Καλά τα λες, μια χαρά μπάντα ήταν, είχα βρεί το 7’’ αρκετά παλιά στο μοναστηράκι και επειδή ήταν υπερβολικά φθηνό (200 δραχμές!!) το πήρα και δεν απογοητεύτηκα!!!
Αν δεν κάνω λάθος, μια κοπελία από αύτες με κάποια μέλη των Darkmoon είχαν φτιάξει τους Demonic Christ, που έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ μόνο (κατα την γνώμη μου δεν λέει και πολλά…)
Συγνώμη για το διπλό post αλλά θέλω να αναφέρθω στους αμερικανούς [B]Imprecation[/B], και στο καινούργιο τους EP με τίτλος ‘‘Τhe Sigil Of Lucifer’’.
Σαν μπάντα υπάρχουν από το 1991 αλλά εκτός από δύο demo και ένα ΕP (’‘The Sigil Of Baphomet’’, 1993) δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι άλλο και κρίμα γιατί ότι έχω ακούσει είναι απίστευτο!!!
Σάπιο death/black με κύρια επιρροή τους Incantation, Blasphemy το οποίο τσακίζει κόκκαλά!!Τα δύο καινούργια τραγούδια που βρίσκονται στο ‘‘The Sigil Of Lucifer’’, είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει, οπότε όσοι δεν το έχουν ακούσει καλά θα κάνουν να το κάνουν!!! Αντε να βγάλουν και κανένα full-length!!!
Y.Γ. Υπάρχει και μία σύλλογή με τίτλο ‘‘Theurgia Goetia Summa’’ που έχει όλες τις παλίες του κυκλοφόριες (λες και είναι πολλές…:lol:) που πρόσφατα επανακυκλοφόρησε από τη Die Todesrune Records.
Πηρε το ματι μου οτι επανασυνδεθηκαν οι Ελληνες [B]Acid Death[/B]…
Ω ναι! Με Σάββα ξανά σε μπάσο/φωνή, Dennis και ένα άλλο καινούριο παλικάρι στις κιθάρες και τον Κώστα από Kinetic στα τύμπανα. Υπάρχει και link να κατεβάσετε ένα promo με 3 κομμάτια.
Υπενθύμιση, αυτό είναι ΔΙΣΚΑΡΑ, φρέσκο και με προσωπικότητα. Κομματάρες όλα αλλά λίγο παραπάνω τα 2 τελευταία πλην του Outro.
- 11 Mαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο [B]Necros Christos[/B] !!!
Και ένα μικρό δείγμα :
www.van-gbr.de/samples/NecrosChristos_NecromatiqueNun.mp3
-
Το καινούργιο full-length των [B]Αutopsy [/B]με τίτλο “Macabre Eternal”, θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2011! Πρίν την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου, θα κυκλοφορήσει ένα 2πλό dvd με τίτλο ‘‘Born Of The Undead’’.Το ένα dvd θα είναι documentary για την μπάντα, ενώ το δεύτερο θα έχει κάποιες live εμφανίσεις που έκανε η μπάντα το 2010. (Δυστύχως δεν θα έχει παλίο υλικό…)
-
Και κάποιες επερχόμενες κυκλοφορίες της Dark Descent Records :
[U]Vinyl: [/U]
Decrepitaph/Eternal Solstice 7" split EP (at press)
Burial Invocation/Grave Ritual split 7" EP
Burial Invocation/Anatomia split 7" EP
Adversarial - Prophetic Plain of Abyssal Revelation LP
Father Befouled/Demonic Rage 7" split EP
Burial Invocation - TBA Full-length LP
Blaspherian/Imprecation 7" split EP
[U]Tapes: [/U]
Horrendous - Sweet Blasphemies demo repress (at press)
[U]CD: [/U]
Corpsessed - MCD
Miasmal - TBA Full-length CD (Vinyl version from Detest/Me Saco Un Ojo)
Swallowed - TBA Full-length (Vinyl version from Detest/ Me Saco Un Ojo)
Horrendous - TBA Full-length
Begrime Exemious/Nuclearhammer split CD
-
H Crypt πήρε τα δικαιώματα για τη δισκόγραφία των [B]A Canorous Quintet[/B] και θα τα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 !!! Βλέπω τα cd να τα πουλάω…(και να χρεωκοπώ ταυτόχρονα!!!)
-
Aν και είναι νωρίς ακόμα, η Invictus Productions επιβεβαίωσε για καινούργιο άλμπουμ από τους[B] Portal [/B]για τις αρχές του 2012!!!
Ναι ρε γαμω!!! Επιτελους! Το καθυστερησαν τοσο οι Necros Christos αλλα εφτασε η ωρα… το δειγμα ακρως θετικο. Ελπιζουμε σε δισκαρα!
Μαλιστα, μετα το EP και full-lenght τοσο συντομα οι Autopsy! Καλη φαση!
ΔΥΝΑΤΟ το νεο κομματι των Necros Christos… χαιρομαι, γιατι κατι πραματα π ακουστηκαν απο δω κι απο κει λεγαν πως το νεο album παιζει και να ναι κατω του αναμενομενου. Για να δουμε το υπολοιπο (και πραγματικα ελπιζω πως αυτη δεν ηταν η καλυτερη στιγμη του δισκου).
