Death Μetal κυκλοφορίες

Απο Disma το Towards the megalith δεν εχει αναφερθει αποσο βλεπω

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΚΑΡΑ!!!

Ισχυει για το Disma, ειναι παρα πολυ καλο και δεν εχω προλαβει να το ακουσω οσο θελω.

Το αποκατω ειναι Φιλανδικο, Swallowed το ονομα και doom / death η φαση στην οποια ανηκουν με περισσοτερη εμφαση στο δευτερο συνθετικο. Εχουν κυριολεκτικα απ ολα, παραγωγη οσο καθαρη χρειαζεται για να τονιζονται τα γαματα vibes που προσδιδονται απο τα ακομα πιο γαματα riffs, σθενος σε βαθμο που κρατα το ‘σαπισμενο’ της μουσικης, γρηγορα πιασαρικα σημεια, αργα ακρως κολληματικα, φωνητικα οπως πρεπει, 3 κομματια σε συνολο. Εμενα μου αρεσε τρομερα πολυ, το καλο doom / death ειναι ενας ηχος στον οποιο εχω τεραστια αδυναμια και χαιρομαι οταν πετυχαινω πραγματικα αξιολογα γκρουπ.

Links για τα κομματια:

εγγύηση είσαι ρε πούστη:p .Γαμάτη συσκευασία για το 7" με 4σέλιδο βιβλιαράκι.Αν κ όπως διάβασα εξαντλήθηκε το βινύλιο.Μόνο κασσέτα…ακούς Κρίσπ?:smiley:

Πολυ ωραιοι οι [B]Swallowed[/B] και ενδιαφερουσα η πορεια τους απο το πρωτο ντεμο,στο δευτερο και τωρα στο ΕΡ.Φτιαχνουν τον ηχο τους σιγα-σιγα.
Και γενικα οι μπαντες της Detest Records εχουν βγαλει καλο πραμα.

Αυτο ομως που δεν ηξερα και ουτε ο Angmar μαλλον, ειναι οτι βγηκε split
[B]Tormented / Bombs Of Hades[/B] !Δυο απο τις καλυτερες νεες μπαντες σε αυτο το split.
Απο δυο τραγουδια η καθε μπαντα.Eνα δικο τους ο καθενας και μια διασκευη.

Το ειχα δει απ το site της εταιριας που το βγαλε πριν απο δυο βδομαδες. Περαν απ το split οι Bombs of Hades ειναι να βγαλουν κι 7" μονοι τους στα τελη αυτου του μηνα (και νομιζω οτι ειναι απο Detest αυτη τη φορα).

Το album αυτωνων παντως, χμ, καλο ειναι, αλλα εχω την εντυπωση πως θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο απ τη στιγμη που ειναι τοσο μικρο σε διαρκεια. Το δυνατο τους υλικο βρισκεται με ανεση στο Carnivores, ειδικα αυτο το Disrespect Their Bones σκοτωνει ελεφαντες. Αυτα τα δυο τωρα ελπιζω να μην απογοητευσουν.

Disrespect Their Bones ειναι καραχιτ του κερατα :metal:
Bγηκε και το ΕΡ απο Detest.Γαμω τα λεφτα μου γαμω.
Τελος παντων.

Απο μπαντες που ειχαν βγαλει καλο υλικο πριν τον δισκο μονο οι Miasmal
βγαλανε καλο,πραγματικα καλο ντεμπουτο.Morbus Chron,Bombs Of Hades
δεν τα πηγανε και τοσο καλα.Θα δουμε και τους υπολοιπους σιγα-σιγα.

To Miasmal ηταν ωραιο, εκεινο το 7" που χαν βγαλει πιο πριν μου χε φανει δυο κλικ κατω απ το demo αλλα ο δισκος μου αρεσε τελικα. Δεν εχουν προσωπικοτητα ομως αυτες οι μπαντες ρε γμτ και καπου με ολη αυτη την υπερπληθωρα κυκλοφοριων ξενερωνεις λιγο. Τα ιδια συζητουσα και μ ενα φιλο μας τις προαλλες δλδ - καταλαβες ποιον, αν θες να δωσω χαιρετισματα.

Βασικά το Miasmal είναι θεϊκό.

Δωσε φιλουρες στον Μιχαλη :wink:

Δωσε πονο 8)

Ε ρε πραμα που βλεπει ο κοσμος με 30 ευρω. Οι Necrovation, ομως, αδικως χαμηλα στο billing.

Γαμησε τα !
Και το περσινο τουμπανο ηταν.Εχω την εντυπωση οτι βοηθαει και ο
Detest Records στο φεστιβαλ αυτο.

CRUCIAMENTUM/SONNE ADAM θα κάνουν και μίνι περιοδεία μετά το φεστ.

Οι Sonne Adam τρωνε γενικα πολυ σπρωξιμο, αλλα το αξιζουν. Πιο πολλα μου ειπε το δικο τους album παρα των Necros Christos (που μια ομοιοτητα στα φωνητικα την εχουν οπως και να το παρεις).

οι cruciamentum μετα απο τη demara που βγαλανε ετοιμαζουνε και σπλιτακι με 1 καινουργιο κοματι για σεπτεμβρη με Vasaeleth και MCD στη nuclear winter που δεν εχει ανακοινωθει ακομα το ποτε!μεγαλη μπανταρα παντος

Ενα CDακι που ακουω αρκετα τις τελευταιες μερες ειναι το 230204 των Psychopathic Terror, σχημα δυο μελων των Depravity που θυμιζει αρκετα πρωιμους Bolt Thrower. Απο πρωτοτυπια μηδεν, αλλα απο πορωση πιανουν κοκκινο σε σημειο που μου φαινεται δυσκολο να μην αρεσει σε φιλο του ειδους. Ειδα οτι βγαλαν και φετινο κι ετρεξα να το ακουσω, αλλα ενα δυο κομματια που δοκιμασα στο βιαστικο μου φανηκαν σα κακοπαιγμενο industrial κι απ οτι φαινεται κατεληξαν ως one man band ρε γμτ.

Aυτων των Depravity ?

ΤΡΕΧΩ !

Kαι επειδη λεμε για Φινλανδους και Bolt Thrower οφειλω μια μερα να κανω
ποστ αποθεωσης στους [B]Slugathor[/B].Πραγματικα καυλερη μπαντα !

Γι’ αυτό εδώ, που κοντεύει να χρονίσει, κανείς δε βρέθηκε να γράψει κάτι? Αχαϊρευτοι!

[I]Deathknells [/I]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=gS136E_Dx84[/I]

Κάτι έχει αναφερθεί στο θρεντ κάπου πιο πίσω σίγουρα, γαμάει ναι να το ακούσουν όσοι δεν το έχουν κάνει, το πήραμε και σε βινυλιάκι στο Livadia Fest 8)

Εσκασε και το νεο (6ο) αλμπουμ των Νορβηγων [B]Βrutalitarian Regime [/B]πρωτο τους στη Severed Records.
Δεν εχω ακουσει ακομα δειγματα αλλα απ οτι ειδα περιλαμβανει μια διασκευη στο Τwisted Truth των Pestilence.

Ποιοι Brutalitarian Regime? Αυτοί που έκαναν περιοδεία με τους Spiritual Healing, τους Human, τους Warmaster και τους Altars Of Madness λες? :p:p:p:p

Μετά από μερικές αυτιές που του έριξα μυ δημιουργήθηκε η άκρατη επιθυμία να ακούσω το Souls Of Damnation πάλι, μα τι δισκάρα είναι αυτή…αξεπέραστη όπως φαίνεται.