:thumbup: :thumbup: Οι MASACHIST σκοτώνουν !!!
γενικα η Πολωνια για μενα αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη εχει παρει τα σκηπτρα στο Death Μetal εδω και μερικα χρονακια. Μπορει στο εξωτερικο να ακουγονται δυο τρια ονοματα αλλα εχει σκηνη που κοχλαζει και συνεχως ανεβαινει. Πολλα γκρουπς !!!:D:D:D
Και το αλλο που μου κανει ακομα μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οτι σε επιπεδο τεχνογνωσιας/μουσικης τεχνολογιας τα πηγαινουν εξισου καλα.
Συμφωνώ 1000% και πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τους Πολωνούς στο άμεσο μέλλον…
Υ.Γ. Ωραίο και το καινούργιο Aeon αλλά σαν το ‘‘Dark Order’’ EP τίποτα !!! Και μιλώντας για Aeon όσοι δεν έχετε τσεκάρει ακούστε το ‘‘Serenity In Chaos’’ από τους Defaced Creation (Μετά την διαλύση τους, 4 μέλη τους φτιάξανε το ‘‘κτήνος’’ που λέγεται Aeon…)
Θα τσεκαρω και το ΕΡακι των Aeon αφου λες οτι ειναι πολυ καλο.
Η Πολωνια λογω και του αρκετα μεγαλου πληθυσμου της εχει πολλες μπαντες.
Δυσκολο βεβαια να ξερουμε ολες τις μπαντες του κοσμου αλλα ειναι σωστο οτι
η πολωνικη σκηνη γενικα παρουσιαζει μια ανθηση.
υπαρχουν μπανταρες απο δαυτους περα απο vader behemoth που τους αξιζει να ακουγονται περισσοτερο…
πχ οι sceptic - τους εχω ξανα αναφερει…
πολυ καλες κυκλοφοριες - ειδικα pathetic beings και unbeliever’s script…
οσοι γουσταρουν τεχνικο death και οχι τοσο blastιδια μπορουν να τσεκαρουν αφοβα…
εχουν διασκευασει και στο (τελευταιο τους ?) album το paralyzed mzmerized απο coroner…
επισης μαρεσουν αρκετα καποια albums και των trauma (αν και εχω καιρο να ακουσω)
το πρωτο τους ειναι πολυ καλο comedy is over - νομιζω βγηκε το 96…
μετα αλλαξαν σιγα σιγα τον ηχο τους σε πιο μοντερνο/συγχρονο - αμερικανικο ηχο και περισσορερο μπλαστιδι… σαυτους θα βρειτε διασκευες slayer:)
http://www.youtube.com/watch?v=x7knRJ_tUps (unable to react) γαμαει και ακουμε και εμφανεις επιρροες απο slayerika riffs και γαματες μπασογραμμες…τσεκαρετε…
ακολουθουν decapitated dies irae…
Συμφωνώ Trauma και Sceptic (ειδικά αύτο το ‘‘Pathetic Being’’ του 2001, δισκάρα !!!) φοβερές μπάντες !!!:thumbup::thumbup:
Θα προσθέσω τους αγαπημένους μου Hate και τους ‘‘ανωμαλιάρηδες’’ Anal Stench !!!
ολα οσα ανεφερες σκοτωνουν.
Sceptic ειδικα στα Pathetic Being/Unbelievers Script σκοτωναν, ποιοτικοτατο προγκ ντεθ καθαρα αμερικανικο αλλα εμπνευσμενο και με καποιες καινοτομιες (οσο μπορουσε να λεγετε αυτο στις αρχες των 00ς). το τελευταιο τους δεν το τσεκαρα ποτε ομως οποτε δεν ξερω εκει τι παιζει.
Τrauma απλα δεν παιζονται . οπως λες Slayer με πολυ Μalevolent θα προσθετα εγω.
το Suffocate in Slumber (απο το οποιο ερχεται το Unable to react το οποιο ειναι παρεπιπτοντως το hitaki τους εκτοτε) το χα αγορασει ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του (2000) τους ειχα ανακαλυψει απο ενα dvd με βιντεακια εκεινης της φουρνιας σχηματων. προτινονται με κλειστα ματια και τα Imperfect like a God (Μadness Here TOOO KOMMATI !!!), Determination απο μια πλουσια σχετικα δισκογραφια. το φετινο ακομα δεν το χω ακουσει καλα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
απο κει και περα δαγκωτοι:
-
Lost Soul : Immersed in Infinity (αν δεν ειχε βγει περυσι το Behemoth η’ το Nile θα ηταν το αλμπουμ της χρονιας για μενα στο death metal)
-
Αzarath (η μπαντα που ο Inferno ξεκαβ#@#$νει οταν ξεκλεβει χρονο απ τους Behemoth) παλιας κοπης ΜΑΥΡΟ death ala Ιmmolation πρωιμους Morbid Angel/Deicide. Diabolic Impious Evil και το περυσινο Praise The Beast απο αλμπουμς
3)Yattering (σ οσους δεν την παλευουν με τα Πολυ τεχνικα και αρυθμα ΜΑΚΡΙΑ,) που οταν κυκλοφορησαν τη δισκαρα Humans Pain (και βλακεια μ βασικα π δεν το ανεφερα και στις 90ς κυκλοφοριες) δεν επαιζε κανεις ετσι.
- Ηate οι οποιοι εχουν αρχισει και κανουν ονομα, παιζουν πολυυυ σαν Behemoth αλλα εχουν εχουν πολυυ πιασαρικα riffs κι εμενα προσωπικα μ κανουν. Τα πιο παλια σε καθαρα Deicide φαση.
ειναι κι αλλα πολλα αλλα προς το παρον αυτα σαν πρωτο δειγμα !!!
hate (μιας και τους αναφερατε και οι 2) θα τους τσεκαρω…
το ιδιο και azarath (πρωιμοι morbid angel λεει και deicide - αξιζει)…
θα καθυστερηοσυν βεβαια επειδη φευγω την παρασκευη αλλα θα ερθει η ωρα τους…
nice…
'Ανοιξα καινούργιο post για να αναφέρω ένα συγκρότημα που αξίζει προσοχής και νομίζω πως δεν έχει αναφερθεί : μιλάω για τους βέλγους EMETH !!!
Έχουν κυκλοφορήσει 3 full-length, 2 split και 1 ep… Ιδρύθηκαν το 1997 και παίζουν τεχνικό brutal death USA style !!
Το ντεμπούτο τους με τίτλο ‘‘Insidious’’ κυκλοφόρησε το 2004. Στα δικά μου αυτία ο δίσκος ακούγεται σαν μια μίξη Suffocation (στα ντράμς) με Incantation (κιθάρες), Morbid Angel (ειδικα στα ‘‘αργά’’ του σημεία).
Ο δεύτερος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο ‘‘Reticulated’’ που τους δείχνει πιο βελτιωμένους και ακόμα πιο τεχνικούς…Έχουν βελτιώσει και αρκετά την παραγωγή τους, ιδιαίτερα στα τύμπανα…
Ο τρίτος και τελευταίος τους δίσκος μέχρι στιγμής, κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο ‘‘Telesis’’.Ο τομέας της παραγωγής έχει βελτιωθεί πολύ (δεν γράφω τίποτα για τις συνθέσεις τους γιατί είναι αρκετά πολύπλοκες και ενδιαφέρουσες - τεχνικές, όχι όμως βαρετές!!), τα τύμπανα ακούγονται πολύ καθαρά, όπως και τα φωνητικά και έχουν εισάγει στοιχεία και από άλλες μουσικές, αλλά πάντα με brutal ύφος!!!
Εδώ μια και ανέρθηκά στο Βέλγιο, νομίζω πως καλό θα ήταν να αναφέρω και την τελευταία κυκλοφορία των συμπατριωτών τους και γνωστούς σε όλους Aborted !! Στις αρχές του χρόνου κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο ‘‘Coronary Reconstruction’’.Περιέχει 4 καινούργια τραγούδια και μια αξιοπρεπής διασκεύη στον ύμνο των Entombed ‘‘Left Hand Path’’ (Αν δεν κάνω λάθος έιναι η δεύτερη διασκεύη που κάνουν σε κομμάτι των Entombed,η πρώτη ήταν στο τραγούδι ‘‘Drowned’’ και περιέχεται στο ‘‘Haematobic’’ EP που κυκλοφόρησε το 2004).
Τα καινούργια τους τραγούδια με πήγαν πίσω στην καλή εποχή του ‘‘Goremageddon’’, κάτι που δεν το περίμενα μέτα το ‘‘χλυαρό’’ ‘‘Strychnine.213’’ που είχαν κυκλοφορήσει το 2008.(όχι απαραίτητα κακός δίσκος, αλλά για τα γούστα μου κάτι δεν μου πήγαινε καλά και μετά από 4-5 ακροάσεις το είχα βαρεθεί !!!).
Αν ο καινούργιος τους δίσκος που αναμένεται στο τέλος της χρονίας είναι στο ύφος του ‘‘Coronary Reconstruction’’ πιστεύω πως θα άκουσουμε κάτι κάλο από τους ανανεωμένους Aborted. (ηχητικά και από άποψη μελών καθώς μόνο o Sven έχει μείνει από τo original line-up)
Αναμένουμε…:D:D:D
Yattering !!! Φοβερή μπάντα αλλά όσο με πορώσανε με τα δύο πρώτα τους άλμπουμ άλλο τόσο ξενέρωσα με το τελευταίο τους…:(
Tσεκάρετε και το ‘‘Reason of Suffering’’ από τους Dished, μια όχι και τόσο γνωστή
μπάντα αλλά με προόπτικες…
Στο III oi Yattering ηταν ενα βημα πριν το διαλυσουν οριστικα (οπως κι εγινε λιγο μετα) ειχε φυγει ο αρχικος τραγουδιστης, πολλες αλλαγες στο λαιν απ και τελικα κατεληξαν μ ενα κουτσουρεμενο λαιν απ να ηχογραφησουν το αλμπουμ (το οποιο κανονικα θα κυκλοφορουσε πριν το Genocide)
Παρ’ ολα αυτα δεν ειναι τοσο χαλια απλα ειναι σαν ν ακους ενα μπασταρδοπαιδι Cypress Hill/Living Colour που ξεχασε το death metal παρελθον του :lol:.
ειχε κατι κομματια ας πουμε σαν το Ι see the circle η’ το Ghastly που ειναι απιθανα !!!
απλα δεν επρεπε να εχει κυκλοφορησει με αυτο τ ονομα.
Τechno/Death made in Poland :p:p:p
Χάλια ο δίσκος δεν είναι, αλλά από τους Yattering περίμενα κάτι καλύτερο μετά τις δύο πρώτες κυκλοφορίες τους…
Προσώπικα τα ‘‘Genocide’’ και to ‘‘ΙΙΙ’’ αν τα κυκλοφορούσε άλλη μπάντα δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά για τους Yattering είναι πολύ ‘‘λίγα’’ (’'προσωπικό ‘‘κόλλημα’’:p:p:p)
Πολύ καλό άλμπουμ αυτό. Έπεσε μια ακρόαση πριν λίγο και μάλλον πάει για λιώσιμο. Μου αρέσει που δίνουν βάση στο καλό songwriting και όχι στην τεχνική και στα blast-ιδια. Γενικά πολύ καλή κυκλοφορία που αξίζει προσοχής. Ομολογώ πως δεν είχα ξανακούσει κάτι από αυτούς και μόνο σαν όνομα τους είχα ακουστά. Αξίζει να ψάξω προηγούμενες κυκλοφορίες?
