το αλμπουμ που επισκιαζει ολα τα υπολοιπα στο 2010 ως τωρα στο dm (ακομα και το σχεδον απιστευτο για τα σημερινα δεδομενα Immolation), οι Ρωμαοι ΗΟP απο πλευρας πορωσης απλα δεν παιζονται.
Συνοπτικα: κι8αρες αλα Βehemoth(2004 onwards), Nile (χωρις ομως τις ανατολιτικες κλιμακες, κυριως σε καποια lead χρησιμοποιουνται και οχι τοσο στα riffs), Morbid Angel, και κατι ψηλα απο Origin (ειδικα στα solos χρησιμοποιουν πολυ τα arpeggios), υπερηχητικα τυμπανα (αν κι εμφανως λιγο πειραγμενα) φοβερα φωνητικα ( ο τραγουδιστης ειναι απλα ασταματητος).
Ολα τα λεφτα ειναι η μιξη του δισκου και το ποσο αρμονικα συνδυαζονται ολα τα στοιχεια μεταξυ τους φτιαχνοντας ενα αποτελεσμα γροθια στο στομαχι.Αν και τσιτα στη μεγαλυτερη διαρκεια του, τα κομματια ειναι ευκολομνημονευτα και πραγματικα 1 κι ενα.
Toυς ειδα ν ανοιγουν το φετινο Νeurotic Deathfest και ειναι εξισου πορωτικοι κι επι σκηνης αν και με μια κιθαρα. Γενικα πολυ ενεργητικη μπαντα.
Ηighlights: Paradogma,Woeful Eucharisty,Incestuous Dynasty of Worms,Adversary of Bigotry και το Μeshuggoειδες φιναλε Apotheosis.
Υπαρχει καλο death metal εκει εξω αλλα ειναι πολυ λογικο για ενα ειδος που
τα καλα αλμπουμ στα τελη των 80’s-αρχες 90’s βγαιναν με το κιλο 20 χρονια μετα
να μην βγαινουν δισκοι με την ιδια συχνοτητα.
Με τις μπαντες που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια πιστευω οτι κατι μπορει να γινει
αν και οι περισσοτερες εστιαζουν ειτε στον old school Σουηδικο ηχο ή στο slam/brutal/grind/
οπως θες πες το της Αμερικης.
Οι Cruciamentum που ανεφερε ο somnambulist ειναι απιστευτοι.
Απο τα καλυτερα demo που εχω ακουσει εδω και καιρο.
Πες τα μωρε και τα λεω μονος μου τοσο καιρο.
Πολυ καλες μπαντες και οι δυο και ειδικα με Visceral ειχα παθει
κοκομπλοκο επειδη δεν ηξερα καν την υπαρξη τους.
παρε ενα απροσμενο thumb up απο μενα … το προδοτες ηταν αηδια (bleedin μαπογοτευεις)
impureza εχω ενα tape αλλα δεν θυμαμαι να χε σπανιολικα πραματα μεσα και κολαζομαι να κατεβασω το νεο που λετε … αξιζει η θα ναι σα μεταγλωτισμενη μεξικανικη ταινια ?
Εγώ ανέφερα τους Baphomet. Γι αυτό και είπα αν είδες “το πρώτο τους άλμπουμ”. Όσο για τη πορεία τους ως Banished δεν έχω ψαχτεί αλλά ευχαριστώ φίλε για την αφορμή που μου δίνεις. Μετά το “The Dead Shall Inherit” θα τιμήσω κι αυτό.
Δεν ξερω αν εχει ηδη προταθει παντως σαν κυκλοφορια σε μια γενικως μετρια χρονια ως τωρα το Gospel Of Maggots των Deivos μετραει. Brutal Death ala Cryptopsy(Blasphemy Made Flesh), Decrepit Birth (του πρωτου αλμπουμ), Disavowed, Unmerciful, Ιnveracity. Εχουν και τεχνικο riffing και τα κλασσικα beatdown σημεια. ;Απ την αλλη τα lead τους ειναι αρκετα υστερικα (εως και παραπληγικα) θυμιζοντας αυτα των Anglecorpse,Abhorrence (πολυ pick tapping).
Ειναι Πολωνοι και απ τα πιο προσφατα αποκτηματα της Unique Leader η οποια δειχνει να προσπαθει να καλυψει τις απωλειες στο ροστερ της.
Oλα τα λεφτα το απιστευτο Wretched Idolatry !!!
και ο drummer o οποιος μετραει (κλασσικα καλος Πολωνος drummer). Οσοι ασχολουνται πιο διεξοδικα μ αυτα αξιζει να δωσουν προσοχη στο Failed Mutation τα μερη του ειναι εντυπωσιακα!
Απ τα λιγα καλα της σεζον ως τωρα στη κατηγορια αυτη παντα.
Είχες απόλυτο δίκιο Scaphism, old-school Death metal όπως πρέπει να παίζεται. Γαμάτο videoclip κιόλας. Α και παρεπιπτόντως Deathster το “The Dead Shall Inherit” το βρήκες?
To ειχε ποσταρει και ο Angmar καιρο πριν.
Μιας και το ξανακουγα σημερα ειπα να κανω μια μινι παρουσιαση.
Σουηδικο death metal στα καλυτερα του.
Γρηγοροι ρυθμοι,ωραια βρωμικη παραγωγη,catchy groove-ατα τραγουδια,
ολα τα καλα στοιχεια του αγαπημενου σουηδικου ηχου βρισκονται.
Δισκος που σφυζει απο πχιοτητα.Οσοι δεν το εχετε κανει τσεκαρετε συντομα
γιατι μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους δισκους του ειδους τα τελευταια
χρονια.
Τεσπά, γι αρχή ας πούμε ότι πρόκειται για τη μπάντα που με την οποία συνέχισαν τις λυσσασμένες επιθέσεις τους κιθαρίστας και ντράμερ των Order From Chaos (o μπασίστας έφτιαξε “κάποιους” Angelcorpse 8)). Εδώ έχουμε το 2ο full-length τους και είναι γεμάτο με παλιακό deathrash εποχών late 80ς/early 90s. Έχει και έναν heavy metal αέρα να το διαπνέει, έχει και τις σολάρες του.
Με λίγα λόγια σοδομίζει σύμπαντα, οι fans μπαντών σαν τους Destroyer 666 να δώσουν βάση οπωσδήποτε!