Death Μetal κυκλοφορίες

Bρηκα ενα rip στα 192 αλλα απο το Myspace θα το πηρανε.

Λογικα σε κατι μερουλες θα το ακουσουμε σε καλη ποιοτητα και αυτο.

τον δίσκο των island τον άκουσε κανείς;

Aυτον εννοεις ? Οχι. :stuck_out_tongue:
Καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα το εξωφυλλο με προιδεασε για καμια
ατμοσφαιρικουρα και δεν τσεκαρα.

:thumbup::thumbup::thumbup::drunk:

Ντεθστα ναι, αυτό. Ατμοσφαιρικοί είναι, αλλά μάλλον όχι με τον τρόπο που σε απώθησε. Δεν μιλάμε για καθαρό, τυπικό, πχιουρ, όπως 8ες πεστο ντεθ μέταλ, ωστόσο περισσότερο προς προγκ κατευθύνσεις πάει -τόσο σε δομή όσο και σε ενορχηστρώσεις- παρά σε ατμοσφαιρίκλες. Αυτά όσον αφορά το προπερσινό που ήταν συλλογή παλαιότερου υλικού. Από το καινούριο άκουσα καναδυό κομμάτια και μου φάνηκαν διαφορετικά είναι η αλή8εια, πιο ήπια πράγματα αλλά δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικά όλου του δίσκου. Τσέκαρε κάνα κομμάτι από το ορακελ…

Will do.Tomorrow :stuck_out_tongue:

Mια ακροαση στο misery index και ναι γαμει!!!

Καινουριο αλμπουμ για τους Σουηδους Aeon.Μαζι τους κυριως ασχοληθηκα λογω του προηγουμενου αλμπουμ τους και το καινουριο δεν το εχω ακουσει ακομη…Αλλα γενικως μεχρι τωρα μου εχουν κανει καλη εντυπωση για το ειδος τους.

Παίδες όσοι από σας ενδιαφέρονται, οι Καναδοί Kataklysm βγάζουν το νέο τους άλμπουμ Heaven’s Venom 20 Αυγούστου.

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=8000243&blogId=534985205
Πιστεύω αυτοί που γουστάρουν γαμηστερό Death metal με μια ελάχιστη δόση μελωδίας θα ικανοποιηθούν:)

Το Prevail το γούσταρα αρκετά, μακάρι να βγάλουν κάτι ανάλογο.

Θα συμφωνήσω απολύτως, γαμάτο άλμπουμ. Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο. Και σε κάτι παλιό τώρα, αν δεν έχει αναφερθεί το πρώτο άλμπουμ των Baphomet - The Dead Shall Inherit (1992)

Τι εξωφυλλάρα γαμώτο μου!:metal:
Πριν λίγο καιρό τους έψαξα γιατί μου κανε κλικ το εξώφυλλο.:DΣαπίλα, αρκετές αλλαγές αλλά όχι τεχνικούρες. Οι Dying Fetus έχουν κάνει διασκευή σε αυτούς (Streaks Of Blood στο Grotetsque Impalement EP). Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ακούστε:
Streaks Of Blood
Valley Of The Dead

Εξωφυλλαρα οντως !
Τσεκαρα και λιγο τα τραγουδια που εβαλες.
Καλη φαση.Θα κοιταξω να βρω το αλμπουμ.

Πόσο γουστάρω τέτοιες old school σαπίλες! 8)
Thanks mate !

Το άκουσα τισ προάλες. US meets European death metal. Καλή φάση…:wink:

/media/136485B50FDF5E31_/Music/Metal music/~~~/Gorefest/1992 - False/AlbumArt_{84532850-80EF-42BB-839B-F2DD7AA5B8AE}_Large.jpg
Gorefest-false—δισκαρα και πολυ αδικημενοι πιστευω!!!

Mε Μindloss - αριστουργήματα :roll:
Αλλά εμένα μου αρέσει και η μετά περίοδός τους. Τους είχα πρωτοακούσει στο Chapter 13 που roll’ άρει πολύ όμορφα…

Γενικοτερα οι Gorefest μια χαρα μπαντα ηταν !
Μπολικοι δισκοι διαμαντακια του ηχου.

“Soul Survivor”! Ο απόλυτος συνδυασμός death metal και καραβλαχιάς!:slight_smile:

Τσεκάρετε τα παρακάτω, αξίζουν :

Insidious Decrepancy - Extirpating Omniscient Certitude

Cenotaph -Putrescent Infectious Rabidity

Μια κυκλοφορία του 2004 (πρόσφατα δηλαδή…), αλλά τα σπάει :
Guttural Secrete - Artistic Creation With Cranial Stumps

και τα δύο άλμπουμ των Commit Suicide :

VADER: Tentative Title Of Next Album Revealed

Polish extreme metal veterans VADER have set “Return To The Morbid Reich” as the tentative title of their next studio album. According to guitarist/vocalist Piotr “Peter” Wiwczarek, the CD will be recorded in March/April 2011 at Hertz Studio in Bialystok, Poland and it will be released in August/September 2011 via Nuclear Blast Records.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=142193

αντε αντε…να βγει να μας ξαναρθουν και να τους δουμε σε 1live κανονικης διαρκειας και οχι 40λεπτων…