Το νεο Hail Of Bullets ακομα δεν το εχω ακουσει ολοκληρο αλλα κατι
διασπαρτα τραγουδια.Δεν φαινεται να εχει χτυπητες διαφορες με το πρωτο
αλλα για την αξια του θα δουμε.
Οι Father Befouled,αλλη μια μπαντα που χεζει κυκλοφοριες (1 demo,2 Ep’s,2 splits & 2
albums απο τον Ιουνιο του 2008 ) υπεγραψε και κυκλοφορησε μολις αλμπουμ στην Relapse :!:
Tι παθανε εκει στην Relapse ? H μπαντα ειναι τερμα underground και πραγματικα
μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Εχω ακουσει το πρωτο τους αλμπουμ και μπορω να πω
οτι ηταν πολυ καλο.Βρωμικο,λασπωδες,α λα Incantation death metal,βαρυ και ασηκωτο
γιατι ετσι μας αρεσει
Γειά σας παιδιά, δεν ήρθα να σας πω κάτι που δεν ξέρετε, απλά να θυμίσω ότι αυτό εδώ είναι τόσο υπεραπίστευτα τιτανοθεόρατο που μ’έχουν πάρει τα ζουμιά βραδιάτικα και αναπολώ τις εποχές που αγόραζα δίσκους των Nocturnus από το παλιό metal era ενώ παράλληλα χτυπιέμαι στο δωμάτιο.
Σειρα εχει αυτο εδω και το λεω για ολους, επειδη μονο ο Κοσμας το εχει ακουσει και το αποθεωσε. Μα τω Θεο και τους Αγιους Αποστολους, θα σας τα πρηξω μεχρι να γινουν μπλε μαρεν, αλλα στο τελος θα τ ακουσετε. Οι (μισοι) Edge of Sanity αποφασισαν να θυμηθουν τους Entombed, μονο που οι Entombed δε μπορουν να παιξουν πλεον ετσι. Δισκος που γραφτηκε απο ανθρωπους που ζησαν εκεινη την εποχη και ξερουν καλυτερα απο καθε αλλον πως να την αναβιωσουν, εστω και για μερικες στιγμες ρε γμτ.
VENGEANCE FROM BEYOND THE BLOODY GRAVE. To lp εν τω μεταξυ εχει καλυτερο ηχο σε σχεση με το CD κι εχω βαρεθει ν αλλαζω πλευρα.
Το Tormented και εγώ το έχω λιώσει (βινύλιο πάντα!!!), είναι φοβερός δίσκος, από τα καλύτερα της χρόνιας για μένα πρός το παρόν…
Για τους Father Befouled, η αποψή μου είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη καθώς ο πρώτος τους δίσκος (’‘Obscurus Nex Cultus’’) μου άρεσε αρκέτα, το τελεύταιο τους όμως (’‘Morbid Destitution of Covenant’’) το βαρέθηκα γρήγορα!! Αλλά βγάζουν και γαμώ τις σαπίλες, δεν μπορώ να πω…
Το Hail Of Bullets δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ακόμα, έχουν βγεί και τον τελευταίο καιρό τα άπειρα…
p.s.: Οι Hail of Bullets για καποιο λογο δε μου κανουν κανα ιδιαιτερο κλικ ρε γμτ. Καλοι ειναι ε, δεν λεω, το πρωτο τους μου αρεσε αρκετα για να τ αγορασω, παρολο που το χα ηδη σε προμο. Απλα βλεπω πολυ κοσμο να χει παθει χοντρο στραπατσο μαζι τους και λεω τι σταδιαλα.
Edit: Συμφωνω σ αυτο που λες για βινυλιο φιλε, αλλα παιζω μπαλα παρα πολυ με CD, επειδη καταφερνω και τα βρισκω φτηνα. Οταν παιρνεις ενα καρο δισκους που θες με ποσα της ταξης των 5-6 ευρω, ενω το βινυλιο εχει 15+, καπου πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα, ειδικα αν εχεις ενα θεορατο want list σαν το δικο μου. ;/
Για τους Hail Of Bullets θα συμφωνήσω πως ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομα τους είναι λιγάκι ύπερβολικος, αν και μου αρέσουν αρκετά…
Και αύτο που λες για τα βινύλια με βρίσκει σύμφωνο,καθώς και εγώ έχω ένα want list που δεν τελειώνει ποτέ,αλλά προσπάθω ότι μπορώ να το παίρνω σε βινύλιο, αν και οικονομικά δεν συμφέρει καθώς αντί για ένα βινύλιο μπορώ να αγοράσω 3-4 cd! Άλλα είναι κόλλημα…
Father Befouled εγω μονο το ντεμπουτο εχω ακουσει παντως.
Οι Hail Of Bullets ειναι λογικο να κανουν καποιο ντορο.Και promotion
εχουν και γνωστα μελη εχουν.Μουσικα δεν παιζουν κατι το απιστευτο
αλλα ειναι αρκετα καλοι σε αυτο που κανουν.
Καλα οι Tormented εβγαλαν επικων διαστασεων δισκο !
Angmar περιμενουμε και δισκο Bombs Of Hades συντομα.
Αμα ειναι σαν το ΕΡ θα κανω παρτυ.
Δεν έχω ακούσει επίτηδες το τελευταίο Cephalic Carnage, θέλω να μου το σκάσουν στη μάπα ζωντανά, να δω πως θα μου φανεί.
Ελπίζω να τιμήσουν τη ΔΙΣΚΑΡΑ Lucid Interval, και να παίξουν και κανά Ontogeny of Behaviour, Megacosm of the Aquaphobics, ενώ προφανώς θα παίξουν Kill for Weed και θα παίξουν ξύλο και οι σοβάδες
22 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι God Dethroned τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλος ‘‘Under The Sign Of The Iron Cross’’.Θα είναι το ένατο full-length τους μέτα το περσινό πολύ καλό (για μένα πάντα) Passiondale!!Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως βιάστηκαν να βγάλουν καινούργιο δίσκο, αλλά οι ακροάσεις θα δέιξουν!!!
Φτασανε στο 9ο αλμπουμ οι God Dethroned ?
Γερασαμε πατριωτη…
Εχω πολυ καιρο να ασχοληθω μαζι τους σοβαρα.Απο το Ravenous
του μακρινου (πλεον) 2000.Αρκετα καλο αλμπουμ ηταν αυτο παντως.
Επιτελους ενα καλο full length μετα απο καιρο, (το πρωτο καλο του φθινοπωρου για μενα) αυτη τη φορα απο τους πιτσιρικαδες Αυσταλους The Red Shore.
3 album πρωτο για λογαριασμο της Roadrunner “Τhe Avarice of Man” ο τιτλος του.
Δεν εχω ακουσει τα προηγουμενα για να μπορεσω να κανω συγκρισεις αλλα απο μια ακροαση που εριξα εχει ψωμι ο δισκος.
Στο δια ταυτα, τεχνικο brutal death/core με πορωτικα riffs καλο drumming και γαματο λαρυγγι (οτι χρειαζεται με αλλα λογια μια μπαντα του ειδους :p).
Παρα το οτι εχουν περυπλοκες ιδεες και κομματια καταφερνουν και πορωση να βγαλουν και καλα κομματια να γραφουν. οι πρωτες μπαντες που μου φεραν στο μυαλο ηταν οι Job For A Cowboy, και Destroying The Machine αν και μαλλον θα τους γουσταρουν κι οσοι ακουνε
Cryptopsy, Decrepit Birth, Faceless κλπ.
Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το τελευταίο τους άλμπουμ, όπως και τα προηγούμενα The Toxic Touch και The Lair Of The White Worm.
Αν είναι στα ίδια επίπεδα σίγουρα θα γουστάρω και μ’ αυτό 8)
DEATH metal, wolverine blues, πριν το wolverine blues, οσοι δεν τους ξερετε ακουστε το κομματι στο λινκ γιατι σκοτωνουν ελαφια και βιαζουν αρκουδες. Αλλες περιγραφες δε κανω αφηνω τα ριφφς να μιλησουν απο μονα τους.
Η μπάντα του Johan Axelsson δεν είναι αύτη εδώ? Γι’αυτό που παίζουν είναι από τους καλύτερους αλλά δεν ξέρω εμένα δεν μου πολυάρεσαν…Ο παραπάνω δίσκος επανακυκλοφορεί από την darksymphonies(the crypt) 12 Οκτωμβρίου σε τριπλό βινύλιο με 18 (!) bonus tracks!!
Θα ήθελα εδώ να αναφερθώ στους Δανούς Usipian.Παίζουν US brutal death metal, με εμφανείς επιρροές από Suffocation, Morbid Angel, και χωρίς να παίζουν κάτι καινούργιο είναι πολύ πορωτικοί και δεν τους βαρίεσαι καθόλου - το αντίθετο θα έλεγα!! Εντύπωση μου έκανε το παίξιμο και η παραγωγή (θυμίζει παλιούς καλούς Vader) στα τύμπανα, καθώς o ντράμμερ τους έχει ταιριάξει το παίξιμο του απίστευτα με τα υπόλοιπα όργανα, δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο και δεμένο σύνολο!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν σήμερα, αλλά τσεκάρετε τους οπωσδήποτε!
Δισκόγραφία: