Death Μetal κυκλοφορίες

Ενω μ’αρεσαν παρα πολυ οι Vader απο ενα σημειο και μετα δεν μπορω να τους ακουσω με τιποτα.

Scaphism τι λεει το Severe Torture ? Απ’οτι θυμαμαι το τελευταιο ηταν καλο αλμπουμ.
Για τα αλλα γραψε και καμια κουβεντα ρε μαν.Ουτε καν τι ειναι δεν λες,αν και μαλλον για
brutal death τα κοβω.

Δεν έχω γράψει τίποτα για το Severe Torture, γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα (το περιμένω από τη Seasons Of Mist), αφού χθές κυκλοφόρησε!
Παρόλα αυτά, για όσους τους ξέρουν, συνεχίζουν στο brutal death που τους έχουμε συνηθίσει με πολλές επιρρόες κυρίως από Suffocation και Morbid Angel αυτή τη φορά (κύριως στα ρύθμικά τους μέρη…).Να πω την αλήθεια ένα από τα δύο καινούργια τραγούδια τους που άκουσα μου θύμησαν υπερβολικά Pyaemia (δεν είναι τυχαίο γιατί ο μπασίστας τους έπαιζε σαν session σε αύτους μια περίοδο) ,το ένα τα έσπαγε (’‘Grave Condition’’), το άλλο μου φάνηκε απλά οκ (’‘Unholy Misconception’’).
Πάντως φαίνεται να είναι μια πολύ καλη κυκλοφορία, όταν το ακούσω ολόκληρο θα επανέλθω:D

Για τα άλλα cd που έχω postarei θα τα πάρω ένα - ένα :

01. DOMINATION THROUGH IMPURITY (2010) - Masochist

Είναι ένα project των Joe Payne Vocals/Bass/Guitars (Divine Heresy, ex-member of Nile, Lust Of Decay, Lecherous Nocturne κ.α. που δεν θυμάμαι) και του Joe Varela Drums (Lust Of Decay, Lividity,Shuriken Cadeveric Entwinement, Cesspool Of Vermin, Debodified κ.α.).
Παίζουν τέχνικο brutal death metal σε αμερικάνικες ‘‘φόρμες’’ σε φάση Dying Fetus, Goratory, Deeds Of Flesh, Gorgasm (USA),Necrophagist και αυτός είναι ο δεύτερος τους δίσκος (το ντεμπούτο τους βγήκε το 2005 και ονομάζεται ‘‘Essence Of Brutality’’).Για μένα αξίζουν ένα τσεκάρισμα, και άν δεν είχε τόσο ‘‘μπουκωμένη παραγωγή’’ ο δίσκος θα ήταν ακόμα πιο καλός.Προτίμω το ντεμπούτο τους πάντως!

1. INSIDIOUS DECREPANCY (2009)- Extirpating Omniscient Certitude

Ο τρίτος δίσκος από τον αμερικανό ‘‘one-man band’’ Shawn Whitaker (γνωστός και για τους Viral Load καθώς και τα guest vocals στους Grotesque Formation, Braced For Nails και Uncleansed).Ως συνήθως και έδω πέρα ο Shawn έχει κάνει τα πάντα μόνος του και τα κατάφερε μια χαρά ! Αρκετά καλή κυκλοφορία αλλά το drum-machine σε κάποια φάση κουράζει…Σίγουρα ότι καλύτερο έχουν (έχει) κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (σαν Ιnsidious…) και ίσως με περισσότερα solo από ποτέ (για κιθάρα πάντα). Θυμίζουν αρκετά Deeds Of Flesh, Debodified και πρώιμους Beheaded (χωρίς τα solo στην κιθάρα)
Οπωσδήποτε τσεκάρετε τους Viral Load, που έχουν κανονικό drummer και σπέρνουν !!!

1. CENOTAPH (TUR) (2010) - Putrescent Infectious Rabidity

5η κυκλοφορία για τους τούρκους Brutal deathmetallers, και ηχήτικα είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει !! Ωραίες συνθέσεις και αρκετές εναλλαγές στους ρυθμούς, το μόνο κακό είναι τα φωνητικά που έχουν συνεχώς την ίδια χροιά και έχουν σίγουρα λιγότερη ποικιλία από ότι παλιότερα…Παρόλα αύτα έιναι μια πολύ δυνατή κυκλοφορία και όσοι γουστάρουν Inveracity, Devourment,Goratory δεν θα απογοητευτούν!!

