ψιλοκοπια των Opeth ητανε αυτοι, αλλα καλη κοπια. Ευχαριστη, απο αυτες που τις αγαπαμε και τις αγοραζουμε αμα λαχει. Το ντεμπουτο τους το ακουγα συνεχεια εκεινη την περιοδο και το εβαζα σε παρομοια μοιρα με τουτο δω
…το οποιο κοστιζει 5 ευρω στα ΡοκΣπιτι κι αξιζει στα σιγουρα. Οπως και το δευτερο albumι με τιτλο Still at Arms Length. Ποιο προτιμουσα δεν θυμαμαι, επειδη εχω καιρο να τα ακουσω
Στα περι Farmakon παντως, σε μια φαση ειχα δει πως βγαζαν δευτερο, ολο ελεγα να το ακουσω, κι ολο εμενα στο Θα. + αν και ψιλοασχετοι με το ολο τοπικ, καλα εκανες και τους ανεφερες, επειδη ειχα ξεχασει και την υπαρξη τους σχεδον.
Μπραβο μαν!Πολυ ωραιοι!
ερχεται και το misery index
για να δουμε
θα κανουν το 4 στα 4
Δύο είναι αυτά που πρέπει να ακούσεις:
Obscura - Cosmogenesis και The Faceless - Planetary Duality
Obscura πιο κοντά στον ήχο και την ατμόσφαιρα των Death και παραδίδουν μαθήματα διαστημικού Death
Incarnated
Orbital Elements (Instrumental)
The Faceless πιο καφρίλα αλλά και πιο μελωδία και πάνω απ΄ολά υπερtechnical, τώρα πως γίνεται αυτό…άκου τους…
βάλτα 480p quality και άντε γειά…
κανεις ρε παιδια? Μηπως να το εβαζα στο θεμα του gothik-xxx-xxx metal?
περα απο το amok των sentenced
ψαξε τους babylon whores
Εχει λίγο καιρό που διερευσε αυτό, σήμερα το άκουσα για πρωτη φορά. Στα γνωστά μονοπάτια σάπιου death σχολής autopsy (Chris Reifert είναι αυτός πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά). Τα Punk στοιχεία συνεχίζουν να δίνουν βροντερο παρόν (και να με χαλαν). Πάντως είναι ίσως το πιο προσεγμένο συνθετικά άλμπουμ τους (αν και δεν έχω ακουσει και τα πάντα απο αυτούς). Πολύ ξεχωριστο και γαμάτο κομμάτι το dead haze, δυστυχώς δεν το βρήκα στο youtube για να το ποστάρω.
Αbscess - dawn of inhumanity
Matia αυτο ειναι το αγαπημενο μου ποστ.
Επισης θυμασαι που σου ειχα πει οτι οι Faceless δεν εχουν και τοσο καλο μπασσιστα?Αυτο ηταν πριν ακουσω το Planetary Duality.
Aκομη τωρα που το θυμηθηκα.Ακου και wretched:http://www.youtube.com/watch?v=Yast6coipbs&feature=related
Θα το ακουσω σιγουρα.
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
εχουμε και νεο κομματι
ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!
ΔΩΣΕ GROOVE ΣΤΟ ΛΑΟ,
ΑΡΧΙΔΟΦΩΝΑΡΑ, GRIND KAI ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΧΟ!!!
ΠΟΛΥ !
Ωραιοτατο το νεο τραγουδακι.
Είναι δυνατό, αλλά όχι σαν το προηγούμενο. Ας πούμε ένα κλικ πιο κάτω.
Δεν ξερω για το νεο δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα μπορω να πω πως οι misery index ειναι απο τις καλυτερες μπαντες που εδωσαν φρεσκαδα στο ντεθ και βγηκαν την δεκαετια 2000 -2010 .
+1:wink: