Death Μetal κυκλοφορίες

Το LP το εχει ο Nuclear Winter με 12 ευρω.

ΑΠΛΑ, ΠΑΡΤΟ…

π.ς.: Σε λιγο θα παιρνω ποσοστα ετσι οπως παμε. :lol:

Επανέρχομαι ξανά με αυτό το υπεράλμπουμ, τα έχει πει καλά και ο ChrisP.
Απλά θέλω να αναφέρω ότι και το ΕΡ [B]Failsafe[/B] γαμάει εξίσου, είναι περίπου στο ίδιο ύφος.
Όσοι πιστοί

[SPOILER][/SPOILER]

http://www.myspace.com/entrailsreborn

Old school σουηδικό death metal .Αν εξαιρέσει κανείς το αισχρό εξώφυλλο το Tales From The Morgue γαμάει:D

Ωραίο τo άλμπουμ των Entrails, καιρός τους ήταν να βγάλουν full-length…:stuck_out_tongue:

Και κάποια ενδιαφέροντα νέα :

• Επανένωση και για τους [B]Morgoth[/B],με μερίκα live αρχικά για την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους ‘‘Cursed’’. Κάτι μου λέει πως αν τους πάνε καλά τα live θα βγάλουν και αυτοί καινούργιο υλικό…

• Ετοιμάζουν καινούργια άλμπουμ οι [B]Asphyx[/B] (’‘Deathhammer’’),oi [B]Ingurgitating Oblivion [/B](γερμάνοι που έχουν κυκλοφορήσει ένα πολύ καλό άλμπουμ το 2005)και νέα MLP οι [B]Ares Kingdom[/B] (’‘Veneration’’) και [B]Insision.

• [/B]Είναι πιθανόν αρχές του 2011 να κυκλοφορήσει σε βινύλιο το ‘‘Sermon Of Mockery’’ από [B]Pyrexia[/B]:D:D:D

Morgoth λεει :!:

Και Asphyx, Insision ! Αυτα ειναι !

Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλά μετά απο απουσία 8 χρόνων βγάζουν δίσκο και οι [B]Gorgasm[/B] :!::!::!::!:

Όχι απλα μπλαστίδια αλλά γαμημένος μεγατόνος από μπλαστίδια!\m/

Aρρώστια!

Ωραία!! Ήταν να κυκλοφορήσουν άλμπουμ το 2009 μέσω της Unique Leader Records,αλλά επειδή δεν τα βρήκανε είχαν βαρέσει διάλυση!
Aλλά από ότι βλέπω (ή ακούω) μάλλον προσωρινή ήταν (και πάλι καλά!!!) - αναμένουμε λοιπόν…:slight_smile:

Πω μόλις μου έφτιαξες την μέρα, επιτέλους λίγο Morgoth, χρωστάνε ακόμη πράγματα, καιρός να μας τα δώσουν, παρεπιπτόντως να αναφέρουμε ξανά ότι το Cursed κόβει κώλους, πολύ άσχημα κιόλας!!

Καλησπερα παρακολουθω καιρο το thread και εχω κοιταξει σχεδον ολες τις σελιδες,αλλα δεν ειδα πουθενα να αναφερετε(μπορει να μην ειμουνα τοσο προσεκτικος απλα)
τους deathevokation που εχουν βγαλει την τρελη δισκαρα chalice of ages!!!|
συγνωμη αν εχει γινει ηδη αναφορα σε προηγουμενες σελιδες

εχει κανεις να προτεινει κατι σε old-school mid tempo φαση ?

ευχατιστο

Πάνω στην ώρα ήρθε ο νέος:

[B]Weapon “From The Devil’s Tomb” [2010][/B]

Οι [B]Weapon [/B]λοιπόν μετά το υπεργαμάτο περσινό [B][I]Drakonian Paradigm[/I][/B], επανέρχονται με νέο δίσκο όπου έχουν πιο “συγκεκριμένο” ήχο, πιο δεμένη παραγωγη και γενικά πλέον κινούνται μεταξύ [B]Order From Chaos[/B] (ειδικά του [B][I]An Ending In Fire[/I][/B]) και πρώιμων [B]Morbid Angel[/B]. Δυνατός δίσκος γενικά και πιθανολογώ ότι θα αρέσει σε όσους τη βρήκαν με το φετινό [B]Ares Kingdom[/B], αλλά εγώ προτιμώ κάπως παραπάνω τον πιο occult χαρακτήρα του περσινού αλλά και του [B][I]Para Bakhti… Salvation EP[/I][/B].

Οι κιθαριστικές lead-άρες παραμένουν πάντως και είναι σκέτη κάβλα.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=39684

• Το [B]’‘Drakonian Padigm’’[/B] 'ηταν πράγματι πολύ καλό:thumbup:, το καινούργιο δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα…

• Το καινούριο[B] ULCERATE [/B]με τίτλο[B] ‘‘The Destroyers of All’’[/B] θα κυκλοφόρησει 25 Ιανουαρίου από την Willowtip Rec. ως συνήθως - το αναμένω πως και πως !!!

Μιας και ειμαι στο χωριο μου και βαριεμαι αφανταστα εχω να προτεινω μερικες μπαντες

απο Maim-from the womb to the tomb τρελη δισκαρα και μου θυμιζει ατμοσφαιρα Autopsy

Επισης το σχετικα νεο(κανα διμινο εχει βγει)EP των Morbus Chron-Creepy creeping creeps
εχει δυο κομματια μεσα και αν ο δισκος τους ειναι στην ιδια φαση περιμενουμε δισκαρα

και τελος απο Bastard Priest το Under the Hammer of Destruction
φοβερο old school death με πολυ D-beat μεσα

αυτα,περιμενω εντυπωσεις

Ωραιος ο Αντωνης !
Ολες οι μπαντες που ποσταρες ειναι νεες και ιδιαιτερα καλες !
Ειδικα το Bastard Priest το εχω λιωσει.Μεγαλο ντεμπουτο.
Το ΕΡ των Morbus Chron δεν το εχω ακουσει οσο εχω ακουσει τα
2 ντεμο τους ενω οι Maim εβγαλαν ενα πολυ καλο ντεμπουτο.

τρομερο το ΕP και πολυ καλη παραγωγη σε σχεση με τα demo
Eπισης ακου αν δεν εχεις ακουσει που(που δεν νομιζω)
τους eroded απο ιταλια εχουν βγαλει κατι demo και μια συλλογη το 2009 θα σου προτεινα τη συλλογη που χουνε φοβερες συνθεσεις και τρελη παραγωγη και απο τα πιο λυσσαλεα τυμπανα σε demo που χο ακουσει

δεν εχω δει να αναφερονται στο topic nominon που ειναι τρελη μπανταρα
και οι denial με το φοβερο ντεμπουτο catacombs of the grotesque!!!

To εχω κατεβασει το eroded που λες αλλα δεν θυμαμαι να το εχω ακουσει.
Denial γουσταρουμε με τρελα και κορδελα.H Blood Harvest κυκλοφορει μονο ποιοτικη
μουσικη !
Οσον αφορα τους Nominon αν κανεις ενα search παιζει να εχω ποσταρει πανω απο 10 φορες
εγω ο ιδιος.Μεγαλη αδυναμια.

α συγνωμη δεν θα το χα προσεκσει sorry

Καλα μην σκας.

Angmar τσακισου και ελα γραψε τι σου ειπε ο Enforcer-ας για νεο αλμπουμ Repugnant !
ΤΩΡΑ !

Για Morgoth κανεις καμια προταση?Υποθετω το Cursed ε :stuck_out_tongue:

Το Odium τσεκαρε για αρχη και πηγαινε μετα στο Cursed.

Ok θενξ 8)
Το αλμπουμ των Soulburn οποιος το’χει ακουσει,λεει τπτ?