Death Μetal κυκλοφορίες

άψογη δισκάρα και αυτή. Από την άλλη ένα άλλο που νομίζω ότι πέρασε αρκετά στο ντούκου είναι το Immolation. Μάλλον φταίει ότι με τις σταθερά παραδοσιακές αξίες δε μπορείς να πέσεις από τα σύννεφα.

Edit : Παρεπιπτόντως οι Ulcerate ετοιμάζονται για επόμενο χτύπημα πιθανότατα μέσα στο 2010 και εννοείται ότι ποντάρω εκεί για δίσκο χρονιάς

Ουπς ! Το ξεχασα το Immolation.
Δισκαρα ολκης και αυτο ! Μεγαλειωδες,επικο,αψογο απ’ολες τις αποψεις για
αλλη μια φορα απο τους πρωτομαστορες.

το immolation (βεβαια με 2 μονο ακροασεις) μπορω να πω οτι μου φανηκε τερμα αδιαφορο…:wink:

Και το Immolation και το Misery Index είναι απίστευτοι δίσκοι, αλλά νόμιζα (και ως πιο καινούριος στο forum) ότι είχαν αναφερθεί προηγουμένως, μάλλον έκανα λάθος…

Αυτές τις μέρες πάντως ακούω και το τελευταίο EP των Godless Truth - ‘‘Too Late to Stop My Hate’’

Δεν ξερω αν έχουν αναφερθεί νωρίτερα πάντως είναι τσέχοι (ο τραγουδίστης τους

είναι ο ιδιοκτήτης της Lacerated Enemy Records_ και παίζουν τεχνικό brutal death

metal, στα καινούργια τους τραγούδια έχουν προσθέσει μελωδίες σουηδικού

τύπου στις κιθάρες, εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον (μέχρι εκεί όμως) αν και να πω

την αλήθεια,επειδή τους ακούω από τις αρχές τους,τα καινούργια τους τραγούδια

έχουν λίγο μπερδεμένη δομή που ένω παιζούν ωραία στο τέλος δεν σου μένει

τίποτα(μπορεί να είναι και ιδέα μου)…Προτιμώ τις παλιότερες κυκλοφορίες τους που

έχουν κάτι να πούνε…

Εχουν αναφερθει και το Immolation και το Misery Index αλλα ποτε δεν ειναι αρκετο…

:respect::respect::respect:

Αααααμπαλος

Ένα πολύ καλό συγκρότημα που παίζει αμερικάνικο brutal death metal με guttural

φωνητικά είναι οι γερμανοί Defeated Sanity !!! Έχουν κυκλοφορήσει 3

full-length,και 2-3 split, και όσοι γουστάρουν μπάντες τύπου Disgorge (τους

αμερικανούς, όχι τους μεξικανούς…).Ο τελευταίος τους δίσκος κυκλοφόρησε πρίν από

κάνα 2 μήνες με τίτλο ‘‘Chapters of Repugnance’’ και μάζι με το προηγούμενο

‘‘Psalms Of The Moribund’’ είναι για μένα ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει…

Υ.Γ. Το δεύτερο εξώφυλλο δεν είναι ολόιδιο με το εσώφυλλο του ‘‘Acts Of The Unspeakable’’ των θεών Autopsy ή είναι ιδέα μου???

Ξανακουσε το ρε, καποιο λαθος κανεις! Εκτος αν δεν τους πας καθολου σαν μπαντα… :wink:

:lol:

@Deathster Εννοειται ρε οτι εχουμε λιωσει Misery Index, ειναι θεοι τι να λεμε… μονο πορωτικους δισκους εχουν βγαλει, απλα ρησπεκτ!

Τυχαια πετυχα στο νετ τους παρακατω κυριους εκ Γαλλιας:

Impureza - La Iglesia del Odio

Μπορει να ακουστει αρκετα περιεργο αλλα οι τυποι παιζουν brutal death metal σε συνδυασμο με φλαμενγκο και στιχο στα Ισπανικα! Ωραια brutal, ωραια γυρισματα και γενικα ο συνδυασμος DM με φλαμενγκο και οι ακουστικες κιθαρες προσδινουν κατι το διαφορετικο.
Ριχτε τους μια αυτια… χωνουν ωραια!

http://www.myspace.com/impureza

Βασικα το Immolation σοδομιζει τα αυτακια ολων σας, μαζι με τα δικα μου.

Oppression and fear
Our weapons of choice
Always playing God
It’s never enough
Our coveted conquests
At such a great cost
More suffering and loss
A Glorious Epoch

kliki \m/

Toυς εχω τσεκαρει.Ειναι αρκετα ενδιαφερουσα η προταση τους…

Ναι αγαπητοί μου ντεθάδες αλλά εγώ θα σας γκρινιάξω.

Αν σήμερα υπάρχουν δυο μπάντες που μπορείς να πεις ότι είναι το “παρόν” στο death metal, αυτές είναι οι Misery Index και οι Dead Congregation.
Όταν λοιπόν οι πρώτοι βγάζουν δίσκο, δε γίνεται να περνάει απαρατήρητος με 2-3 ρηπλάης εδώ μέσα. Πόσο δε μάλλον όταν έρχεται μετά το έπος “Traitors”.
Εγώ το κατέβασα αλλά δεν το’χω ακούσει ακόμη, σήμερα άκουγα μπλακμέταλς κυρίως.

