Death Μetal κυκλοφορίες

Eγκρινω και επαυξανω !
Wannes λατρειας ε.Asphyx,Pentacle και οι θεοθεοι Soulburn !
Το εχω αγορασει εδω και καιρο και ετσι το εχω και σε απτη μορφη. :smiley:

Το εχω κατοχυρωσει κι εγω απο τον γνωστο συνενοχο. :stuck_out_tongue: Το χε διπλο και τσιμπησα τη μια κοπια.

Angmar ενημερωσε και τον Μιχαλη.
Εφτασεεε !

[B]Bombs of Hades - Chambers Of Abominations[/B]

Μετα το καταπληκτικο Carnivores για να δουμε τι εχει να μας πει η μπαντα…
Τιμιο old school death metal Σουηδικης σχολης παιζουν και μαλιστα πολυ καλα !

31 λεπτα διαρκεια βλεπω εν τω μεταξυ, οπως πρεπει.

Θα βγαλουμε παλι εξω τον τομο ετσι οπως το κοβω. Ο ταδε θεος που επαιζε στους ταδε θεους που επαιζε στους ταδε θεους που επαιζε στους ταδε θεους που επαιζε στους ταδε θεους…

Τις προάλλες ανακάλυψα αυτό:

[B]’‘Reincarnated souls of hell’’ demo[/B] από [B]Revokation[/B]. Δεν τους είχα ακούσει καθόλου πιο πριν κι από ό,τι φαίνεται δεν κυκλοφόρησαν τίποτε άλλο (δεν ξέρω αν διέλυσαν). Είναι και ο τραγουδιστής των Kaamos εδώ νομίζω, και γενικά και τα 4 κομμάτια του demo ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ. Ήχος- μπετόν, riff πολύ γαμάτα που σου μένουν, ρυθμοί αργοί και γρήγοροι (όπως γουστάρω), κάποια samples σαν σφήνες και εν τέλει ένα demo που χάρηκα πολύ που το άκουσα και ακόμα μετά από 5- 6 ακροάσεις δεν το βαριέμαι καθόλου. Σουηδικό death metal όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε. Το demo πρέπει να επανακυκλοφόρησε και από τη Nuclear Winter Records απ’ 'ο,τι διάβασα.

Το περιμένω να σκάσει μύτη και εγώ και από ότι είδα η Βlood Harvest θα έχει και έτοιμο σε λίγο καιρό το τελευταίο των Father Befouled σε βινύλιο…:D:D

Φανταζομαι οποιος ενδιαφερεται το ξερει ηδη αλλα τεσπα
καινουργιο Ulcerate - The Destroyers Of All 25 γεναρη
καινουργιο κομματι Dead Oceans(γαματο!) http://www.myspace.com/ulcerate

Αν και εχει βγει καποιο καιρο παρατηρησα οτι κανεις δεν εχει γραψει κατι για εναν κατα την γνωμη μου απιστευτο δισκο που με εχει πορωσει πολυ τον τελευταιο καιρο . Αναφερομαι στο νεο HAIL OF BULLETS - ON DIVINE WINDS που αν και ακολουθει τα χναρια του πρωτου στεκει ποιοτικα ακομα καλυτερα με μια ισοπεδωτικη παραγωγη και φωνητικα που ειναι …πολεμικα!!!

Γενικα οσοι ειναι φιλοι των bolt thrower πιστευω οτι επιβαλλεται να τους ακουσουν!!!

Μεγαλη μπαλα απο τον Λεπερ.Ψυχωμενο θανατερο μεταλ για να γουσταρουμε !
Οποιος δεν το εχει ακουσει θα του το προτεινα μιας και μαζι με Repugnant και
Kaamos τοτε βγαλαν καταπληκτικα demos.
Το demo βγηκε σε 7ιντσο απο την Nuclear Winter Records και αντε να το βρεις
τωρα. :frowning:
Φυσικα ο αποκατω ειναι πολυ πιθανο να το εχει.

Kαλα το ακουσαμε ηδη σε mp3.Δεν υπαρχει φραγκο για αγορες προς το παρων.
Καλο φαινεται το αλμπουμ παντως !

ακουσε κανεις το νεο Desultory?

Ω ναι! Και μπορώ να πω οτι ακόμα το κατέχουν οι πάλιουρες!:smiley:

ωραια
το κατεβαζω

ελπιζω να αγγιζουν εστω και λιγο απο τη μαγεια του bitterness!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!
they’re back!!!
δακρυα συγκινησης…

Και το opening track είναι πραγματικό σεμινάριο για το πως πρέπει να γράφεται και να παίζεται το death metal!

Άκουγα αυτό,

έκανα ένα πρόχειρο ψαξιματάκι μήπως έχετε πει κάτι, βρήκα μόνο κανα 2-3 ονομαστικές αναφορές, οπότε εδώ είμαστε.

