Σε Escher μου φερνει το εξωφυλλο.
Πολυ ωραια περιγραφη. :thumbup:
Γνωρισα τους Usipian απο το In Skinless Form που βγηκε απο την Nuclear Winter Records
και μου αρεσουν παρα πολυ.Το ΕΡ εχει και τα 2 τραγουδια απο το 7ιντσο
οποτε ειναι μια καλη πρωτη επαφη.Φτηνο,απλο και ωραιο το digipak.
Το αλμπουμ ειναι και αυτο πολυ καλο.Και θελω να το αγορασω και καποια στιγμη.
μπορει να το σχεδιασε και αυτο ο Dan Seagrave.
ναι
dan seagrave ειναι
γενικα τα τελευταια του εξωφυλλα κανουν μπαμ οτι ειναι αυτος
οσο αφορα τους furbowl
ολοι ξερατε τον τραγουδιστη σαν axelsson
και οχι σαν liiva???
Interment - Into The Crypts of Blasphemy
Κοσμαααα. Που σαι να το αποθεωσεις. Δυο μηνες τ ακουω ανα περιοδους κι εχει κρατησει γερα. Ρε τους παλιουρες.
Torn From The Graaaaave και ροδελες.
Ρε παιδια επειδη εδω μεσα ολο βλεπω “νταμπα ντουμπα” death μηπως ξερει να μου πει κανεις μελωδικα death συγκροτηματα?Οπως Amon Amarth,COD,Dark Tranquility,Arch Enemy.Οσο πιο μελωδικα γινεται:wink:
μπράβο παιχταρά μου,δεν τους ήξερα τους Father Befouled,μπήκα να τους τσεκάρω κ έπαθα μουνόπλακα.Ντέθ μέταλ με κάτι μπομπόλια να,με αυτό το γαμημένο το μπάσο να σε χτυπάει στο στήθος.Γρήγορο όπου χρειάζεται αλλά όταν πέφτουν οι ταχύτητες εκεί φαίνεται η καφρίλα της μπάντας.Δεν χρειάζεται να παίζεις σε υπερηχητικές ταχύτητες για να σπείρεις τον όλεθρο…σαπίλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Υπάρχουν ακόμα οι Interment? Θυμάμαι πως είχα ακούσει πρίν από πολλά χρόνια ένα demo τους και ήταν φοβερό!!! Θα το τσεκάρω λιαν συντόμως (αν και από 1-2 τραγούδια που άκουσα στο myspace, βλέπω να μπάινω σε έξοδα πάλι!!!)
Τσέκαρε το ‘‘Heartwork’’ των Carcass, κι αν σ’ αρέσει δοκίμασε και το ‘‘Necroticism- descanting the insalubrious’’ από τους ίδιους.
Επίσης το ‘‘Tales from the thousand lakes’’ από Amorphis, σε άλλη φάση μελωδίας, βέβαια.
‘‘Slaughter of the soul’’ από At the Gates.
Ρίξε μία αυτιά και στο ‘‘Clouds’’ των Tiamat.
Ενώ μπορείς να τσεκάρεις και κανένα ‘‘The IVth crusade’’ από Bolt Thrower.
Όλα αυτά απέχουν αρκετά έως πολύ από αυτά που ανέφερες αλλά περιέχουν όλα πολύ ωραίες μελωδίες που ίσως σε κάνουν να ακούσεις και παραπέρα πράγματα.
Ευχαριστω θα τα τσεκαρω
Tσέκαρε ακόμα τους Ceremonial Oath, Αurora (τους δανούς),Insomnium, Ablaze My Sorrow, In Flames, Skymning (το ‘‘Stormchoirs’’ μόνο), In Thousand Lakes, Behind The Scenery, Armageddon, Callenish Circle, Shadow (τους Ιάπωνες) Soilwork (τα πρώτα τους άλμπουμ κυρίως), Children Of Bodom, ίσως και τα τελευταία τρία άλμπουμ των God Dethroned… Aν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω…
Eλα μωρη Ομαδαρα Interment !
Aυθεντικο Σουηδικο death metal απο παλαιουρες του ειδους.
Δισκαρα με τα ολα της και πρεπει να ακουστει απο ολους οσους γουσταρουν
το ειδος.Εγω το ακουσα απο προτροπη φιλου ε και το ακουω συνεχεια απο
τοτε.
Ωραιος ! Δεν εχω ακουσει αλλα παντως εκτος απο τον πρωτο δισκο,οποτε
δεν μπορω να βοηθησω για παραπερα.
Τα demos τα ακουσα και εγω πριν κανα χρονο μπορει και παραπανω.
Επισης παρα πολυ καλο ειναι και το Split μεταξυ Interment και Funebrarum
να το τσεκαρεις και αυτο.
Ε το αλμπουμ σκοτωνει μην τα ξαναλεμε.
“Due to a much longer absence from recording than expected Doom Of The Occult shall not be released in 2010 anymore. A new and definite release date will be announced as soon as the album recordings shall be finished in November…”
Ξενερα… αλλα τι να κανεις, θα περιμενουμε! Για οσους απιστους δεν καταλαβαν το αποσπασμα αναφερεται στο νεο αλμπουμ των θεουληδων Necros Christos.
Θα περιμένουμε…
Ειδικά αν είναι να βγάλουν και άλλο αριστούργημα όπως το τελευταίο τους!!!
8)
Δε μ αρεσε τοσο να πω την αληθεια, προτιμω να παλαιοτερα τους. Πολυ καλος δισκος δλδ, αλλα ουτε καν αγγιζει Grave Damnation κατ εμε. Αν και τα κομματια ηταν πολλες σκαλες ανωτερα στο live.
Ελπιζω να υπαρξουν καποιες παραπανω διαφοροποιησεις στο επομενο, γιατι αν εξαιρεσεις το θεμα της μιξης και παραγωγης, ολες τους οι δουλειες ειναι φοβερες, αλλα κι ανησυχητικα ‘‘μια απ τα ιδια’’ σε υφος ρε γμτ…
Σε αλλα νεα
Bastard Priest - Under The Hammer of Destruction
ΠαλιοΣουηδια με τρια κλικ σλαγιερ κι ενα πανκια, οσον αφορα το υφος. Εχει αυτο το trashy feeling που ισα - ισα αγγιζει αυτο τον χαρακτηρισμο, οχι κατι παραπανω ομως. Μου θυμισαν και λιγο Repugnant κατα ενα περιεργο τροπο. Γαματα φωνητικα btw, οσο ‘‘βαθια’’ κι εκφραστικα χρειαζονται για τη μουσικη που παιζουν. Φετινη κυκλοφορια, παει κατω μονορουφι. Ε αυτα.
Δεν το εχω πολυακουσει το αλμπουμ.
Το ντεμο ηταν πολυ καλο ομως.
Υφος πανω κατω αυτο που λες για το αλμπουμ.
Ε και βασικα οπου βλεπει καποιος Blood Harvest Records η ποιοτητα
ειναι εγγυημενη.
10 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το ένατο full-length από τους ολλανδούς Sinister με τίτλο ‘‘Legacy Of Ashes’’!!
^Αυτοι ζουνε ακομα ε. Δεν το λεω ειρωνικα, απλα εχω χασει τελειως τα ιχνη τους τον τελευταιο καιρο.
Ε, ο μισος δισκος αποτελειται απ τα κομματια του demo, ουσιαστικα. Θα μου φαινοταν υπερχλωμο να μη σ αρεσει, btw, κρινοντας απ τα γουστα σου.
TA SPAEI ELEEINA
TO EXOUME XANAPEI KAI 8A TO LEME
BADASS DISKOS 10/10
souls to deny ρεεεεεεε!
Μόλις άκουσα αυτό το ep στο youtube και έμεινα λιγάκι με ανοιχτό το στόμα. Απίστευτο death metal όπως τα λεει ο από πάνω… απλά να προσθέσω πως έχουν και μερικά γαμάτα καθαρά φωνητικά και παρόλο που η αλλαγή από τελείως brutal στο καθαρό μπορεί να ακούγεται κάπως εδώ είναι 100% πετυχημένη η μίξη. Πολύ πετυχημένα και τα samples από Ιταλικές ταινίες (τρόμου να υποθέσω) που προσθέτουν στην ατμόσφαιρα. Η χρονιά των ep φέτος πάει να γίνει.
Edit: Επίσης μιας και το όνομα της μπάντας δεν έχει γραφτεί και το λογοτυπο δεν βοηθάει και τόσο λέγονται [B]Fleshgod Apocalypse[/B]