04.[U] GUTTURAL SECRETE /U - Artistic Creation With Cranial Stumps MCD

Αν και έχουν κυκλοφορήσει και ένα full-length (το ‘‘Reek Of Rubescent Dispoilment’’ του 2006),το mcd που κυκλοφόρησαν το 2004 είναι φοβερό!! Απίστευτo brutal death metal με guttural φωνητικά σε φάση Devourment και ηχητικά είναι κάπου ανάμεσα στους Disgorge (US), Origin και Wormed (ESP).Μαζί με το ντεμπούτο του 2006, αξίζει να τους τσεκάρετε!

1. COMMIT SUICIDE - (2002) Human Larvae (Earthly Cleansing)
    (2004) Synthetics

'Εχουν κυκλοφορήσει δύο full-length καθώς και ένα split με τους πολύ αγαπητούς Misery Index (2002).Παίζουν ένα αρρωστημένο μίγμα brutal death/grindcore με συνεχόμενες ρυθμικές αλλάγες, από mid-tempos σημεία σε υπεργρήγορα blast-beats ,είναι σε αυτή την κατηγορία από τα καλύτερα που έχω ακούσει!! Το περιέργο με αυτούς είναι πως έχουν σύγχρονο ήχο, υπάρχουν κάποια σημεία που νομίζεις πως ακούς παλιούς Obituary…Δεν ξέρω μου βγάζουν ένα old-schoοl ήχο… Ακούστε τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!

Στην ίδια φάση, αλλά με πιο αρρωστημένα φωνητικά είναι οι αμερικανοί PILLORY, project από μέλη των Goratory, Virulence και Incinerate.Δυστυχώς είναι και η μοναδική τους κυκλοφορία γιατί το διαλύσανε!!
Αν και υπερβολικό αυτό που θα πώ, όταν το ακούω νομίζω πως ακουω τους Dillinger Escape Plan να παίζουν brutal death!!!

Και κάτι τελευταίο γιατί το κούρασα… όσοι είναι fans των Lividity,Lust of Decay, Origin και Vulvectomy τσεκάρετε τους CESSPOOL OF VERMIN και την μόνη τους κυκλοφορία μέχρι σήμερα ΄΄Beastial Necrophillia’’ (2008).Aπλά απίστευτο, ακούστε το…Παίζουν μέλη των Lust Of Decay, Lividity, Rupture Christ.
Ποστάρω και το εξώφυλλο (ζητάω συγνώμη από τις κοπέλες του forum, αλλά είναι σκέτη αρρώστια, οι τύποι πέρα από καλοί μουσικοί πρέπει να έχουν τρελά απωθημένα!!!)

Αυτά τα ολίγα πρός το παρόν…

Και το πιο τιμιο reunion βασικα. Ειχα παρει συνεντευξη οταν εβγαλαν το La Muerte. Ξεκινησε καπως ετσι:

-Καποια λογια για το καινουργιο album (η αληθεια ειναι πως δε θυμαμαι τι ερωτηση εκανα εδω, αλλα η απαντηση πηγαινε καπως ετσι: )
-Κοιτα, δε θα σου πω μλκιες. Θελαμε πολυ να κανουμε reunion, αλλα ο δισκος δε μας βγηκε οπως το θελαμε. Δεν ειναι κι η καλυτερη δουλεια μας ρε αδερφε… Το επομενο παντως θα ειναι καλυτερο.

ΘΕΟΙ. Κανεις αλλος δεν ειχε τα @@ να το παραδεχτει μεχρι τωρα.

Κυκλοφορούν μέσα στον Ιούλιο :

• INHERIT DISEASE - Visceral Transcendence (Unique Leader Records)

Δεύτερο άλμπουμ για τους αμερικανούς (είχε προηγηθεί το ‘‘Procreating An Apocalypse’’ του 2006), brutal death σε στύλ Internal Bleeding και παλιούς Suffocation, βελτιωμένοι αρκετά όσο αναφορά το ντεμπούτο τους και με καλύτερη παραγωγή, αξίζουν ένα άκουσμα !!

• BRUTUS - Murwgebeukt (Unique Leader Records)

Δεύτερος δίσκος και για τους ολλανδούς Brutal Deathmetallers,(το ντεμπούτο τους έιχε κυκλοφορήσει το 2003 με τίτλο ‘‘Slachbeest’’, καθυστέρησαν να το κυκλοφορήσουν λόγω αυτοκτονίας του ντράμερ τους R.I.P.).Εδώ φαίνεται να ξεκολλάνε από τις υπερβολικές Cannibal Corpse επιρροές και παρουσιάζουν σιγά-σιγά κάτι δικό τους (μην φανταστείτε τίποτα το τρομέρο, αλλά υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το ντεμπούτο τους!).Αξιόλογη κυκλοφορία, οι φανατικοί των παλίων Cannibal Corpse να τους τσεκάρουν οπωσδήποτε!!

• Τέλος οι DEEDS OF FLESH, ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο με τίτλο ‘‘Portal To Canaan’’ για τέλος του 2010 / άρχες 2011…

Δηλαδη ποστ σου χωρις διεστραμμενο εξωφυλλο δεν θα δουμε?

Sorry guys…Το πισι τα χει παιξει.Σβηστε το ποστ αυτο.

Θα προσπαθήσω να μην σε απογοητεύσω την επόμενη φορα…:lol::lol:

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί πιο πρίν, αλλά επειδή πρόσφατα ακουσα το καινούργιο τους αλμπουμ τους θυμήθηκα! Μιλάω για τους σουδούς deathmetallers [SIZE=6]SEANCE[/SIZE][SIZE=6] !!![/SIZE]

Έχουν κυκλοφορήσει τρία full-length άλμπουμ :

• Fornever Laid To Rest (1992) Black Mark Productions

• Saltrubbed Eyes (1993) Black Mark Productions

και το πρόσφατο : Awakening Of The Gods (2009) Pulverised Records

Όταν είχαν πρωτοβγεί ήταν από τις πρώτες σουηδικές μπάντες που είχαν εισάγει στον ήχο τους brutal death στοιχεία και κατά τη γνώμη μου είναι από τους κορυφαίους που έχουν ανακατέψει το αμερικάνικο brutal death στύλ με τη σουηδίλα των πρώιμων Entombed και Dismember.Σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν είναι καλό συνήθως, αλλά αυτοί εδώ τα ‘‘σπάνε’’!!!

Είχαν διαλύθει το 1998, αλλά επέστρεψαν πρόσφατα…

Τσεκάρετε και μία απίστευτη διασκευή που έχουν κάνει στο ‘‘Post Μortem’’ (τι πάει να πεί, ποιανών?)

!!! Ακούστε τους οπωσδήποτε !!!

Υ.Γ. Πρός Nightwing : Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο ως πρός τα εξώφυλλα…

Καινούργιος δίσκος και για τους Grave με τίτλο ‘‘Burial Ground’’

Μετά από 5-6 ακροάσεις μπορώ να πω πως ο δίσκος είναι αξιοπρεπέστατος,αλλά

δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να δώσει,έχει μερικές καλές στιγμές σαν δίσκος αλλά δεν

έχει ωραία τραγούδια (τα μόνα που ξεχωρίζουν κατα τη γνώμη μου είναι

‘‘Dismembered Mind’’ και ‘‘Semblance in Black’’).Προσωπικά επειδή τους

γουστάρω από παλιά (τα ‘‘Into The Grave’’ και You’ll Never See…’’ τα ‘‘σπάνε’’)

θα περιμένω να βγεί σε βινύλιο για την συλλογή μου, αλλά

πιστεύω πως όσοι δεν είναι οπαδοί της μπάντας θα το βαρεθούν γρήγορα !

Αν το έχει ακούσει κανένας άλλος, πείτε καμία γνώμη…

Δεν το εχω ακουσει το Grave ακομα γιατι μου ειπε ενας φιλος οτι εγραψες
και εσυ εδω περα.
Εννοειται οτι γουσταρουμε τους Ταφος με τα χιλια.
Το προηγουμενο πως σου φανηκε ? Εμενα μου ειχε αρεσει αρκετα.

Το προηγούμενο (’‘Dominion VIII’’), ήταν πολύ καλό πράγματι :metal::metal:…'Οταν ακούσεις το καινούργιο πες και εσύ μια γνώμη, γιατί έμενα μου έβγαλε ένα περίεργο ’

‘feeling’’ - ενώ έχει πολύ καλά σημεία δεν μπορώ να πω πως μου κρατάει το

ενδιαφέρον για να το λίωσω στο ‘‘άκουσα’’, όπως με το ‘‘Dominion VIII’’…

Πάντως αν μπορούσα να διαλέξω ένα δίσκο των Grave δεν μου άρεσε συνολικά θα

έλεγα το ‘‘Hating Life’’…

Ολα ιδια ειναι ρε που μου κανεις και διαλογη. :stuck_out_tongue:

Ουτε εμενα μου πολυαρεσει το Hating Life.
Να πω οτι τους πρωτοακουσα στην επιστροφη τους με το Back From the Grave.
Aρκετα καλο αλμπουμακι αν και οταν ακουσα τα πρωτα τους εχασε καπως.
Θα τσεκαρω συντομα.Τωρα δεν μπορω ακουω Nominon.