[B]Apocalypse Unsealed[/B] από τους γάλλους [B]Drowning[/B]. Το 2ο -και τελευταίο μέχρι στιγμής- full length τους. Το 1ο κυκλοφόρησε το 2002 βλέπε [B]Age Old Nemesis.[/B]

Έδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι, ενώ δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα το [B]Age Old Nemesis[/B] για να μπορέσω να κάνω σύγκριση μεταξύ των 2, σαν πρώτη εντύπωση έβγαλε ένα πιο hardcore και επιθετικό ύφος. Μου δίνει την αίσθηση ότι με τις ακροάσεις παίζει και να το προτιμήσω από το Apocalypse Unsealed. Ίδωμεν.

Στο θέμα μας τώρα, κυκλοφορία που μετρά 5 χρονάκια στην πλάτη της.
Ευθύ, ολντσκουλίζον, μπρουταλ ντεθ, με γρήγορους ρυθμούς σε γενικές γραμμές ([B]Τhe Hand That Shapes Fate, No Deliverance, Fallacy In Pieces[/B]), χωρίς να λείπουν όμως και οι πιο mid tempo στιγμές ([B]Broadswords Of The Most High, Jehova’s Progeny[/B]).

Πιασάρικα ριφάκια, φωνητικά που δένουν ωραιότατα (vocalist ονοματι Georges Balafas :roll:, ο οποίος btw, απ’ ότι ξέρω βρίσκεται μαζί με το μπασίστα και στους σλάτζερς Eibon, αλλά αυτό είναι για άλλο τοπικ).
Τα κομμάτια ίσως να μην ξεχωρίσουν τόσο με τις πρώτες ακροάσεις, όπως επίσης προφανώς δεν έχουμε να κάνουμε με την ανακάλυψη της πυρίτιδας, αλλά συνολικά αυτά τα 32 και κάτι λεπτά κυλούν ωραιότατα. Γενικά αξίζει τον κόπο και το χρόνο για ακρόαση.

ps: αξιόλογο βιντεάκι στο γιουτιούμπ δε βρήκα, οι περίεργοι μπορούν να αποτανθούν εδώ:
[B]http://www.myspace.com/drowning666[/B]

Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο οι Γάλλοι [B]Drowning [/B]μου αρέσουν και εμένα αρκετά!
Toυς είχα ανακαλύψει το 2002 όταν είχα ακούσει το split που έιχαν κυκλοφορήσει με Aborted, Misery Index, και Brodequin…
Έκτος από τα δύο άλμπουμ έχουν κυκλοφόρησει και ένα ομώνυμο ΕP αρκέτα συμπαθητικό σε αρκέτα πιο hardcore μονοπάτια…Αξίζουν ένα τσεκάρισμα πάντως !!

Υ.Γ. Το 7’’ από [B] Revokation [/B]τα σπάει !!! (Ναι, το έχω…)

Η καρδια μας χτυπα δυνατα για Drowning.

Σε φετινα νεα,

Undergang - Indhentet af Døden

Γουστοζικο death metal με πολυ γκρουβ, πιασαρικα θεματα κι οση τεχνικη μ αρεσει σ αυτη τη φαση. Η παραγωγη μ εκανε θετικοτατη εντυπωση, ουτε πολυ λασπη, ουτε πολυ συμπαγης, οι κιθαρες αναπνεουν κι εχουν αυτη τη τρασιλα που μ αρεσει σε τετοιες μουσικες. Ουτως η αλλως πρωτοκυκλοφορησε ως demo, και γνκ αυτος ο ηχος ταιριαζει στα κομματια. Μοναδικο παραπονο τα φωνητικα, ειναι λιγο πιο τυπικα απ οσο τα περιμενα, επειδη γενικα σαν κυκλοφορια εχει κανει μια μικρη αισθηση τριγυρω. Απ τα αξιολογα φετινα albums, it’s worth checking it.

Edit: Κυκλοφορει με δυο εξωφυλλα, το συγκεκριμενο ειναι της βινυλιακης εκδοσης.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον αποπάνω, ο συγκεκριμμένος δίσκος εκτός από σωστή παραγωγή έχει και πολύ ωραία πιασάρικα σημεία! Εμένα μου έφεραν στο μυαλό, λίγο από Rottrevore (κυρίως στα φωνητικά), κιθαριστικά κάτι από παλιούς Autopsy και Entombed και ρυθμικά λίγο Carcass με την δική τους πινελία όμως! - Πολύ καλή κυκλοφορία από τους δανούς!!!

Με μπρίζωσες τώρα να τον ακούσω!:stuck_out_tongue:

Undergang - Forkullede Rester

GAMEI (osoi agapoun asphyx, bolt thrower, dead congregation, immolation na tsekaroun)

Παρα πολυ καλοι οι Undergang παιδες !
Eιχα διαβασει σε αλλο φορουμ οταν ειχαν βγαλει το αλμπουμ ως promo-tape
και τους ειχα τσεκαρει τοτε.