Death Μetal κυκλοφορίες

Σωστός ο Deathster, αυτό που ψάχνω δεν είναι σουηδίλες. Δηλαδή αυτοί οι Evocation ντάξει όχι ότι είναι κακοί αλλά δεν ξέρω, εμένα μου ακούγονται ως άλλη μια παραλλαγή του γνωστού At the Gates ήχου (όχι η καλύτερή μου δηλαδή - κράξτε όσο θέλετε). Εγώ θέλω κάτι σαν κι [B][U]αυτό.[/U][/B]

Πάντως αυτό το ένα κομμάτι Helltrain που πόσταρε ο Deadmeat, αν και όχι, πάλι, αυτό που ψάχνω, μ’ άρεσε πολύ. Ρε, είναι ιδέα μου ή είναι λίγο The Hellacopters-gone-deathmetal φάση; Τεσπα, θα τους ψάξω. Προτεραιότητα όμως παίρνουν οι Sarcofago και οι άλλοι δύο που είπε ο Ντέθστερ.

Σας ευχαριστώ όλους! <3 <3 <3

N’ ακούσεις SARCOFAGO ασφαλώς αλλά με το ροκενρολάτο κομμάτι αυτών των POWER FROM HELL που πόσταρες μικρή σχέση έχουν. Οι βραζιλιάνοι θρας έπαιξαν και σχεδόν μέσα στην άγνοιά τους έθεσαν τις βάσεις για τον bestial black/death ήχο.

Πχ, “Deathrash” ~~> http://www.youtube.com/watch?v=w9onMTrJh3o

Edit:

Ίσως σε ενδιαφέρει κάτι σε VILLAINS:

“Seduce and Destroy” ~~> http://www.youtube.com/watch?v=e0xqVrfWU0w
"Before The Spike" ~~> http://www.youtube.com/watch?v=Okd_apXT2D0
"Overdriven Lust" ~~> http://www.youtube.com/watch?v=2R6xWyXvw2o

Γρακχο είσαι σε λάθος θρεντ. Απορώ με τι λογική του προτείνατε Evocation που είναι rip off παλιών Entombed.
Δοκίμασε Old και πες πως τους βρίσκεις. Αν και σε τόσο ροκενρολάτο tempo δύσκολα θα βρεις κάτι παρόμοιο. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παρεμφερές αυτή τη στιγμή.

Γω νομιζω πως το νοημα το πιασε περισσοτερο ο Φιλιππος. Αν θελεις να ακουσεις παντως κατι σε φαση Σουηδικο death rock n rollαδικο (επειδη ειδα που αναφερεις κατι Entombed) τσεκαρεις Furbowl, οι οποιοι επαιξαν ο,τι πιο κοντινο σε Wolverine Blues φαση εκεινη την εποχη, πριν καν κυκλοφορησει το συγκεκριμενο.

Ακουσα 2 φορες το νεο Origin των οποιων ειμαι Οπαδος!!!
μπορω να πω αν και ειναι νωρις για να βγαλω συμπερασματα οτι σιγουρα δεν με ενθουσιασε. κατι το οποιο ειχα παθει τοσο με το Informis αλλα πολυ περισσοτερο με τα Echoes… και Antithesis. Moυ αρεσει που δεν πατησαν στην εμπορικοτητα του Antithesis κυκλοφοροντας 2 φορες το ιδιο αλμπουμ ομως 2 πραγματα με χαλασαν.

πρωτον το γεγονος οτι δεν υπαρχουν φρεσκες ιδεες (διοτι καλα ειναι σχεδον ολα τα κομματια του δισκου) και οτι λιγο πολυ τα περισσοτερα riffs μου ακουγονται σαν αναμασημα των Informis και του προηγουμενου.

το Saligia για παραδειγμα ειναι βασισμενο σε μεγαλο βαθμο στο Wrath of Vishnu.
τα Expulsion of fury και evolution of extinction ειναι κομματαρες.
Απλα σαν να εχει χαθει το στοιχειο αυτης της σουπερ ακροτητας των προηγουμενων αλμπουμς.Θετικο απ την αλλη ειναι οτι ο δισκος ειναι μαλλον ο πιο groovaτος τους ως τωρα και οτι τα sweeps εχουν ελαχιστοποιηθει αισθητα.

μετα απο μερικες ακομα ακροασεις θα εχω κατασταλαξει.

Ναι, έτσι ακριβώς το “ακούω” το άλμπουμ και εγώ…:frowning:

@Νιhilist: OLD…!
καρδούλες, ναι

εμενα αν μου εβαζες να ακουσω μονο αυτο και δεν μου ελεγες τιποτα περι γκρουβατου ΝΤΕΘ κλπ θα σε πηγαινα εδω:

(δεν εχω ακουσει ολο το αλμπουμ, υποθετω οτι θα ειναι και αλλα κομματια ετσι…)

άκουσε το. μόνο αυτό είναι έτσι.

ναι μετα εβαλα λιγο να τσεκαρω και συνειδητοποιησα οτι αυτο ειναι χιτακι του κερατα…

Έχεις δίκιο, δε μοιάζουν και πολύ τα δύο συγκροτήματα, αλλά ΠΩΩΩΩΩΩ τί ωραίο χυμαδιό ήταν αυτό το Sarcofago; Κατά κάποιο τρόπο ταιριάζει μια χαρά μ’ αυτό που θέλω ν’ ακούσω, γιατί όταν έλεγα “Μοτορχεντικό” δεν εννοούσα στενά ροκενρολλάτο αλλά κυρίως στεκόμουν στο χύμα του πράγματος, το οποίο οι Sarcofago το πετυχαίνουν διάνα απ’ ότι φαίνεται. Θενξ!

Αααααα, πολύ ωραίοι αυτοί, μπράβο. Ναι κι αυτοί ταιριάζουν πολύ μ’ αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Και το υποψιαζόμουνα γαμώτο :stuck_out_tongue:
Ντάξει δεν ήμουν ποτέ καλός στο να διαχωρίζω το black απ’ αυτό το death, δηλαδή το παλιομοδίτικο, με τις mid/up-tempo ταχύτητες και τη βρωμιά, αλλά χωρίς τη μπλαστιά στο πρόγραμμα. Ίσως να αποφάσισα να μην κάνω αυτή την ερώτηση στο blackmetal θρεντ επειδή το black συνειρμικά το έχω συνδέσει με πιο κλειστοφοβικές και “παγωμένες” καταστάσεις απ’ αυτά που συζητάμε τώρα τελευταία. Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι τελικά καταφέραμε να συνεννοηθούμε και μάλιστα μια χαρά, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που…

ΝΑΙ ΓΑΜΩ, ΝΑΙ! Αυτοί εδώ είναι πιο κοντά απ’ όλους σ’ αυτό που ήθελα, έτσι το θέλω το black/death μου ρε πούστη: σκατόψυχο, τραγίσιο, κλασσικομεταλλάδικο (υπό την ευρεία έννοια, καταλαβαίνετε πώς το λέω).
Μπράβο ρε Φίλιππα. :thumbup:

Καλά όχι ότι είπα πουθενά για γκρουβάτο ντεθ, αλλά τέλος πάντων. Ναι, εννοείται ότι το ξέρω το κομμάτι, το δίσκο, το συγκρότημα, το Volcano ήταν από τα πρώτα blackmetal albums που άκουσα ποτέ, αγαπάμε και στηρίζουμε.

Aura Noir εχεις ακουσει; Γιατι απ οτι καταλαβα εσυ θες θρασομπλακ, οχι κατι αλλο.

Α γεια σου. Αυτό κατάλαβα κι εγώ εν τέλει.

To πρώτο ποστ μου σε αυτό το θρεντ αναφερόταν στους extreme violence και σε κάποιες ερωτήσεις μου, μιας και ο τραγουδιστής τους μένει στην πολυκατοικια ενος φιλου μου και ειχαμε τρομαξει με τα γραμματα που λαμβανε (τα οποια κοιταγαμε κρυφα. Δε τ’ ανοιγαμε βεβαια)

Ε αυτο ειναι το δευτερο ποστ μου εδω:p Το φετινό demo των Death Courrier το’ χετε τσεκάρει??? Ηθελα καιρο τωρα να το αναφερω. Ειπαμε γουσταρουμε σαπιες παραγωγες, γουσταρουμε αλητιες, πρωτογονιλες, στη λαιβαρα τους ηταν καλογυαλισμενα ολα (γουσταραμε παρα ταυτα), ομως πιανω πολλες φορες τον εαυτο μου να ακουει το δεμο αυτο. Εκτος οτι οι συνθεσεις κωλολενε, οι πιτσιρικαδες και ο γερος παιζουν θεικα ρεεεε!

Οι Aura Noir είναι στα αγαπημένα μου black συγκροτήματα ρε. Ξέρεις, από death είμαι άσχετος, όχι από black! Και νομίζω ότι το περιορίζεις όταν λες ότι αυτό που θέλω είναι “θρασομπλάκ”.

EP με διασκευές + ένα δικό τους κομμάτι θα κυκλοφορήσουν οι Dying Fetus στις 19 Ιουλίου ονόματι “History Repeats…”. Παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklisting:

1. Fade Into Obscurity (Dehumanized cover)
  2. Unchallenged Hate (Napalm Death cover)
  3. Gorehog (Broken Hope cover)
  4. Rohypnol
  5. Unleashed Upon Mankind (Bolt Thrower cover)
  6. Twisted Truth (Pestilence cover)
  7. Born In A Casket (Cannibal Corpse cover)

και στη σελίδα τους στο Facebook η διασκευή στο Unleashed Upon Mankind. Πολύ καλή διασκευή και για μένα πάει σίγουρα για αγορά:D

δυσκολα οι πολυαγαπημενοι ντιφι θα ξαναφτιαξουν κατι σαν το θρυλικο Destroy The Opposition και αυτο με ξενερωνει απολυτα καθε φορα που ακουω το ονομα τους…

γιατι τα αλλα μετα το destroy δεν ειναι δισκαρες ?

Έλα μου ντε…:-k

E τα δυο τελευταια δεν μπορεις να πεις οτι ειναι δισκαρες κιολας…
Μουφες δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τιποτα ουαου.

Το “War Of Attrition” είναι μεγάλη μπόμπα imo.