Death Μetal κυκλοφορίες

Συμφωνώ για Goat Molestör, ειδικά το split με τους Necros Christos είναι όλα τα λεφτά!!! Άλλα ο καιρός θα δείξει καθώς και ως Grave Miasma με το Exalted Emanation, είναι στο σωστό δρόμο…

Καλα εννοειται πως και σαν Grave Miasma μια χαρα παιζουνε. Μιας κι ανεφερες τους NC παντως θα βγαλουν το καινουργιο καπου αρχες του επομενου ετους κι ανυπομονω.

Eγω μονο το Exalted Emanation εχω ακουσει απο ολα οσα λετε και μ’αρεσε !
Το mcd θα το παραγγειλω και εγω καποια στιγμη.

Νεο (Μεγαλο :)) ep απο τους Καναδους Βeneath The Massacre
το οποιο σκιζει !!!
το ακουσα 2 φορες στα καπακια κι ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.
στο γνωστο ultra brutal/hyper fast τεχνικο deathcore αλλα πολυ τσιτωμενο/ψυχωμενο. :thumbup::yahoo:

βασικα ειναι τοσο καλο που μονο με το πρωτο κι επισης ep Evidence of Inequity μπορω να το συγκρινω !!!
τελικα τους παει καλυτερα να κυκλοφορουν eps παρα full lengths.

η πρωτη πραγματικα καλη κυκλοφορια που ακουω εγω τουλαχιστον φετος στην κατηγορια του, μετα την πικρα με το τελευταιο Through The Eyes Of The Dead και την τσιχλοφουσκα που κυκλοφορησαν οι Cephalic Carnage (:().

και διαρκει μολις 13 λεπτα !!!
παει για πολλες ακροασεις και συνισταται με :walkman:

Με πρόλαβες!! Πραγματικά πολύ καλό EP, μετά το μέτριο (για μένα) ‘‘Dystopia’’, αν είναι έτσι και το full-length που θα ακολουθήσει…

Υ.Γ. Συμφώνω πάντως καλύτερα να κυκλοφορούν EP αντι για full-length…

ναι οντως το Dystopia ηταν καπως flat με 3-4 εξαιρεσεις.
αλλα δεν πειραζει μας αποζημιωσαν τωρα :smiley:

Καινούργια κυκλοφορία για τους Decrepitaph, δεύτερη μέσα στην χρονιά μετά το άλμπουμ τους Βeyond the cursed tombs. Αυτή τη φορά είναι ενα ep με 5 κομμάτια. Με μια αυτιά ακούγεται καλό στα γνωστό σάπιο ύφος τους. Δύσκολα τους λατρεύεις αλλά είναι καλή μπάντα και νιώθουν αρκετά. Πολύ καλό το τελευταίο δικο τους κομμάτι loathsome altar με τα γαματα αργόσυρτα μέρη και τα sample απο ταινία τρόμου. Την hardcore διασκευή δεν θα έπρεπε καν να την σχολιάσω στο τέλος του ep τελειως εκτός τόπου και χρόνου.

Αξιώθηκα να ακούσω κι εγώ τελικά το Ηeirs To Thievery από Misery Index.
Μεγάλο σκάλωμα, παίζει συνέχεια τις τελευταίες μέρες.
Θα τσεκάρω και τα προηγούμενα, αν είναι σαν το τελευταίο θα βγάλουμε γούστα.

Έψαξα τις τελευταίες 5-6 σελίδες και δεν το βρήκα, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ποιό πίσω.

Deus Inversus - Mastery Over the World

2η ολοκληρωμένη τους δουλειά μετά το πολύ καλό ?Legion is Our Name". Το ?Call me the Devil? δεν ξεκολάει από το μυαλό μου!

Ωραιο avatar Αντωνη :smiley:
Για να τσεκαρουμε μια myspace των Deus Inversus.

Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησε το ‘‘Burial Ground’’ από Grave σε βινύλιο!

Insidious Disease - Shadowcast

All star μπάντα με μέλη από Dimmu Borgir (Silenoz) Napalm Death (Shane Empury) Morgoth (Marc Grewe) και τον γυρολόγο ντράμερ Tony Laureano.

Οι επιρροές στην μουσική είναι εμφανείς από τις κύριες μπάντες όλων όσων συμμετέχουν στους Insidious Disease. Το old school death metal κυριαρχεί στην μουσική με τις επιρροές από τους Death (υπάρχει και μια επανεκτέλεση ουσιαστικά του leprosy μέσα) και φυσικά Napalm Death να είναι πιο εμφανείς. Ο Silenoz δεν παραλείπει να εμπλουτίσει την μουσική με μερικά πιο διαφορετικά ριφ (δεν θα τα έλεγα ακριβώς black) πιο ατμοσφαιρικά πράγματα χωρίς να χάνεται όμως η καφρίλα καθόλου. Γενικά το άλμπουμ έχει καλές συνθέσεις αρκετά γαμάτα ριφ, βγαίνει και κανέναν χιτάκι (abortion stew έχει ένα κολλητικό ρεφρέν). Τα φωνητικά του τραγουδιστή των αδικημένων Morgoth (σχεδόν τους είχα ξεχάσει αυτούς, ευκαιρία να τους ξαναθυμηθώ) συμπληρώνουν τέλεια την μουσική, ειδικά στην διασκευή/ επανεκτέλεση του Leprosy είναι να σαν να ξαναζεί ο Chuck και όχι δεν γίνομαι βλάσφημος με αυτό που μόλις έγραψα.Δεν είναι και ο δίσκος της χρονιάς αλλά αξίζει να τσεκαριστεί.

Το insomaniac που αναφέρεται ως bonus track έχει ένα πολύ γαμάτο και άρρωστο ριφ … δεν ξέρω σε τι και ποια έκδοση θα βρίσκεται.

Λοιπόν χτες είδα ένα γνωστό από τα παλιά, και τυχαίνει να παίζει εδώ. Τα κομμάτια είναι πολύ καλά, έχουν ψαγμένο όνομα, και ένα από τα καλύτερα σαμπλ έβερ!

“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I 'm all out of bubblegum!!!”

:lol:

Tσεκάρετέ τους.

Είχα ακούσει παλιότερα τους IXPAPALOTL και αξίζουν τσέκαρισμα σίγουρα - Πορωτικό death/grind!!!

Η άποψη μου για τους INSIDIOUS DISEASE είναι ότι παρότι αποτελουνται από καλούς και γνωστούς μουσικούς το ντεμπούτο τους μου ακούστηκε πολύ ‘χλυαρό’ και πρόχειρο! Ελπίζω στο μέλλον να κυκλοφορήσουν κάτι περισσότερο αξιόλογο, αν μη τι άλλο δυνατότητες έχουν!!!

Sorry για το double post !

Άκουσα χθές το καινούργιο άλμπουμ των Houwitser με τίτλο ‘‘Bestial Atrocity’’…Μπορώ να πω μετά από δύο ακροάσεις πως δεν είναι άσχημο αλλά με τον καταιγισμό από κυκλοφόριες τον τελευταίο καιρό, νομίζω πως θα περάσει αδιάφορο (Μην περιμένετε κάποιο ‘‘Rage Inside The Womb’’)…Old school death metal (αυτός ο δίσκος μου θύμησαν πολύ Bolt Thrower!), με κάποια πορώτικα σημεία αλλά μέχρι εκεί - να πώ την αλήθεια και με το ‘‘Sledgehammer Redemption’’ EP που είχε προηγηθεί δεν περίμενα και κάτι ιδιαίτερο (Μέτριο ήταν το τραγούδι - μέτριος είναι και ο δίσκος)

Εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο αλλα δεν μπηκα καν στο κοπο ν ακουσω…
Παντα μετριοι ηταν ετουτοι. κι αν δεν κανω λαθος σ αυτους επαιζε ο ντραμερ των Σινιστερ.

Δεν εχω ακουσει Houwitser εκτος απο το Embrace Damnation.
Ποια η γνωμη σας γι’αυτο ?
Εχω καιρο να το ακουσω αλλα θυμαμαι οτι μου αρεσε.

Ωραίο δισκάκι και το ‘‘Εmbrace Damnation’’ ,αλλά από αυτούς τσέκαρε οπωσδήποτε το ‘‘Rage Inside The Womb’’ !!! Για μένα ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει…

Έκτος από το Houwitser τον τελευταίο καιρο άκουσα και το τελευταίο άλμπουμ των αμερικάνων Diabolic ! 'Aφου είχαν μπεί στον ‘παγό’ απο το 2003 μέχρι το 2006, φέτος κυκλοφόρησαν το πέμπτο τους full-length με τίτλο ‘‘Excisions of Exorcism’’
Οld-school death metal με έντονες επιρρόες από Morbid Angel & πρώιμων Angelcorpse με άρκετα ωραία σημεία! Όχι κάτι το ιδιαίτερο (δεν είναι σαν το ''Infinity Through Purification ‘’ ή το ντεμπούτο τους) αλλά αξίζει να ακουστεί !

έχει διαρεύσει και αυτό ε… το άκουσε κανείς;