Κοσμά κάνε την καλή και ξηγήσου ένα σπλιτ σε νέο τόπικ να ξυπνήσουν κι άλλοι.

Να πω την αμαρτια μου, το καινουργιο δεν το χω ακουσει, επειδη τα δυο προηγουμενα δε με αγγιξαν οσο το Retaliate.

Περιμενω κραξιμο. =\

bleeding, οι cruciamentum πώς σου φαίνονται για παρόν; εντάξει, από τη μια είμαι περαστικός, από την άλλη τρία τραγούδια έχουν γράψει, αλλά εν τέλει είναι άνετα στο επίπεδο του δίσκου των dead congregation.

δεν έχω ιδέα, δεν έχω ακούσει νότα. :razz:

Καλά κι εγώ τουρίστας είμαι μην νομίζεις. Το “παρόν” πάει κυρίως στο momentum που έχουν αυτές οι δύο μπάντες. Φαίνεται ρε παιδί μου ότι είναι κρίσιμες μπάντες αυτή τη χρονική στιγμή για την πορεία του ήχου αυτού.

The Chasm, Tribulation, Necros Christos, Cruciamentum, Grave Miasma, Tormented, Necrovation, Funebrarum, Hooded Menace.

Edit: Για να γινω πιο κατανοητος: Βγαινει πολυ και καλο dm σημερα - κι εγω γουσταρω DC δλδ οσο δεν παει, τους θεωρω την καλυτερη νεα μπαντα αυτου του χωρου, αλλα γνκ υπαρχει πολυ ψωμι εκει εξω, δισκοι που στο οχι και τοσο μακρινο παρελθον δεν εβγαιναν σε αναλογη ποσοτητα και ποιοτητα.

γαμάτοι όλοι αυτοί κι ας μην έχω ακούσει περισσότερους από τους μισούς, αλλά αν είναι να βάζεις chasm βάζεις bolt thrower που το τελευταίο τους είναι καλύτερο απ’ όλους μαζί και τελειώνεις :stuck_out_tongue:

Αφού μπαίνουν οι Chasm(και οι Bolt Thrower:p:p) τότε να μπούν και οι Gorguts που αυτή τη στιγμή είναι Active και που θα πάει θα το βγάλουν κάποτε. Επίσης υπάρχουν και οι Origin και στην κάτω γωνιά του πλανήτη οι Ulcerate και Portal.

'Ασχετο, αλλά είχα δεί ότι είχαν αναφερθεί παλιότερα οι Baphomet…Για όσους δεν ξέρουν οι Baphomet μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, αλλάξαν το όνομα τους σε Banished και κυκλοφόρησαν δύο εφτάρια και ένα πολύ δυνατό άλμπουμ το 1994, ‘‘Deliver Me Unto Pain’’

Τσεκαρετέ το…

Ακόμη όσοι γουστάρουν ήχο Visceral Bleeding, Deeds Of flesh κτλ. ας ακούσουν τα δύο άλμπουμ των Σουηδών Spawn Of Possession , οι τύποι ‘‘σκοτώνουν’’

• Cabinet (Debut) (2003)
  • Noctambulant(2 full-length μέχρι στιγμής…) (2006)

Και για τέλος για οπαδούς συγκροτημάτων φάσης Beneath The Massacre, Brain Drill, Virulence ας ακούσουν το ένα και μοναδικό άλμπουμ των αυστραλών Hiroshima Will Burn , το ‘‘To the Weight of all Things’’ (2009)

Nαι βρε κούκλε δεν αντιλέγω, πιθανώς να βγαίνει σήμερα το καβλοτερότερο ντεθμέταλ όλων των εποχώνε. Αλλά να για DC κοίτα πώς έχουνε τα πράματα.
Θυμάσαι πέρσι που είχαμε σκάσει στο Ρόντμπερν και έπιανες κόσμο και κοσμάκη και τους προπαγάνδιζες πόσο χώνει αυτή η μπάντα αλλά σε ψιλογράφανε επειδή είσαι καβλερό αγόρι με ύφος “έχω σπίτι στο Μοντε Κάρλο και μπορώ να σου μιλάω επί αιώνες για φιλοσοφία και unholy death metal”?
Ε μην κρίνεις από αυτό, γιατί πέρσι το καλοκαίρι που έσκασα EΓΩ στο μπρούταλ ασώλτ με την ντεντ κονγκρεγκέσιον μπλούζα μου που είμαι και ΜΕΤΑΛΛΑΣ παναθεμάμε ερχόταν κόσμος να με αγκαλιάσει και να με συγχαρεί για την μπαντάρα που φόραγα την μπλούζα της. Δυο δίμετρες ΤΣΕΧΕΣ μάλιστα (η Νικίτα και η Τσβετλάνα) με το που είδανε το μπλουζάκι με παρακαλούσανε να τις ΓΑΜΗΣΩ, αλλά δεν το’κανα γιατί εκείνη τη στιγμή παίζανε οι Misery Index. Τυχαίο? Δε νομίζω.

Εν τέλει Κοσμά, θα το ανοίξεις το θρεντ ή θα συνεχίσουμε να λέμε μαλακίες εδω μέσα? :stuck_out_tongue: