Πολύ καλός δίσκος,εδώ και μια βδομάδα το ακούω συνέχεια!
Με τέτοιο ντεμπούτο νομίζω πως μελλοντικά, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καλά πράγματα από τους συγκεκριμμένους κύριους…
λοιπόν από τους δίπλα…
http://www.mediafire.com/?dg57i93e6ad41yt
έχουν αναφερθεί,από ότι είδα, αλλά δεν τους είχα προσέξει…το άκουσα κ έπαθα8O
Βγηκε. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δε θα ξαναπαιρνα τιποτα απο Asphyx, αλλα δεν αντεξα. Πηρα το μαυρο σε χρονο ντε τε για να μη το ρισκαρω.
Morbid απο formulas(κυριως) και gateways και ναι δεν φτανει τετοιο επιπεδο,
περιμενα κατι πιο ιδιαιτερο λογω blasphemer αλλα και παλι καλο ειναι.
Νεο ep απο Azarath !!!
κι εδω το εξωφυλλο απο το νεο αλμπουμ το οποιο κυκλοφοροι οπου να ναι και ορισμενοι περιμενουμε πως και πως. πισω απο το κιτ ξανα ο Inferno 8)
Δικος μου εισαι εσυ. Για πες αγαπημενο δισκο. Με τρομερη δυσκολια θα διαλεγα Diabolic Impious Evil (αν και το τελευταιο που ειχαν βγαλει δεν το χω ακουσει ακομα).
Praise the Beast με διαφορα
και το DIE εχει κομματαρες μεσα αλλα το τελευταιο τους ηταν γροθια στο στομαχι.
Nικο πες οτι ειναι rehearsal [B]Death Courier[/B] να καταλαβει ο κοσμος περι
τινος προκειται.Α το εχω και σε απτη μορφη :har:
Έχεις δίκιο μαλακία μου…το σκεφτόμουνα μετά που το έγραψα,κ λέω τόση αδιαφορία πια:lol: .Κανείς δεν νοιάζεται.Γαμάτο πάντως αν κ rehearsal,τα κομμάτια σκοτώνουν.Περιμένω επίσημη κυκλοφορία.Αν κ όταν.
έντιτ: έχει κυκλοφορήσει σε κάποιο φορμάτ?Μίλα ρε…το θέλω σαν μπούστης.
Ειχαν φερει κατι cd-r’s στο λαηβ στην Πατρα την Παρασκευη αλλα εγιναν καπνος.
Δεν ξερω ποσα φερανε ομως μιας και δεν ημουν στο μερτσ αλλα στο τρεξιμο για το
λαηβ.E μιας και ειναι ενεργοι στειλτους κανα mail.
να και το καινουργιο Supreme Pain !!!
Της πουτάνας φέτος ε; Δεν προλαβαίνω να ακούσω ούτε τα μισά.
[B]Necrophobic - Darkside[/B]
λιγα λογια για τη συγκεκριμενη δισκαρα μιας και δεν βρηκα πουθενα να εχει αναφερθει το συγκεκριμενο αλμπουμ ιδιαιτερα:
οι σουηδοι εξελισονται σε μια απο τις αγαπημενες που πιο underground σουηδικες μπαντες μαζι με τους evocation. ωραιος βρωμικος ηχος (αλλα επαρκως καθαρος κιολας), φωνητικα πορωση, τρελο ριφιδι και γενικα χωνουν ασχημα. για οσους δεν τους ξερουν παιζουν blackened death ουσιαστικα. χωνουν και μελωδιες αβερτα αλλα με καθολου φλωρικο τροπο. για μενα τουτο εδω ειναι καραισαξιο με το επισης εξαιρετικο ντεμπουτο τους “The Nocturnal Silence”… πολυ ωραια και τα ινστρουμενταλ τους και προσωπικο αγαπημενο με διαφορα κιολας η υπερτατη κομματαρα:
Μόλις βρήκα αυτό…
[B]Insision - End Of All[/B] (EP)
…και κατεβαίνει τάχιστα. Δεν ήξερα πως ετοίμαζαν καινούργια κυκλοφορία.
Αμαν αμαν !
Και καινουργιο [B]Deranged[/B] ! Cut Carve Rip Serve o τιτλος του.
Τρεχω λεμε !
Παμε μωρη Σουηδια !
τελευταίο deranged που άκουσα ήταν το ομώνυμο νομίζω, αξίζουν τα τελευταία; :-k
To Plainfield Cemetery γαμει στεγνα και το Redlight murder case ειναι πολυ καλο.
Το ειχα παρουσιασει και εδω http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=287456&highlight=deranged#post287456
nice θα τσεκάρω
plainfiled cemetery δισκαρα !!!