E όχι και όλα τα ίδια, απλά μοιάζουν λίγο…:lol::lol:

Nominon, ε? ωραία μπάντα το ‘‘Terra Necrosis’’ και το πρόσφατο ‘‘Monumentomb’’ είναι δολοφονικά άλμπουμ…

Ακου και τα προηγουμενα αν δεν τα εχεις ακουσει φιλε, ειναι ακομα καλυτερα… Diabolic Bloodshed και Recremation.
Το καινουργιο Grave θα ακουστει καποια στιγμη… τις τελευταιες 1-2 μερες κατι με επιασε και ξαναλιωνω δισκογραφια Bloodbath.

*Ακυρο, αλλα μηπως ξερει κανεις ποτε βγαινει το καινουργιο των θεουληδων Necros Christos??? Ελεγαν για μεσα στο 2010 αλλα δεν εχω βρει κατι νεοτερο, αν ξερει κανεις τιποτα παραπανω ας μιλησει… :wink:

Τα έχω ακούσει όλα των Νominon αλλά προτιμάω τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους…Bloodbath respect!!!:metal::metal::metal:

Για Necros Christos κάτι για τέλη της χρονίας είχα ακούσει, αλλά κάποιο παιδί το είχε αναφέρει και σε προηγούμενο post…

Βασικά απο Nominon νομιζω αυτό είναι το καλύτερο τους. Τεράστια δισκάρα
με το ένα κομμάτι να είναι καλύτερο απο το άλλο. Deathn metal με αρχίδια.

Μου ήρθε σήμερα το καινούργιο Sever Torture (’‘Slaughtered’’ είναι ο τίτλος του) και

έχω πάθει την πλάκα μου !!! Απίστευτος δίσκος με φοβερές συνθέσεις και ήχο !!!

Βέβαια μην φανταστείτε καμία τρελή πρωτοτυπία αλλά σε αύτο το δίσκο έχουν

συνδυάσει τις Morbid Angel / Suffocation επιρροές τους με φανταστικό

τρόπο - από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει!!!

Ακούστε το και δεν θα χάσετε !!!

'Αλλη μια φορά το εξώφυλλο του δίσκου

Οι Severe Torture είναι λίγο το death metal του λαού, ξέρεις ότι ποτέ δε θα είναι πρωτοπόροι και δε θα αλλάξουν την ιστορία της μουσικής αλλά από την άλλη καλά γαμάνε προσφέροντας γαμηστερή πόρωση. Όποιος αρέσκεται σε αυτό τον ήχο θα καβλώσει άγρια. Πορωτικά χωσίδια, γαμηστερά κοψίματα εκεί που πρέπει σπινταρίσματα και γκρουβάτα σημεία εναλλάσονται πορωτικότατα, γαμάτα σολίδια, γεμάτη παραγωγή και πάνω από όλα ξέρουν να χτίζουν τα τραγούδια τους και να τα αφήνουν να αναπνέουν και να ρέουν φυσικά. Αγνό και τίμιο death metal

Πολύ ωραία τα είπε ο πράκτωρ Darth-Vader και από ότι βλέπω έχει και εξαίσιο

γραφικό χαρακτήρα (αφού είδα το signature σου δεν κρατήθηκα να μην απαντήσω

αναλόγως:lol::lol:)

Το avatar που έχεις από Ulcerate τα σπάει, όπως και οι ίδιοι…

Παρα πολυ καλο το Ulcerate, το εχει εκθειασει αρκετα ο DarthVader.

O δισκος της χρονιας μεχρι στιγμης ειναι οπως και το 2008 των Misery Index.
Αυτη η μπαντα ειναι τεραστια.Οποιος δεν το εχει καταλαβει μετα τα 3 καταπληκτικα πρωτα αλμπουμ
ε με το Heirs To Thievery ηρθε η ωρα.
Συνθεσεις,παραγωγη,στιχοι,πορωση για αλλη μια φορα χτυπανε κοκκινο.Μπαντα που μπλεκει στα
τραγουδια της ολο σχεδον το ακραιο φασμα της μουσικης με μια απιστευτη μουσικοτητα.
Ξυπνατε μοσχαρια !