των Νορβηγων, Brutalitarian Regime !!!
νομιζω οτι το λογοτυπο ΒLT βγαζει ματια αν μειτει αλλο !!!
:blink:
Μήπως, λέω μήπως, εννοείς τους [B]Blood Red Throne[/B]?
Μπορει δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος ξερεις !!!:-k
αν δε σου κανει κοπο βοηθησε λιγακι
ναι ρε παιδια μπλοντ ρεντ θροουν ειναι. το αλμπουμ λεγεται ετσι.
Προφανώς μωρέ, κι εμένα η τόση επιμονή μου έκανε εντύπωση…
Πάω δίπλα στους opethακηδες που είναι αγαπησιαρηδες…
Οι λατρειες Bastard Priest βγαλανε νεο αλμπουμ.
Ghouls of the Endless Night ο τιτλος και περιμενω να το ακουσω.
Demo και πρωτος δισκος δεν απογοητευσαν και ελπιζω να συνεχισουν ετσι.
Aυτο δεν με εχει κερδισει ακομα,αν και ο ηχος τους ειναι πολυ ωραιος οντως.
Το Corpsessed ωραιο ειναι, απλα εκει που χανουν λιγο τα θεματα παλατζαρει η ατμοσφαιρα. Το πα απ την αρχη πως δεν ειναι για πρωτη εθνικη, απλα πιανουν τη σκοτεινη φιλανδιλα καλα και γι αυτο τους γουσταρω. Αυτο που μου τη σπαει προσωπικα ειναι οτι εχουν ηδη νεα κομματια ετοιμα για την επομενη δουλεια, που οκ ψαξε λιγο τον ηχο σου και δουλεψε τον αφου εχεις δυνατα στοιχεια. Αλλα δεν.
Επισης, βγηκε αυτο εδω. Το κομματι απο Tormented οκ το λες, αλλα το Bombs of Hades σα να εκλεισε σπιτια. Αν και το σημειο που groovαρει μου δινει την εντυπωση πως το χω ξανακουσει καπου.
[B]Pequod - Forgotten 2011[/B]
Το δισκάκι το πέτυχα εντελώς κατά τύχη και έχω να πω ότι τελικά αυτοί οι Γερμανοί είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη. Έχουν επιθετικότητα, groove και όση τεχνική χρειάζεται συν του ότι το αλμπουμάκι έχει συμμετοχές από Kummerer (Obscura), Droste (Ahab) και Kolar (Commander). Τσεκάρετέ το!
ντεμπουτο EP για τους Φινλανδους Cryptborn απο τη [B]Detest [/B].
οπαδοι του Slumber of Sullen Eyes των Demigod Και Psychostasia/Spring of Recovery των Αdramelech
ας τσεκαρουν.
Αξιζουν !!!
Ισχυει για το Cryptborn αν κι απ τα προσφατα που εβγαλε ο Detest εκεινο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν το demακι των Γερμανων Beyond. Thrashodeathακι με ριφφς πιασαρικα, αλλα τρια κομματια ολα κι ολα ρε γμτ. Μεχρι να το βαλεις εχει τελειωσει και καπου εχει αρχισει να με ενοχλει αυτο το βιολι.
έχουν ανεβεί σε κανένα τορεντ τα κομμάτια ή είναι μονο στο youtube;
Δεν έχω βρεί τίποτα μέχρι στιγμής
Χμ, ίσως και να έπρεπε να γράψω στο grindcore thread, δεν ξέρω επειδή δεν έχω και ιδιαίτερη επαφή με το είδος…
Απ’ ότι βλέπω δεν έχουν αναφερθεί γενικότερα οι [B]Exhumed[/B]?
Για πείτε απόψεις, αν έχει ακούσει κανένας το φετινό τους άλμπουμ, [B]“All Guts, No Glory[/B]”.
Ήταν το πρώτο που άκουσα απ’ αυτούς, και έμεινα λίγο μαλάκας. Τώρα μάλλον θα ξεκινήσω απ’ την αρχή τη δισκογραφία τους. Επίσης είδα ότι τα μέλη έπαιζαν στους θεούς [B]Dekapitator.[/B]
Τους είδα και στο Party.San το καλοκαίρι, ήταν εξαιρετικοί, απίστευτη ενέργεια.
http://www.metalsucks.net/2011/09/07/new-mithras-ffo-old-morbid-angel-gojira/
Aπο το επερχομενο cd των Mithras.
31 Οκτωβριου η ημερομηνια κυκλοφοριας του νεου Krisiun, “The Great Execution” ο τιτλος του, ξανα σε παραγωγη Andy Classen.
Λοιπον εδω εχουμε το νεο αλμπουμ των Αμερικανων Pathology απο την οχι και τοσο αξιοπιστη πλεον Victory (με τη σαβουρα που εχει μαζεψει).Για οσους ενδιαφερονται μιας και εμενα η μπαντα δε μου κανει, εδω εχουμε brutal death του σωρου, που πιο πιθανο ειναι να κερδισει ενα οπαδο των Slavebreed παρα ενα οπαδο του death metal.
Eχει γινει μια αρκετα σοβαρη δουλεια στο κιθαριστικο τομεα, προοδος ειναι βασικα αλλα και παλι ο δισκος δε μου αφησε κατι.Μετριοτητα
η σπουδαια κυκλοφορια ομως της Victory (και μαλλον μοναδικη τετοια για φετος κι επισης δεν ακουω Ringworm για να προλαβω καποιους) που δεν την ειχα τσεκαρει οταν κυκλοφορησε καπου μεσα στον Ιουνιο ειναι το νεο αλμπουμ των βετερανων Jungle Rot, “Kill on Kommand”.Δεν προλαβα να το ακουσω οπως θα ηθελα αλλα σε λιγο καιρο θα γινει κι αυτο.Ακουστε το σε καλο ηχοσυστημα κι οχι με ακουστικα. Στα ιδια καλα επιπεδα με δισκαρες οπως τα Fueled by Hate και Dead and Buried.
Ελήφθη, χαχαχα!
Αυτες τις μερες κυκλοφορει νεο υλικο (επιτελους μετα απο 4 χρονια) απο τους Αμερικανους Drawn And Quartered μιας πραγματικα [B]ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ[/B] μπαντας για το underground και το death metal γενικοτερα!!!
[B]Conquerors of Sodom [/B]θα ονομαζεται, προκειται για ενα EP 4 κομματιων και θα κυκλοφορησει απο τη δικη μας Nuclear Winter.
Φοβερη χρονια και η φετινη τελικα οπως φαινεται !!!