Death Μetal κυκλοφορίες

Μάγκες σας έχω ακούσει μέσω του Γιάννη (Remedy)! Πολύ ωραία δουλειά!:smiley:

Να σαι καλα φιλε!

Αν και ο δεύτερος δίσκος τους έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, νομίζω πως αξίζει μια αναφορά εδώ πέρα - όχι μόνο ο δίσκος δηλαδή αλλά και το συγκρότημα.Μιλάω για τους νορβήγους [B]Obliteration[/B] ! Υπάρχουν σαν μπάντα από το 2001 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα EP, ένα split και δύο full-length.
Η τελευταία τους κυκλοφορία ‘‘Nekropsalms’’ (2009), είναι ένα εξαιρετικό δείγμα death με αρκετά doom στοιχεία.Σε αρκετά σημεία μου θύμισαν Autopsy, σε άλλα Οbituary μέχρι και Cathedral !! (εποχής Forest Of…), αλλά πάντα με την προσωπική τους πινελιά.
Εννοείται πως και το ντεμπούτο τους είναι εξαιρετικό, απλά το συγκεκριμμένο μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση.(Το ep + split δεν το έχω τσεκάρει ακόμα δυστυχώς…)

Και ένα μικρό δείγμα :

Με καραέψησες με την περιγραφή…και ότι άκουσα στο youtube χώνει άσχημα
Ωραίος,πολύ καλή πρόταση:thumbup:

Kαι το nekropsalms και το perpetual decay χώνουν απίστευτα άσχημα.

[B]Decapitated - Carnival Is Forever[/B]

Δυστυχώς οι Πολωνοί δε με έπεισαν. Τα στοιχεία Death Metal πλέον είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα και ο δίσκος ισορροπεί ανάμεσα σε Textures και Meshuggah. Μέτριο mathcoreοειδές μοντέρνο metal my ass…

χαχα ωραιος!

και εμενα η κατευθυνση του organic hallucination ποτε δεν μου αρεσε και απο οτι βλεπω σε αυτο το αλμπουμ προς τα εκει τεινουν παλι. που ειναι οι ωραιες εποχες???

Το Organic κάτι έλεγε. Είχε κάποια ενδιαφέροντα σημεία μέσα. Εδώ το ξεφτιλίσανε…

τοσο ε???

εμενα το οργκανικ ηταν το πρωτο τους που δεν μου αρεσε καν. την ιδια στιγμη το the negation μου αρεσε αρκετα. φυσικα το winds of creation ειναι αξεπεραστο!

Δε βρήκα κάτι με μια πρόχειρη ψακτική οπότε…

Brutal Death από Λάρισσα μεριά με όμορφα γουρουνίσια φωνητικά και πορωτικότατα, κολληματικότατα κομμάτια
Πάρτε εδώ έπος
http://www.youtube.com/watch?v=28gNtkEVwyc

εντιτ:ξεχασα να πω ότι δεν είναι καινουργια κυκλοφορία,του 2008 είναι ο δίσκος και είναι το μοναδικό τους full lenght μέχρι στιγμής

δεν τους είχα ακούσει ποτέ…
απο τις πρώτες ακροάσεις τώρα πιστεύω πως είναι μια μπάντα που έχουν πολλά να δώσουν.Το κομμάτι που πόσταρες και ένα άλλο το lechery είναι όλα τα λεφτά.

α αυτους τους ειχα δει στο διαβοητο Livadia Open Air. ο νεκροκεμπαπ πρεπει να εχει πει καποια λογια ανα καιρους

Nαι κι εγω, απο εκει τους ξερω:p

Αυτοί δεν είχαν παίξει μαζί με Beahead Mass Infection στο 8ball??? Αν είναι αυτοί που θυμάμαι δεν μου είχαν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έχει πάθει κανείς κοκομπλόκο με το καινούριο αλμπουμ των Deceased? Μπορεί και να έχει ήδη ειπωθεί (βαριέμαι να ψάξω) αλλά το άκουγα σήμερα ξανά και ξανά. Δε ξέρω καν αν πρέπει να το βάλω εδώ, δεδομένου ότι θρασίζει κιόλας, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΟΜΩΣ

Δεν έχω προλάβει να το ακούσω, αλλά η μπάντα είναι λατρεία!!!

Corpsessed - The Dagger & The Chalice

Πρωτο EP για τους Φιλανδους Corpsessed φετος (η νεα αγαπημενη μπαντα της Corpsette αν κρινω απο το ονομα και μονο :p) και μπορω να πω οτι γουσταρω τιγκα τον ηχο τους. Παραγωγη οπως ακριβως πρεπει, κρατα το ‘‘αποκοσμο’’ στην ατμοσφαιρα διχως τις ‘‘λασπες’’ που προσθετουν αλλες μπαντες (+ επιτηδευμενα μερικες φορες) στην αισθητικη τους. Δε παιζουν μπαλα για πρωτη εθνικη προς το παρον (αν και προβλεπω να αλλαζει η γνωμη μου με τις ακροασεις), αλλα μου φανηκε πολυ πιασαρικο και φερνει εναν αερα απο παλιες Φιλανδιες. Τσεκαρετε, αξιζει και με το παραπανω.

http://www.youtube.com/watch?v=MAgYpAoDkg8

καινούργιο Fleshgod Apocalypse.

και εξώφυλλο από το νέο άλμπουμ

Ούτε το κομμάτι ούτε το εξώφυλλο μπορώ να πω ότι μου ενθουσίασαν δυστυχώς.

Υπερτιμημένη μπάντα με αδύναμο υλικό, τους είχα δεί και λαιβ παλιά στην Σαλόνικα και ήταν μέτριοι εώς βαρετοί, άκουσα ότι έκαναν και Αμερικανικό τουρνε… #-o

Το ep του mafia σπέρνει πάντως. Το oracle όμως δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση.