:bow2::bow2::bow2::respect::respect::respect:=D>=D>=D>
Σήμερα ξέθαψα ένα cd που το είχα ξεχασμένο, μιλάω για το '‘Patrons Of The Dark’’ των αμερικανών Paralysis (και δυστυχώς η μοναδική τους κυκλοφορία)
Πολύ καλό ‘‘σάπιο’’ old school death-metal σε φάση Autopsy, τσεκάρετε το…
Υ.Γ. Στα φωνητικά είναι ο Ben Falgoust !! (Soilent Green, Goatwhore κτλ.)
Προσθέτω εδώ πέρα και δύο άλλες κυκλοφορίες :
INCESTUOUS - Brass Knuckle Abortion EP (2000)
'Ενα απίστευτο δείγμα αμερικάνικης μπρουταλιάς,μοιάζει υπερβολικά με Gorgasm (USA)
Όταν οι παραπάνω βάρεσαν διάλυση ο κιθαρίστας τους Danny Louise μάζεψε τους Matti Way (Disgorge, Liturgy, Pathology κτλ.), Jamie Bailey (Brodequin, Liturgy) και τον Ricky Myers(Disgorge, Sarcolytic κτλ.) και έφτιαξε τους Cinerary.Με έντονες επιρροές από Ιmmolation, Incantation και πρώιμους Devourment (ρυθμικά μόνο) κυκλοφόρησαν ένα EP το 2001 με τίτλο ‘‘Rituals of Desecration’’, και τα ΣΠΑΕΙ !!!
Ετοιμάζουν δίσκο για το 2011…
31 αυγούστου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Cephalic Carnage με τίτλο ‘‘Misled By Certainty’’!!
Παρανοιας συνεχεια ?
αντε να δουμε !!!
Aναμένοντας Cephalic για να μπει με χαρούμενη καρδιά η νέα σχολική χρονιά -
οι devourment υπέγραψαν στη relapse.
ok, από τη μία καλό ίιιιιισως να έχουμε μία ελπίδα στο δισεκατομμύριο να τους δούμε λάιβ. από την άλλη… :-k :-k :-k τι τους έπιασε στα καλά καθούμενα?
Anywayz απ’ότι έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια κρατάω το γαμάτο κομματάκι fed to the pigs που relaps-άρει αρκετά, αλλά και πάλι.
Διερευσε καινούργιο Kataklysm. Τώρα κατεβάζω
Μιας και δεν εχει αναφερθει τιποτα για ετουτο εδω ειπα να γραψω 2 λογακια για τους γειτονες FA. Προκειται για τη μπαντα που μεχρι προτινος μοιραζοταν κοινα μελη με τους θεους Hour Of Penance (μεχρι ν αποχωρησει ο τραγουδιστης των τελευταιων οπου ειναι φουλ στουντιο μελος των FA). To περυσινο πρωτο full length τους “Oracles” eσκασε σαν βομβα απ το πουθενα κι αν κρινω απο το οτι εχουν ξεσκηστει στις περιοδεις εδω κι ενα χρονο το εγχειρημα τους φαινεται να βρησκει ανταποκριση.
Το Mafia αν και ep βαζει ανετα πολλες κανονικες κυκλοφοριες της φετινης χρονιας. το Thru our Scars με το οποιο ανοιγει το ep απλα σπερνει. η ριφολογια αν κι αμπαλαρισμενη με αρκετα συγχρονη παραγωγη ειναι παλαιας κοπης και παραπεμπει σε Morbid Angel,Deicide (αρκετο τρεμολο πικινγκ) κι απο πιο συγχρονα πραγματα Hate Eternal τελεια εναρμονισμενη με νεοκλασσικα αλα Malmsteen leads το οποιο αποτελει και το κλου της συγκεκριμενης μπαντας. Να μην χανει δηλαδη ουτε σε επιθετικοτητα ουτε σε αυθεντικοτητα λογω των αρκετων μελωδικων λιντ περασματων.
Φωνητικα απιστευτα οπως και τα τυμπανα, ενω η διασκευη στο blinded by fear ειναι μαλλον η πιο ενδιαφερουσα που εχω ακουσει (ενδιαφερουσα full blast αποψη ως προς τα τυμπανα:p).
Φαινεται οτι η Ιταλια σιγα σιγα αρχιζει και παιρνει τα ηνια για τα καλα στο ευρωπαικο brutal death metal τερεν.:D:D:D
Αν και προτιμώ το ‘‘Oracles’’ και το EP σπέρνει !!! Και τώρα μια που πίασαμε και Ιταλία εγώ έχω να προτείνω το τελευταίο άλμπουμ των Vomit The Soul (θα έλεγα Hour Of Penance, αλλά με προλάβανε…:p), το ‘‘Apostles of Inexpression’’ (2009)
Έχει περάσει κανα τρίμηνο από τότε που κυκλοφόρησε το νέο album των βετεράνων Master.
Το είχα αναφέρει τότε αλλά δεν φάνηκε να του έδωσε κανείς σημασία.
Οι Master λοιπόν επέστρεψαν μετά από 3 χρόνια με νέα δουλειά ονόματι “The Human Machine”.
Οι κάποτε Αμερικανοί deathsters - εδώ και κάμποσα χρόνια κατοικοεδρεύουν στην Τσεχία (καλύτερη μπύρα, καλύτερες γυναίκες 8) ) - είναι εδώ για να μας θυμίζουν πώς παίζεται το γνήσιο, πρωτόγονο, αντρίκιο death metal.
Καθαρό και ανόθευτο όπως αναφέρει και ένα signature που τριγυρνάει εδώ στο forum .
Μην ξεχνάμε ότι οι Master ήταν από τις πρώτες μπάντες του ιδιώματος και δυστυχώς ποτέ δεν έλαβαν την αναγνώριση που τους άξιζε.
Πρόκειται για ένα τίμιο album από ένα συγκρότημα παλαιάς κοπής με μοντέρνα/γυαλισμένη παραγωγή. Η μπάντα φαίνεται ενωμένη σαν γροθιά και ο ήχος που βγαίνει σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.
Εντάξει δεν πρόκειται για δισκάρα αλλά θα μου πείτε και οι Obituary, οι Malevolent Creation κ.α. στα ίδια επίπεδα κινούνται τα τελευταία χρόνια.
Καλοί δίσκοι, με απόδοση για σεμινάριο (αποτέλεσμα των χρόνων εμπειρίας) που όμως χωλαίνουν σε ένα σημείο. Στις ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. Περνάς το δίσκο από πολλά ακούσματα και στο τέλος δεν σου μένει εύκολα κάποιο κομμάτι στο μυαλό. Δυστυχώς αυτό είναι το σύνδρομο πολλών παλιών συγκροτημάτων.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα γουστάρετε απίστευτα με το παραπάνω δισκάκι.
Είναι άκρως απολαυστικό! Ανεβάστε volume και χτυπηθείτε άφοβα! :twisted:
Ααααα και κάτι ακόμη…
Ο ήχος που έχει βγάλει στη φωνή ο Paul Speckmann είναι [SIZE=“3”]απίστευτος[/SIZE].
Έτσι για να μαθαίνουν τα καινούργια, μυξιάρικα που μας τα έχουν πρήξει με τα pig-squeals. [SIZE=“4”]ΟΥΓΚ !!![/SIZE]
Σκατά στη μάπα! Σαπίλαααα!!!
Αυτα είναι επιτέλους καλα νεα! Το γυαλισμένη παραγωγή με τσιναει λιγο
11 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει καινούριος δίσκος από τους ολλανδούς Hail Οf Bullets με τίτλο ‘‘On Divine Winds’’!!! Αναμένουμε…:)
Αν αναμενουμε λεει !
Παρα πολυ καλο το πρωτο.
Martin van Drunen λέμε!!!Από τις καλύτερες και ποιο χαρακτηριστικές φωνές στο χώρο!
Αναμένουμεεε! :D8)
http://www.youtube.com/watch?v=-fBKet3-4Z4
Nεο βιντεακι απο Behemoth (βαθυτατα θρησκευτικου περιεχομενου κι ετουτο :p)
Παλι τα καταφεραν !!!
Μετά από αρκετές ακροάσεις στον καινούργιο δίσκο των KATAKLYSM, ‘‘Ηeaven’s Venom’’, μπορώ να πω πως στα δικά μου αυτιά ακούγεται μέτριος (δυστυχώς!!:().
Να τονίσω εδω πέρα ότι γουστάρω και τις δύο περιόδους της μπάντας και γενικά είμαι fan των KATAKLYSM, αλλά το ‘‘Heaven’s Venom’’ σαν δίσκος δεν με έπεισε.Όχι ότι δεν έχει ωραία τραγούδια (αλίμονο για τους KATAKLYSM μιλάμε!!), αλλά νομίζω πως η μπάντα έχει ‘‘κολλήσει’’ λίγο συνθετικά και γράφει τα ίδια και τα ίδια…:-k
Ηχητικά κυμαίνεται στο ύφος των δύο προηγούμενων άλμπουμ τους (πιο πολύ ο ήχος μου θυμίζει την παραγωγή του ‘‘Prevail’’),αλλά οι συνθέσεις (όπως είπα και παραπάνω), είναι ένα ‘‘κλίκ’’ παρακάτω…Προσωπικά πιστεύω πως αύτος ο δίσκος έιναι ένα βήμα ‘‘πίσω’’ για τους KATAKLYSM…Δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο… (ίσως είναι η πρώτη κυκλοφορία των ΚΑΤΑΚLYSM που αγόρασα για ‘‘αρχειακούς’’ και μόνο λόγους!)Όποιος άλλος έχει ακούσει το δίσκο ας γράψει κάτι για να δούμε και άλλες απόψεις…
Δεν το εχω τσεκαρει ακομα και δεν εχω και την ορεξη αυτες τις μερες.
Απ’οτι θυμαμαι και το προηγουμενο δεν το πολυακουσα.
Τον τελευταίο καιρό μέσα σε άλλα ακούσματα ‘‘λιώνω’’ δισκογραφία από δύο μπάντες…
Η πρώτη είναι οι αμερικανοί Malignancy.Η μπάντα ιδρύθηκε το 1992 και από τότε έχει κυκλοφορησει δύο full-length, το ‘‘Intrauterine Cannibalism’’ (1999) και το πρόσφατό ‘’ Inhuman Grotesqueries’’ (2007), δύο EP, τα ‘‘Motivated By Hunger’’ (2000) και το ‘‘Cross-Species Transmutation’’ (2003), καθώς και ένα split με τους Ιntervalle Bizzare και μια συλλογή με τα demo τους (Ignorance Is Bliiss '01). Υπερτεχνικό brutal death/grind μέ old-schoοl παραγωγή, απλά απίστευτοι!!! Όσοι γουστάρουν Suffocation εποχής Effigy Of The Forgotten θα ξετρελαθούν…
Η δεύτερη είναι από τη σουηδία και είναι οι Degrade.Σχετικά καινούργια μπάντα, ιδρύθηκαν το 2000 και έχουν στο ενεργητικό τους ένα EP, το ‘‘Hanged And Disemboweled’’ (2005) και ένα full-length, το ‘‘Lost Torso Found’’ (2006). Ηχητικά έχουν πολλές επιρροές από Cannibal Corpse και Deranged και μαζί με άλλες εφάμιλλες σουηδικές μπάντες (π.χ. Visceral Bleeding, Spawn Of Possession), νομίζω πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά από αυτούς στο μέλλον…
Τους πρωτους τους ξερω σαν ονομα.
Τους Degrade μου τους εχει προτεινει ενας φιλος αλλα δεν εχω τσεκαρει ακομα.
Οι Visceral Bleeding ειναι μπανταρα και τους εχω προτεινει και εγω παλιοτερα.
πραγματικα δεν ξερω τι να πω για αυτη τη μπαντα! ειναι επιεικως ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ. εχω κολλησει με το throu Our scars σε βαθμο παρακρουσης! ο συνδυασμος εκπληκτικου μπρουταλ ντεθ με μερικες μελωδιες ειναι το κατι αλλο! πιστευω πως αυτη η μπαντα εχει πολυ μελλον!
οσο για hail of bullets αναμενουμε με ανυπομονησια! αν και θα ηθελα κατι καλυτερο απο το πρωτο τους που ηταν απλα καλο.΄παντως το εξωφυλο του νεου αλμπουμ ειναι τρομερο!