Death Μetal κυκλοφορίες

Προσπεράστε, για σας υπάρχουν και οι Misery Index άλλωστε. :smiley:

Ναι, ευτυχώς υπάρχουν.

Γαμώτο είχα γράψει ελεγεία για FACELESS αλλά είπα πριν ποστάρω να κάνω σερτς και με είχαν προφανώς προλάβει άλλοι :roll:

Who cares.
Καλοκαιρινό άκουσμα :smiley:

Ελα ρε, δεν έπρεπε να το σβήσεις.

Άσε, το έσβησα από τσατίλα και μετά μετάνοιωσα αλλά βαριέμαι να το ξαναγράψω :stuck_out_tongue:

Κανε μια περιληψη στο ποσο γαμανε τοτε.

Ενα απο τα πιο hot ονοματα στο underground ειναι οι Σουηδοι Miasmal.
Μονο και μονο οτι η demo tape εχει ‘κοπει’ 1-2 φορες,αλλες τοσο το 12 ιντσο
βινυλιο που περιειχε το demo και το φρεσκο 7ιντσο ηδη μπηκε στην δευτερη κοπη
ε καταλαβαινετε πανω κατω οτι γινεται ενας μικρος χαμος με την παρτη τους.

Σουηδοι και τι αλλο θα παιζουν εκτος απο old school swedish death metal.
Στα καλυτερα του να προσθεσω.Τρεις παντελως αγνωστοι τυποι και ενας απο τους
υπερθεουλες Martyrdöd με μολις 6 τραγουδια (4 + 2) εχουν κανει τρομερο ονομα
στους underground κυκλους.6 κομματαρες με πολυ καλη παραγωγη,σωστες δοσεις
groove και γενικα τσεκαρετε αφοβα.Φωναρα ο τυπος.

http://www.myspace.com/miasmalband

Demo 2008

7’’ EP 2010

Αν και δεν ειμαι οπαδος,για το καινουριο Grave εχει υποθει τπτ?Μερικες κριτικες που πηρε το ματι μου δεν ηταν και οι καλυτερες.

Εντιτ Τωρα ειδα οτι εχει και γινει και review

και πανω που ελεγα πως η φετινη χρονια ηταν σχετικα φτωχη (τα Hour of Penance, Immolation, Misery Index και το ep των Fleshgod Apocalypse να ειναι οι εξαιρεσεις)
ηρθε το νεο Αeon (και το καινουργιο Decrepit Birth) που τα μαμαει ολα στο διαβα του. Το προηγουμενο “Rise to Dominate” αν και πληρεστατο σ ολους τους τομεις ηταν συνθετικα τζουφιο και βαρετο μετα απο καποιες ακροασεις.

Εδω επιστρεφουμε ποιοτικα εκει που μας ειχαν συνηθησει στο “Dark Order” ep και στο “Bleeding the False” με τη διαφορα οτι εδω οι συνθεσεις ειναι ακομα πιο βαρβαρες (και λογω παραγωγης φυσικα). Βασικες εππηροες κι εδω οι Hate Eternal και Cannibal(Gore Obsessed) και πιο προσφατoi Morbid Angel (εποχης Tucker) ενω ο ηχος εδω μου θυμιζει πολυ τον αντιστοιχο των Sanctification στο περυσινο Βack Reign.

Τα φωνητικα του Tommy Dahlstrom ειναι απλα αποκοσμα και καραπορωτικα(Benton meets Erik Rutan) ενω στα τυμπανα ο Nils Fjellstrom ειναι το νεο αστερακι της Σουηδικης σκηνης (δεν τον πηραν οι Dark Funeral τυχαια). Η δουλεια στις κιθαρες απλα τελεια για μια ακομα φορα, και τα leads το ιδιο. Επαναλαμβανω απροσδοκητα καλη(αρρωστη δηλαδη) δουλεια σιγουρα μαζι με το ep οτι καλυτερο εχουν κανει.

Highlights: Forgiveness Denied, Of Fire, Αbomination to God, Suffer The Soul,Liar In The Name Of God

μ εψησες…
κατεβαινει…

+1000 στους Tormented.

ξεθαμα παλιων mp3…
και ξανα επεσε το ματι εδω…
προσωπικα το ξανα ακουω πολυυυ ευχαριστα και μαρεσει περισσοτερο απο αρκετες νεες κυκλοφοριες που εχουν προταθει…
οσοι δεν το εχετε τσεκαρει - ριχτε 1 αυτια…:slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=20MInC5Ax7Q the terrible old man

http://www.youtube.com/watch?v=XheVYORnHs4 necromantic ways

(το ξανα ποσταρω μιας και δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει ξανα απο τοτε)

http://www.youtube.com/watch?v=ll9J-NBWJO4

demostration απο προσφατο drum clinic του εξωγηινου Derek Roddy (πρωην Hate Eternal,Nile,Malevolent, Aurora Borealis κλπ).

μπορει να μην δισκογραφει πλεον αλλα συγκαταλεγεται ανετα μεσα στην τοπ 5δα του death metal (Kollias, Dave Haley, Romain Goulon, Dave Culross).

το πρωτο και τριτο κομματι (6:37 και μετα) ειναι απο το πειραματικο avant death projectaki που εχει σχηματισει ονοματι Serpents Rise και λογικα μεχρι αρχες του 11 θα εχουν κυκλοφοησει το ντεμπουτο τους. Το υλικο σπερνει !!!:D:D:D

Enjoy !!!

μετα απο 2 ακροασεις στα καπακια…
ο δισκος γαμαει οντως…
ακουγεται στο συνολο του πολυ ανετα - σαυτο ευννοουν και οι διαρκειες που ειναι νορμαλ αλλα και οι δομη των κομματιων…
ηχος υπεργαμηστερος και ψαρωτικος - οπως θα επρεπε να ειναι 1 σημερινη death metal κυκλοφορια…(το ιδιο ισχυει και για τα φωνητικα)
οντως θυμιζει hate eternal και corpse αλλα τους εχει και τους 2 - ειδικα τελευταιες κυκλοφοριες…
τα leads μου εκαναν εντυπωση (οπου υπηρχαν) πολυ καθαρος ηχος - μελωδικα (οσο επιτρεπεται) και τεχνικα (μετα προσεξα οτι αναφερεις και συ για leads)…
αρκετα κοψιματα αλλα σε βαθμο που προσθετουν στα songs και δεν κουραζουν…
στα highlights θα μπορουσε να μπει ανετα και το i will burn αν και ο δισκος ακουγεται ανετα ολοκληρος και δεν νομιζω να εχει σημειο που κανει κοιλια.
πολυ πιθανον να αγοραστει - παλι καλα που το πηρα χαμπαρι απο δω γιατι λογικα δεν θα το τσεκαρα…δεν τους εχω ακουσει δαυτους…
:thumbup:

Αυτές τις μέρες έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο άλμπουμ των ολλανδών, βετεράνων πλέον(ιδρύθηκαν το 1984, αλλά είχαν βαρέσει διάλυση από το 1992 μέχρι το 2000).Κυκλοφόρησε πέρισυ (2009), αλλά με τόσα άλμπουμ που βγαίνουν συνέχεια που να προλάβω να το ακούσω…Έπρεπε να το έχω τσεκάρει νωριτερα γιατί ο δίσκος σπέρνει!!! Ανελέητο ευρωπαικό thrash/death που χωρίς να έχει κάτι καινούργιο να προσφέρει, καταφέρνει να σε κερδίσει !!!:thumbup::thumbup:

Y.Γ. Στο άλμπουμ διασκευάζουν και το ‘‘Burning Of Sodom’’ των θεών Dark Angel !!!

Το πρώτο άλμπουμ που άκουσα από Thanatos!!:smiley: Γαμάει κώλους και έχει και γαμηστερή διασκευή στο The Burning Of Sodom8)

Τσέκαρε και τα προηγούμενα τους (αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδή…), προσώπικα τα αγαπημένα μου είναι το ‘’ Emerging From The Netherworlds’’ και το ‘’ Αngelic Encounters’’ (όχι ότι τα άλλα υστερούν πουθενά,αλλά είναι προσώπικες αδυναμίες…)

Εγω μονο τα δυο Thanatos που λεει ο Scaphism εχω ακουσει και προτεινω ανεπιφυλακτα.

Επειδη παιζουν πολλα νευρα τελευταια κατεβαζω και το νεο Aeon γιατι ποτε το πολυ
death metal δεν εβλαψε. :smiley:

'Ασε τους Αeon και βάλε The Berzerker - θα ηρεμήσεις αμέσως !!!:D:D:D

Υ.Γ. Σε μένα ‘‘πιάνει’’ πάντα!!!

Chechare οπωσδηποτε και τα Dark Order και Bleeding The False πρωτο Ep και αλμπουμ αντιστοιχα. Μαμανε !!!

Aφου σ αρεσε αυτο μαλλον θα γουσταρεις και τουτο

απ τ αγαπημενα μ της προηγουμενης χρονιας
νεα μπαντα που ΣΚΟΤΩΝΕΙ με βετερανους ΟΜΩΣ της Πολωνικης σκηνης
ο πρωην τραγουδιστης των Decapitated (και καλυτερος ουσιαστικα)
ο Daray που εγραψε τα τυμπανα στο τελευταιο Dimmu (πρωην Vader)
και ο κιθαριστας των μαματων Yattering.
υφος/ηχος σε φαση Hate Eternal (του Conquering the throne)/Decapitated

θα σ αρεσει η παραγωγη τοσο σε τυμπανα αλλα και γενικοτερα (πολλες απο τις μπασογραμμες ακουγονται ξεκαθαρα).ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Riffing λιγα solos και ειναι ακριβως οτι λεει ο τιτλος του DEATH MARCH FURY !!!