Κραταω μικρο καλαθι θα μου πειτε, αλλα… το full length ξεφουσκωσε καπως με τον καιρο. Τα Black Mass Desecration και Grave Damnation ειναι εκτος συναγωνισμου, για μενα τουλαχιστον.
To κομμάτι φορτσάρει από τη μέση και μετά, αλλά ως συνήθως πάντα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς λειτουργεί και εντός δίσκου (ροή κτλ).
To full-length είναι έπος αλλά το μειονέκτημά του σε σχέση με το [B][I]Grave Damnation[/I][/B] ας πούμε είναι η διάρκεια του, το δεύτερο είναι σημαντικά πιο δεμένο καθότι 3+1 κομμάτια ουσιαστικά.
Πολύ ωραίο κομμάτι το καινούργιο Necros Christos, ας ελπίσουμε το άλμπουμ να είναι ισάξιο του Triune Impurity Rites.
Όπως δισκάρα περιμένουμε και από μεριάς Autopsy μετά το πολλά υποσχόμενο EP
Λπν αυτο ψιλοgamay! Ειναι αυτο που μου λεγες, δε φερνουν και καμια πρωτοπορια δα, αλλα ειναι πολυ, ΠΟΛΥ καλοπαιγμενο. Το κριμα παει στο οτι εκει που μολις εχεις αρχισει να ‘‘γουσταρεις’’, τελειωνει κι εχεις μεινει με μια εκφραση του στυλ ‘‘τι, μονο αυτο ητανε;’’.
[B]Coffins ? Ancient Torture[/B]
Ancient Torture is a handsome gatefold package with album art from each of the splits and vinyl appearances.
^ Kαι πόσο μα πόσο είχαν γαμήσει θυμάμαι το Mortuary in Darkness και Other side of Blasphemy. Είχε τέτοιο βάρος ή μουσική που μπορούσες να το πιάσεις, κολλαγε.
Το κακό είναι ότι μόνο αυτό τα 2 έχω ακούσει.
Το καλό είναι πως το πάνω κειμενάκι λέει χοντρικά πως θα επανακυκλοφορήσουν τα άπαντα φουλ λενγκθς (όλα όλως, και τα 3) και πώς το ancient torture βασικά θα έχει μέσα πάνω κάτω όλα τα splits και b-sides απ’ό,τι κατάφερα να δω.
Ωραία κυκλοφορία!
Χρειαζόταν κάτι τέτοιο γιατί τα τελευταία χρόνια μας πετάνε 3-4 split το χρόνο, και τα περισσότερα δεν λένε και πολλά… Αλλά τα δύο πρώτα άλμπουμ τους τα σπάνε !!! (το ‘‘Βuried Death’’ δεν το έχω ακούσει αρκέτα για να πώ)
Θα αγοραστεί σίγουρα…
Καλησπερα
παιζουμε old school death με επιρροες πιο πολυ απο σουηδια(dismember,entombed,grave κλπ)αυτη τη στιγμη ετοιμαζουμε το πρωτο μας demo
ελπιζω να σας αρεσει
Σας είχα δεί live με τους Nipenthis και Postraumatic στο 7Sins μέσα Νοέμβρη. Μου χατε κάνει καλή εντύπωση τότε. Το σουηδικό Death metal δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά από τα 2 κομμάτια που έχετε στο MySpace πολύ καλοί ακούγεστε. Συνεχίστε έτσι!
Ποστ για το ποστ.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα παραπάνω (και η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχω κάτι καινούριο να πω, -[I]συνήθως[/I]- βγάζω το σκασμό).
Ακούω το συγκεκριμένο όμως εδώ και κανά μήνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Εντύπωση μου 'καναν τα μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια (συνήθως δεν το περιμένεις σε τέτοιες μουσικές), όπως και το σαμπλάκι από Charles Manson, ιδιάζουσα και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης, αλλά όσο αστείο και αν φαίνεται, για μένα αποτελεί ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο να ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους. :-s
Κατά τ’ άλλα, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!
Έπεσε στα χέρια μου την προηγούμενη βδομάδα το demo των Pustulation, (’‘Orgy Of The Dead’’ ) μια μπάντα από τη Δανία που παίζουν old-school black/death. Για κάποιο λόγο έχω φάει ένα ‘σκάλωμα’ και το ακούω συνέχεια…Πραγματικά δεν είναι κάτι που ξετρελαίνει,αλλά νομίζω πως αξίζει ένα τσεκάρισμα…Αν κάποιος έχει περιέργεια και το ακούσει ας γράψει κάτι…
σε ευχαριστουμε φιλε imperium!
Δεν ξέρω αν τους έχει αναφέρει κανείς αυτούς:
Zora - Gore
Ιταλικό brutal death metal.
1 demo cd, 1 split και αυτό το άλμπουμ μέχρι σήμερα τα παιδιά, πιστεύω ότι αξίζουν μία “αυτιά” από τους λάτρεις του είδους.
Το myspace τους: http://www.myspace.com/zoraxperiment