Αν και έχει αναφερθεί και ο Inhuman Guitar,τσέκαρε οπωσδήποτε τις δύο πρώτες
κυκλοφορίες τους : ‘‘Dark Order’’ EP και ‘‘Βleeding The False’’!! To ''Rise To
Dominate’’ είναι μάλλον η πιο αδύναμη κυκλοφορία τους, χωρίς αύτο όμως να
σημαίνει ότι είναι χάλια, απλά δεν είναι του ίδιου επιπέδου…:):)
http://www.youtube.com/watch?v=_2JrLQl_9GI&feature=related
να και το πρωτο βιντεακι που μας ερχεται απ το Path of Fire
Forgiveness Denied and let the killing begin :blow:
και γαμω τα songs…βασικα ολο το δισκακι - τι να λεμε τωρα…
τσεκαρα σημερα thanatos - emerging fro the netherworlds (προχειρη ακροαση)
thrashodeathia…περιμενα να βαρανε περισσοτερο… ειχε καποια ωραια μερη (internal deceit - war - rebirth - impostor’s infiltration)… επισης εχουν περιεργα φωνητικα…
ακουσα και το masachist - death march fury…
ηχος και συνθεσεις που σοδομιζουν κανονικοτατα αν και ειναι μονο 26 λεπτα…
θα παιζει και στο μελλον…(womb - noxious - appearence of the worm - death shall march)
Οι MALEVOLENT CREATION ανέβασαν ένα καινούγιο κομμάτι στο myspace με τίτλο
‘‘Slaughterhouse’’. Κλασικό Malevolent Creation κομμάτι, δεν μου είπε και πολλά,
αλλά αναμένω τον δίσκο για συνολική άποψη…Αλλά τα φωνητικά του Hoffmann
πλέον δεν τα αντέχω καθόλου (για την αποδοσή του τα τελευταία χρόνια μιλάω
πάντα, μην παρεξηγηθώ:p:p), δεν παίρνουν πίσω καλύτερα τον Kyle Simons, ο
τύπος ήταν φόβερος (ειδικά στα live !!!)
Y.Γ. Άσχετο αλλά ξέρει κανείς τι παίζει με τους Ηateplow? Σε κάποια φάση κάτι είχα διαβάσει ότι θα βγάλουν δίσκο το 2011, αλλά μάλλον ήταν ‘‘ράδιο-αρβύλα’’, αν ξέρει κανείς τίποτα σίγουρο ας το πεί…
Για Hateplow δεν εχω διαβασει τιποτα εγω.
Δεν νομιζω οτι θα εχουμε ξανα νεα τους.
Μακαρι βεβαια γιατι τετοιες μπανταρες καλο θα ηταν να υπαρχουν.
Να τσεκαρουμε μια και το νεο Malevolent τραγουδι.
Θα διακόψω για λίγο την κουβέντα σας, για να εκθειάσω αυτό εδώ.
Το τσέκαρα τελικά, και είναι γαμάτο, απλά.
Επιθετικά ριφφ, όπως θα 'πρεπε να είναι τα ριφφ του thrash/death (κατά την ταπεινή μου άποψη), σκατοφωνή που σε πορώνει.
Παρότι υπάρχουν αρκετά μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια, δεν κουράζουν καθόλου.
Και δύο εξαιρετικά instrumental/εισαγωγικά κομματιών.
Τι άλλο να ζητήσω?
Thumbs up.
http://www.youtube.com/watch?v=g1Zmkevry5g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wG6G4XBnvLQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KVAjfSuXnp0&feature=related
Δεν υπαρχουν… ειδικα το τελευταιο :lol3::lol3::lol3::respect::respect::respect: