και οι 2 κυκλοφοριες γαμανε !!! Απιστευτη μπαντα για τα σημερινα δεδομενα !!!
ρε παιδια εμενα μ αρεσει αρκετα παντως το κομματι. ενταξει δεν ειναι thru our scars αλλα το γουσταρω που δεν κολλανε σε εναν ηχο και ψαχνονται για να εξελιχθουν. απο τα αλμπουμ που θα εχουν ενδιαφερον…
Ποιος το χέζει το εξώφυλλο μωρέ? Εγώ το περιμένω πως και πως το αλμπουμ, το oracles μου άρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Επίσης γι αυτό έχουμε πει?
το αγαπάω!! Revolting - In grisly rapture
Ναι ρε συ!Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον!Εχει και αρκετα ψηγματα μελωδιας αναμεσα στη σαπιλα!
Λοιπον σκουσα κι εγω με τη σειρα μου το come back των Decapitated και μπορω να πω οτι κακως πολυ κακως ο Vogg επανασυνεδεσε τη μπαντα!!!
Ο δισκος δεν εχει να κανει με Decapitated ο ηχος επισης. Θα ηταν προτιμοτερο να κυκλοφουσε μ ενα διαφορετικο ονομα/λογοτυπο αλλα τοτε η εμπορικη αξια του συγκεκριμενου εγχειρηματος θα ηταν πολυ πολυ μικροτερη και σιγουρα δεν θα κυκλορορουσε απο τη Νuclear Blast.
Αν εξαιρεσω ορισμενα καλα σκορπια riffs σε κομματια οπως τα Homo Sum, 404 ο δισκος ειναι μια πλαστικη νεο-αμερικανια ακαταλαβιστικη και καθολου μα καθολου ουσιαστικη. Σ αυτο παιζει ρολο και το “οτι να ναι” νεο line up που πιστευω πως ναι μεν ταιριαζει σ αυτο που παιζει τωρα το συγκροητημα του Vogg αλλα σιγουρα δεν εχει τιποτα να κανει με το γαματο αρχικο line up που διαλυθηκε στο Negation.
Και μεταξυ μας καπου εκει ουσιαστικα πεθαναν και oi Decapitated μουσικα!
το Carnival is Forever συναγωνιζεται το Organic Hallucinosis σε βαρεμαρα στα ισια !!!
Εγώ που το άκουσα χωρίς να έχω ακούσει τα προηγούμενα πάντως, μου άρεσε αρκετά.
αν δεν εχεις ακουσει το winds of creation που ειναι ενα υπερεπος καντο αμεσα και αναθεωρησε…
Εμενα μου αρεσε σε γενικες γραμμες,βεβαια γουσταρα και το Organic…Εχουμε να κανουμε με ενα δισκο με μοιρασμενα τα death και groovy σημεια.Ακομα κι ετσι συνεχιζει να ειναι βαρβαρο!
και το Nihility !!!
8)+666
Βγηκε το πρωτο αλμπουμ των θεουληδων [B]Morbus Chron[/B],μετα τα
γαμηστερα ντεμο και το ΕΡ. Για μενα ειναι απο τις καλυτερες νεες μπαντες
στον ηχο και περιμενα καιρο τωρα το αλμπουμ αυτο.Για να ακουσουμε !
Sleepers In The Rift ο τιτλος και ενα απο τα πιο ακυρα εξωφυλλα που
εχω δει ποτε σε ντεθ μεταλ δισκο.
Και νεο ΕΡ απο τους Δανους [B]Cerekloth[/B] οι οποιο μετα τα 2 ντεμο που ηταν σε πιο κλασικο
ντεθ μεταλ υφος,σαν να παρακουσαν DSO και τα συναφη γιατι αλλαξε αρκετα
ο ηχος τους ή τουλαχιστον εγω τον θυμαμαι αλλιωτικο.
Hells Headbangers η εταιρεια,Halo Of Syringes ο τιτλος.
Πεστα για Morbus Chron γιατι νομιζα πως ειμαι ο μονος που το περιμενε σε φαση ‘‘πως και πως’’. Το να εχεις τις ευλογιες του Nicke Andersson δεν ειναι καθολου μικρο πραγμα - κι οι τυποι ειναι πιτσιρικαδες ε, πανω απο 19 δεν πρεπει να ναι.
Edit: Το Corpsessed πρεπει να ακουσεις. Ειναι τρομερα καλο.
Το Corpsessed το εχω στα υπ’οψιν εδω και καιρο.
Οσον αφορα τους Morbus Chron μου τους ειχε πει ενα φιλαρακι πριν κανα
1-1,5 χρονο και πραγματικα σκοτωνουν !
Ενταξει, επειδη η φωτογραφια απο μονη της αποτελει τρελη καλτιλα δε γινεται να μη το κανω bump. Οι Morbus Chron φιλε ηταν μεχρι και το πρωτο demo. Τα επομενα βγηκαν απο εταιρια - ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.
[SPOILER]
[/SPOILER]
επιτελους μια μπαντα που παιζει σε φαση gorguts του obscura
Οι Gravehammer αποτελουν μια μπαντα που ποτε δεν καταλαβα γιατι εκανε εναν αλφα σαματα στο αντεργκραου (λολ) ντεθ μεταλ, τα κομματια τους μου φαινονταν απλα οκ κι η σταση ολιγον τι ποζα δυσαναλογη σε σχεση με ουσια. Οι κυριοι διελυσαν στα τελη του 2010 επειδη κατα τους ιδιους ‘‘ορισμενα μελη δεν ειχαν την απαραιτητη αφοσιωση’’ και συνεχισαν ως τριο υπο το ονομα των Ensnared, το οποιο προερχεται απο τη πρωτη λεξη του τιτλου της τελευταιας τους δουλειας ως Gravehammer.
Το attitude παραμενει αλλα η κασσετα αυτη τη φορα ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Ταμπουρο ντενεκες ξεγανωτος με οδοστρωτηρέ riffs, παραγωγη οσο γεματη χρειαζεται κι αποκλειστικα καλες ιδεες αυτη τη φορα. Παιζει διαρκως τις τελευταιες 3-4 μερες, εξωφυλλο δε βαζω γιατι το βρηκα σε απελπιστικα μικρη αναλυση. Μια φωτο της μπαντας σε spoiler για μη τιγκαρει η σελιδα θα κανει προς το παρον.
Επισης, αν ενδιαφερεστε να τη παρετε καντε τα κουμαντα σας γιατι δε βλεπω να βρισκεται διαθεσιμη για πολυ.
[B]http://www.youtube.com/watch?v=C8oUjuwZvjA[/B]
για τουτο εδω που μαμει και δερνει γιατι δεν γραφει κανενας φετος ???
Γιατί προτιμάμε να γράψουμε γι αυτό:
[B]APOCALYPSE COMMAND “Damnation Scythes Of Apocalypse Command” [2011][/B]
Αμερικάνικη old-school-ίλα εδώ, δηλαδή προ Florida εποχή. Πλήρης έλλειψη groove εννοείται, κιθάρες τζιτζίκια, τραχιά φωνητικά και τύμπανα-πολυβόλα. Γενικότερη thrash νοοτροπία και σλεηερικά σόλος χλιμιντρίσματα Πιθανότατα θα θυμίσει τα όσα (λίγα δυστυχώς) έδωσαν οι KERASPHORUS και καθόλου τυχαία αφού εδώ πρόκειται για one-man project του Gene Palubicki των ANGELCORPSE (αν και πρόσφατα προσχώρησε και ο C.Sinclair από HERESIARCH, WITCHRIST, DIOCLETIAN). Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα άξιο τέκνο της ORDER FROM CHAOS σχολής.
Με λίγη παραπάνω προσωπικότητα και ελαφρώς μικρότερη διάρκεια κομματιών (εδώ παίζουν γύρω στο πεντάλεπτο) η επόμενη κυκλοφορία λογικά θα σκοτώνει. Καλό είναι όμως να πιάνουμε τα πράγματα από την αρχή γι’ αυτό ακούστε το.
[I]Mayhemic Overkill[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=aM2hNE3njNk
[I]Into Atomic Hell[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=nSy2IbqrUHc
PS. Η Invictus έχει εξελιχθεί σε label με ένα από τα γαμάτα δυναμικά παγκοσμίως.
Εδιτ: H ENSNARED κασέτα που αναφέρει ο Angmar πιο πάνω σκοτώνει όντως.
Τσεκάρετε δείγμα και εδώ:
νεο αλμπουμ απο Deivos αναμενεται καποια στιγμη μεχρι τον Αυγουστο θελω να ελπιζω, απο Unique Leader (2ο τους εκει). Το περυσινο Gospel Of Maggots ηταν ομολογουμενως πολυ δυνατο!!!
απευθυνεται κυριως σε οπαδους των Suffocation, Insision, Deeds Of Flesh,Benighted,Cannibal Corpse
‘‘Κυκλοφορησε’’ το νεο Fleshgod Apocalypse
Τεχνικο Death με προσθηκη ορχηστρας.Δεν εχω ακουσει αλλη μπαντα να χρησιμοποιει ετσι την ορχηστρα!