Νεο [B]Origin[/B] !
Τρεχουμε και ελπιζουμε μην φαμε και αλλη ξενερα σαν και αυτη
απο τους Morbid Angel γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
Ούτε καν φίλος. Φοβερό άλμπουμ και γενικά πιο βατό από το “Antithesis”. Brutal, τεχνικό, αλλά και straightforward.
Πάντως όσον αφορά τις extreme κυκλοφορίες για φέτος νομίζ ωπως η δικιά μου τριάδα μόλις έκλεισε. Benighted και Origin τα γάμησαν όλα και τώρα ήρθε και αυτό και με αποτελείωσε…
DIRTY CUNT BEATDOWWWWWWNNNNNNNNN!!!
Έτσι ρε παίχτη!!!
Γειά σας ντεθμεταλλάδες, τα φώτα σας λίγο.
Όπως κάποιοι από σας πιθανόν ξέρετε, το death metal κάθε άλλο παρά είναι το φόρτε μου. Ακούστε τώρα όμως: καμιά φορά πέφτω τυχαία πάνω σε πράγματα που μ’ αρέσουν. Να, τώρα τελευταία, έπεσα πάνω στους [B]Power from Hell[/B] (νομίζω πρέπει να είδα ποστ του Άξελ και μ’ άρεσε το εξώφυλλό τους, ήταν, έτσι, πουτανιάρικο και kinky, οπότε είπα να τ’ ακούσω). Πριν κάποιους μήνες, πάλι από τυχαίο ποστ, του Deathster νομίζω, είχα μάθει και τους [B]Terrorama.[/B] Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι μ’ αρέσει αυτό το στυλ death metal, δηλαδή έτσι, “χύμα”, λίγο thrash-άδικο, λίγο Motorhead-ικό, λίγο rock’n’roll-άδικο, ε καταλάβατε ελπίζω, αυτή η σχολή, όχι δηλαδή με πολλά μπλαστς και τέλος πάντων τα υπόλοιπα συμπαρομαρτούντα της Φλόριδας. Αυτό που θέλω από σας τώρα, όποιος δε βαριέται δηλαδή, είναι να μου πείτε κι άλλες τέτοιες μπάντες, παλιές και καινούριες. Ντάξει, φαντάζομαι ότι για να μ’ αρέσουν οι Power from Hell πρέπει να τσεκάρω τους Onslaught (duh), ξέρω επίσης ότι και οι Sarcofago κάπως έτσι πρέπει να παίζανε κτλ. Πείτε όμως κι εσείς που ξέρετε καλύτερα. Προσανατολίστε με λίγο, οκπλζθνξ.
Αν θες rock & rollάδικο death metal, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρεις την old school Σουηδική death metal σκηνή. Παλιά Entombed, Dismember, Desultory και λοιπά όμορφα τέτοια…
Εμμμμ ναι, παρέλειψα να πω ότι προφανώς και γουστάρω με τα χίλια Entombed, εννοείται αυτό, και τους Dismember επίσης τους εκτιμώ απ’ όσα (λίγα ομολογώ) έχω ακούσει, θα δώσω περισσότερη βάση, τους άλλους που λες δεν τους ξέρω καθόλου, θα τους τσεκάρω κι αυτούς, θενξ. Για κάποιο λόγο όμως υποψιάζομαι ότι οι μεγαλύτεροι αρκουδιάρηδες σ’ αυτό το στυλ είναι οι Βραζιλιάνοι, οπότε θα θελα λίγο πιο συγκεκριμένη βοήθεια και κυρίως να μάθω ποιές μπάντες από 80’s παίζανε έτσι. Α και όπως είπα και ποιές άλλες καινούριες μπάντες ακολουθούν αυτή τη σχολή. Και πάλι ευχαριστώ!
