Ψάχνοντας τα cd μου πάλι, βρήκα άλλα τρία συγκροτήματα όχι ιδαίτερα γνώστα (έτσι νομίζω δηλαδή…), αλλά πιστεύω πως αξίζουν προσοχής!
H πρώτη μπάντα είναι οι αμερικανοι FLESHGRIND.Σχηματίστηκαν το 1992 και κυκλοφόρησαν τρείς δίσκους,
- Destined For Defilement (1997)
- The Seeds Of Abysmal Torment (2000)
- Murder Without End (2003)
- δύο Split (ένα με τους γερμανούς Resurrected και ένα με τους ‘‘καμμενους’’ Mortician) καθώς και ένα live με τίτλο ‘‘Live In Germany’’ (2002)
'Επαιζαν ένα κολασμένο τεχνικό brutal death σε φάση πρώιμων Cannibal Corpse και Suffocation εποχής ‘‘Pierced From Within’’…Γράφω έπαιζαν γιατί δύστυχως η μπάντα βάρεσε διάλυση το 2005. Αν είναι να ασχοληθείτε μαζί τους ακουστε οπώσδηποτε τα The Seeds Of Abysmal Torment (2000) και Murder Without End (2003) που σπέρνουν!!!
Και κάτι τελευταίο ο ιδρυτής τους Rich Lipscomb (Φωνητικά/Κιθάρες), ήταν και ο ιδιοκτήτητης της United Guttural Records.(Η οποία νομίζω πως την αγόρασε το 2006 η Deathgasm Records)
H δεύτερη μπάντα είναι οι αμερικανοί WITHERED EARTH.Δημιουργήθηκαν το 1995 από δύο μέλη των DISGORGED(ήταν μέλος τους και ο Dave Culross!) και κυκλοφόρησαν τρία full-length :
- Forgotten Sunrise (1997)
- In The Deepest Wounds (2001)
- Of Which They Bleed (2003)
- και ένα split με τους Disgorged.
Μουσικά θα τους χαρακτήριζα ως μία prog death metal μπάντα με πολλές επιρρόες από Malevolent Creation και Gorguts,και είδικα το ντεμπούτο τους είναι ένας δίσκος που αξίζει να ακουστεί…Δυστύχως και αυτή η μπάντα διαλύθηκε το 2005 λόγω μη κατάλληλης προβολής - κρίμα!!
Η τρίτη μπάντα είναι οι αμερικανοί ABACINATE.Σχετικά πρόσφατη μπάντα καθώς δημιουργήθηκαν το 2004 και έχουν κυκλοφορήσει :
- Potrayal Of A Gray Man EP (2006, και το 2007 σαν split με τους God-Rot)
- Ruination (2008) Full-length
- A Kings Thirst for the Frosty Brew(2009) EP
Τεχνικό death/grind με πολλά hardcore ‘‘περάσματα’’ θυμίζουν υπερβολικά κάποιους καναδούς τους γείτονες, και ενώ αντικειμένικα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στα αυτιά μου ακούγονται υπερπορωτικοί!!
Υ.Γ. ‘‘Eυχή’’ και ‘‘κατάρα’’ δίνω στον Deathster γιατί μετά το post του με τις τελευταίες του αγορές δεν κρατήθηκα και έκανα και εγώ παραγγελία στη Nuclear Winter για τα Μythos + Tοrmented LP’S:p:p