SADISTIC INTENT will be back with BRAND NEW Material this year and are ready for a Split Release with Ancient Death warriors PENTACLE.
Κοσμα… :blink:
SADISTIC INTENT will be back with BRAND NEW Material this year and are ready for a Split Release with Ancient Death warriors PENTACLE.
Κοσμα… :blink:
Αngmar έχεις έναν τρόπο κάθε φορά να μου φτιάχνεις τη διάθεση:D
[SIZE=“2”][B]SADISTIC INTENT ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ![/B][/SIZE]
Φτιαχτηκα και εγω
Υ.Σ. Να φανταστω EP ή θα κανουν την υπερβαση?
Βασικα εγω πωρωθηκα με το οτι θα κανουν split με Pentacle. Μαν, ακου Pentacle, προχτες, σε παρακαλω.
Το ενα απ τα δυο πιο αναμενομενα split για φετος βσκ.
Kατι θα ξερεις. Οκ, κωλοχαρηκα μονο και μονο με νεα πραγματακια απο SI. Θα ακολουθησω την προταση για Pentacle, λοιπον!
Εφτασεεεε :!:
8O 8O 8O 8O 8O
Παμε μωρη ομαδα ! Δωσε μας τα μυαλα στο χερι !
Αναμενεται κιε γαμω τα σπλιτ ε…
Περιττο να σου πω οτι το εχω παρει απο τη πρωτη μερα ε.
Οσον αφορα Pentacle για μενα κερδιζουν πολλα συν, λογω του οτι τα φωνητικα ειναι αρκετα επηρρεασμενα απ τον Van Drunen. Αφου ο Wannes, εξ αλλου, επαιζε για 11 χρονια στους Asphyx.
Edit:
μ… ο Emilio εφυγε, και πηραν τον Barker… ενιγουει…
http://www.metal-archives.com/band.php?id=1470
Peshmerga - Murderous Acts Of Cruelty (2010)
Label: Sevared Records
Myspace: http://www.myspace.com/peshmergadeathmetal
ΑΥΤΟ!
Ελπίζω το split Sadistic Intent/Pentacle να μας ‘‘κολλήσει’’ στον τοίχο για αρκετό καιρό όταν βγεί…Δεν μου έκανε και τόση εντύπωση που ο Emilio Marquez προτίμησε να μείνει με το Becerra στους Possessed, αφού κάπου είχα διαβάσει παλιότερα πως τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη των S.I. δεν ήταν και οι καλύτερες…Ο Barker έχει φιλικές σχέσεις με τους S.I. από παλιά, απλά ελπίζω λόγω της φήμης του να αξιωθεί καμία εταρεία της προκοπής να τους υπογράψει μπας και κυκλοφορήσουν ποτέ κάποιο ολοκληρωμένο δίσκο…(και να μην τους παρατήσει μετά από κάνα 6μηνο:p)
Την παρακάτω επανακυκλοφορία την πήρε κανείς χαμπάρι ?
Indesinence - Neptunian LP
Πέτυχα κατα τύχη στο youtube πριν λίγες μέρες ένα video-clip από τους [B]Puteraeon[/B] Σουηδική death metal μπάντα και τους έψαξα λιγάκι παραπάνω. Βασικά μόλις έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο [B]The Esoteric Order[/B].
Κινούνται σε old school μονοπάτια στο στυλ πρώιμων Entombed και Grave κυρίως προς τους δεύτερους πάντως αφού έχουν μια προτίμηση σε mid-tempo ταχύτητες ενώ έχουν και αρκετά αργά μέρα μέσα που φέρνουν στο μυαλό λιγάκι Αutopsy. Η παραγωγή ίσως να είναι λιγάκι πιο καθαρή από ότι χρειάζεται για αυτό που παίζουν αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε.
Έχουν πάντως ωραία ριφάκια, τίποτα απίστευτα καινούργιο, σε πολλά αργά σημεία και με την βοήθεια μερικών samples δημιουργούν μια αρκετά κινηματογραφική horror ατμόσφαιρα κάτι που φαίνεται να είναι και σκοπός τους αν κρίνω από τους τίλους των κομματιών τους με τη αγάπη τους για lovecraft να μην κρύβεται σε τίτλους όπως “the extraordinary work of herbert west”
Γενικά καλό άλμπουμ δεν ξέρω αν θα το θυμάμαι μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά το ευχαριστήθηκα αρκετά στις 3-4 φορές που το έβαλα να παίζει. Αν ήταν λίγο πιο βρώμικη η παραγωγή πάντως θα το χαιρόμουν λιγάκι παραπάνω. Ένα ακόμα κακό πάντως είναι η μάλλον μεγάλη διάρκεια του άλμπουμ αφού κοντεύει την μια ώρα μουσική με 13 κομμάτια στο σύνολο. Αν και ομολογώ δεν βαρέθηκα και τόσο όσες φορές το έβαλα αλλά σε βάθος χρόνου δεν νομίζω να βγει σε καλό.
Το video-clip που έχουν γυρίσει για το coma.
http://www.youtube.com/watch?v=I7LIrtyJjn0
Αυτοί ανακοiνώθηκαν στο Party San που ευελπιστώ να πάω φέτος.
Άκουσα 2-3 κομμάτια, ενδιαφέροντα μου φάνηκαν.
Διαλύονται οι God Deathroned
Σε καλό σημείο μας αφήνουν θα έλεγα με αρκετό και καλό υλικό. Το τελευταίο τους άλμπουμ αν και άργησα πολύ να το ακούσω (πριν καμιά βδομάδα βασικά) ήταν πολύ καλό και θύμιζε αρκετά τα παλιά τους.
Κρίμα γαμώτο, ειδικά τα τελευταία τους από The Lair of the White Worm κι έπειτα μου άρεσαν πολύ.
Μπράβο τους πάντως, που αποφάσισαν να το διαλύσουν σε σχετικά καλό σημείο της πορείας τους, όπως είπε και ο Dead.
Καινούργιο κομμάτι Mass Infection, να πάρετε μια γεση απ’ τον επόμενο δίσκο
[I]http://www.myspace.com/massinfection[/I]
[I]http://el-gr.facebook.com/people/Mass-Infection-Dm/100001483085826
[/I]
Το είδα που το ανέβασαν στο facebook και το άκουσα, ωραίο κομμάτι που θα μπορούσε να είναι και μέσα στο “the age of recreation”. Για το άλμπουμ όμως δεν είδα καμιά πληροφορία για το πότε να το περιμένουμε.
Ωραίο το καινούργιο κομμάτι, όπως και ότι έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αξίζουν υποστήριξη!!!:thumbup:
και μενα μου αρεσε το καινουριο κομματι αν και απο μπρουταλοελληνες εχω ακουσει μονο ινβερασιτυ ως τωρα. τουτοι εδω ισως ειναι λιγο καλυτεροι βεβαια!
Αν και γουστάρω Mass Infection, με όλο το σεβασμό no way!
Για’μένα οι Mass Infection συμπληρώνουν την τετράδα Inveracity, Terrordrome, Human Rejection και Mass Infection.
It’s out there :!:
Εγώ την κόπια μου την κράτησα πάντως.
Άκουσα πριν λίγο το The Scourging Wreath. Και απλά έκοψε κώλους. Μου θυμίσανε λίγο Deicide τα φωνητικά και γενικά αμερικάνικο Death metal. Παλικάρια και φοβερό εξώφυλλο 8)