Οι Βραζιλιάνοι thrashάρουν πιο πολύ. Δε θα τους έλεγα τόσο rock & roll φάση. Πάντως για πιο “φρέσκες” μπάντες σε τέτοιο στυλ τσέκαρε Evocation. Έρωτας…
σε πιο μελωδικο και μεινστριμ αλλα νομιζω σχετικα στο στυλ που λες ειναι και οι Helltrain. δεν εχω ακουσει πολυ αλλα τους ξερω και στους προτεινω. τσεκαρε αυτο:
παιζει και να μην σ αρεσει μια αυτο αλλα τα κλασσικα στα ειπαν οι πανω και μιας και λες οτι δεν εισαι του ντεθ μεταλ ειπα να πιασω μια διαφορετικη περιπτωση!
ΕΝΤΙΤ: τρελη περιπτωση και οι Evocation που λεει και ο γουιντοου. λογικα αυτα τα 2 θα σ αρεσουν πολυ:
θεοι οι evocation! τρομερα αγαπημενη μπαντα! (μαπα το τελευταιο τους ομως…)
Οι Helltrain είχανε αναφερθεί και παλιότερα, death ‘n’ roll του κερατά!
Ωραια τα λετε αλλα νομιζω οτι ο Γρακχος δεν θελει σουηδικο death.
[B]Sarcofago[/B] πιστευουν πληρουν τις προυποθεσεις.
Επισης το [B]Vulcano[/B] - Bloody Vengeance ειναι κολασμενο.
Ενω θα σου ελεγα να ακουσεις χτες το ντεμπουτο των Σουηδων [B]Merciless[/B].
Tσεκαρε αυτα για αρχη και τα ξαναλεμε.
Μιας και δεν πρότεινα κάτι κι εγώ λοιπόν, να τολμήσω στα παραπάνω να προσθέσω και το μοναδικό άλμπουμ των [B]Repugnant[/B] 8)
E αφου κουραστηκα να το αποθεωνω παντου εγω ειπες να αναλαβεις ?
Το Origin απ’οτι φαινεται δεν απογοητευει με την καμια.
Κάτι τέτοιο, σε είδα που το “ξέχασες” και είπα να το προσθέσω 8)
Μιας και ανέφερες Οrigin, επειδή μετά από το κόλλημα με Misery Index μάλλον θα είναι οι επόμενοι, να τα πάρω με τη σειρά?
Tσου.Τα εγραψα στον Deadmeat στο τι προτεινετε απο…
Ειναι απο τις καλυτερες μπαντες εκει εξω.Ανετα κιολας.
Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με το καταπληκτικο Antithesis και μετα
Informis Infinitas Inhumanitas και Echoes Of Decimation.
Ε ακου και το ντεμπουτο αν δεν χορτασεις.
Και τωρα που βγηκε το νεο γιατι οχι και αυτο ?
δεν θα μου περασει ποτε!
εχω παθει απιστευτο κολλημα με τα παλικαρια. οποτε ακουω το ονομα τους παθαινω επιληψια απο την ηδονη! να σου τωρα που με πιανει! :lol::lol::lol:
[SPOILER]ε, και αφου τους αναφερω παντου, τι καλυτερο απο το ντεθ μεταλ θρεντ???[/SPOILER]
Νομιζω ειναι οτι καλυτερο φετος για Death Metal. Βεβαια, εχω ακουσει κανα δυο ακομα. 8) Πειτε κι αλλοι.
H γνώμη μου για το origin παραμένει εντέλει η ίδια. Συν πιο σύντομα κομμάτια, το άλμπουμ κυλάει πιο ομαλά. Νεράκι. Συν η παραγωγή, η οποία είναι πλανισμένη, κάπως ξεφούσκωτη.
Αυτό, όσον αφορά τους origin, με αφήνει λιγάκι μετέωρη.
Είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ, ναι. όταν όμως έχεις πίσω σου echoes και κυρίως το αριστούργημα antithesis, που διαλύει και ξαναφτιάχνει σύμπαντα, ε… δεν μου αρκεί το “πολύ καλό”.
Σίγουρα τρομερό άλμπουμ και όπως έχω ξαναπεί λιγότερο χαοτικό και πιο ελεγχόμενο από “Antithesis”. Αλλά όσο υπάρχει το φετινό Benighted εκεί έξω σίγουρα το Origin έρχεται δεύτερο.
Origin και ξερό ψωμί… Μεγάλη δισκάρα το Entity, μέσα στη 5άδα για φέτος χαλαρά…