πολυ ωραιοι ακουγονται οι παραπανω ντεθμεταλαδες! δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζουν λιγο dead congregation (δηλαδη προφανως οι DC μου θυμιζουν αυτους)…
Το ΕΡ αυτό είναι πρόγευση για το επερχόμενο full-length (επίσης από NW), το οποίο σκοτώνει κυριολεκτικά!
Το εχω το 7" κι ειναι δυνατο. Ο δισκος θα κλεισει σπιτια.
Πρωτα ομως ειναι να βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε mlp η θεικη συλλογη με τα demos των Witchrist. Οταν το παρω θα τρεμουν τα χερια μου τοσο καιρο που το περιμενω.
σιγουρα εχει αναφερθει αρκετα, δεν εψαξα αλλα δεν παιζει να μην εχει συμβει.
λυπαμαι τον εαυτο μου που καθομουν κ ακουγα fleshgod apocalypse (που γαμανε) και δεν ειχα ακουσει αυτο το κτηνος!
μιλαμε για αλμπουμαρα (η 9 η 10, το σκεφτομαι μιας κ μενουν λιγες ακροασεις ακομα). θεοι οι ιταλοι, δεν εχω ακουσει αλλα αλμπουμ τους ακομα αλλα το επομενο θα ειναι σιγουρα το paradogma και ισως ακουσω κ τα παλια καποια στιγμη.
λοιπον: brutal death (πειτε το και σκετο death metal). ελαχιστες μελωδιες (γαματες), ΓΑΜΑΤΑ σολακια, η σωστη λεξη αν το περιγραψω ειναι RELENTLESS. αδυσωπητο αλμπουμ, δεν ριχνει τις ταχυτητες ποτε, θανατος για τα αυτια και ευτυχια για τον ντεθμεταλα. τρομερα ντραμς, ΥΠΕΡΡΙΦΑΡΕΣ γεματες ΠΑΡΑΝΟΙΑ, τρομερα φωνητικα, και τρομερο songwriting. 7/10 κομματαρες και 3… απλως πολυ καλα τραγουδια (βαζω στο 8-9 τα absence of truth, slavery in deaf decay, from hate to suffering-τα αλλα ολα 9,5 και 10). πολυ καλη παραγωγη και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ. τα φωνητικα του παολι ΓΑΜΑΝΕ. ειναι τα τελεια ντεθ μεταλ φωνητικα. δεν μπορω να πω αντικειμενικη αποψη γ το αλμπουμ μιας και στην αρχη δυσκολευτηκα λιγο να το χωνεψω αλλα καθε μερα εδω κ 2-3 μερες ξυπναω με σβερκο που ποναει και υπευθυνο ειναι αυτο το αλμπουμ.
το from hate to suffering μου φαινεται κατι σαν ενα μικρο tributeακι σε cannibal corpse.
γενικα απιστευτο αλμπουμ, οποιος γουσταρει φινο μπλαστμπιτατο συγχρονο ντεθ μεταλ και δεν το εχει ακουσει να αυτομουντζωθει και να τρεξει να διορθωσει τη μαλακια του!
Τους ειχα δει λαιβ περυσι στο NDF στην Ολλανδια και ηταν ενας απο τους βασικους λογους που πηγα στο συγκεκριμενο φεστιβαλ. Μιλαμε για την σπουδαιοτερη brutal death μπαντα που εχει βγει τα τελευταια χρονια. Το περυσινο Paradogma ηταν για μενα μεσα στα 3-4 καλυτερα του ειδους (κι αν δεν ειχαν κυκλοφορησει τετοιες δισκαρες οι Aeon,Immolation Severe Torture θα ηταν με διαφορα το καλυτερο).
Εχουν πολλες Βehemothiκες επιρροες οι οποιες ειναι ακομη περισσοτερο εμφανεις στο Paradogma κι οχι τοσο στο Vile Conception που τα Cannibal/Nile στοιχεια που επικρατουν. Ο Παολι εχει φοβερο λαρυγγι (καλυτερα απ το να παιζει τυμπανα στους FA) και λαιβ ο τυπος εσπερνε ομως δυστυχως πλεον αποτελει παραλθον εδω κι ενα χρονο. Αν βρουν και drummer να παιζει λαιβ αυτα που παιζουν στο cd θα πανε σε πολυ μεγαλυτερη εταιρεια απο τη Prosthetics οπου προσφατα υπεγραψαν.
Τσεκαρε επισης το Pageantry for Martyrs που επισης ειναι πολυ καλο αλμπουμ αλλα οπως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις η παραγωγη το σκοτωνει σ ενα βαθμο.
Μπραβο παντως deadmeat που τους εδωσες τη δεουσα σημασια!!!
On topic:
Νεο αλμπουμ επιτελους απο τη γκρουπαρα μετα απο 6 χρονια σιωπης.Δευτερο αλμπουμ με το Jack Gibson(εγινε στα γεραματα deathμεταλας:p) και τον Mike Hrubovcak να ντεπουταρει στη μπαντα, στα φωνητικα. Εχει τραγουδησει στο τελευταιο Monstrosity κατι αλλο δε ξερω γι αυτον, παντως δε ξερω κατα ποσο ειναι καλη κινηση. Juan Urteaga come back !!!
Τα ίδια άτομα δεν είναι πάνω κάτω και στις 2 μπάντες η κάνω λάθος;
Μονο ο Francesco Paoli ηταν κοινο μελος αλλα και αυτος αποχωρησε απο τους Hour Of Penance.
σου απαντησε ο αποπανως αλλα το θεμα δεν ειαν τα ατομα αλλα οτι οι Hour Of Penance παιζουν εκπληκτικα καλυτερη μουσικη! απογειωνουν το ειδος στα αυτια μου! (δενε χω ακουσει ακομα βεβαια το τελευταιο FA).
@Inhuman guitar: θα το τσεκαρω μετα το παραντιγκμα και λογικα το καινουριο (που βγαινει μεσα στο 12 απο οτι λεγεται)!
Κάτι θυμόμουν για κοινά μέλη αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες. Πάντως καλό το Paradogma που το είχα ακούσει και εγώ πέρυσι αλλά γρήγορα το έβαλα στην άκρη. Γενικά από τις 2 αυτές μπάντες το μόνο που μου έχει μείνει τελικά εκείνο το mafia ep των Fleshgod
κακως! το Vile Conception ειναι επιεικω ηδονη. δεν ξερω ποιο τραγουδι να πρωτο αναφερω γ αυτο ποσταρω αυτα χωρις να ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν καλυτερα (το αλμπουμ ειναι σκετη ηδονη):
ηθελα να βαλω κ το holy betrayal αλλα δεν βρηκα καλο ηχο.
αντε ν αρχισουμε να παιζουμε λιγη σοβαρη μπαλιτσα εδω μεσα !!!
Forza Italia !!!
6αχορδο μπασο παιζεο ο τυπος?Καλα,οταν λεμε δεν βλεπει τι παιζει,αυτος το κανει στην κυριολεξια!!!:lol:
Καθησα και ακουσα το The Vile Conception.Πολυ πληροφορια ρε παιδι μου,θελει πολλα ακουσματα!
και 7χορδες κιθαρες !!!
οντως θελει πολλα ακουσματα. στην αρχη μου φανηκε οτι θα το “καταλαβαινα” ευκολα το αλμπουμ αλλα τελικα μου πηρε αρκετο καιρο. το 80-90% των στιγμων του πλεον μου φαινεται επιεικως τρομερο! και ειδικα αυτα τα τρομερα φωνητικα! ριφαρες, σολαρες, leadαρες… ολα τελεια!
παρτε κ αλλα 2 οσοι δεν εχετε επιλεξει να μετανοησετε ακομα:
Conjuration Sworn (ανεπαναληπτο το σολο αλλα και το γυρισμα που κανει το τραγουδι στο τελος, ολα απο το 2.00 και επειτα)
The Holy Betrayal (τρελη κομματαρα, κακος ηχος, φοβερο σολο που στα αυτια μου Nile-ιζει)
new track!!!
δεν θα καταλαβαιτε και πολλα μιας και ο ηχος δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι ενα πρωτο δειγμα
enjoy !!!
το double bass σε σημεια σκοτωνει !!! καλο δειγμα για το νεο ντραμερ δειχνει οτι βελτιωνεται
που ειναι ομως?? :lol:
έσκασε μύτη και τούτο εδώ.
[B]Thulcandra - Under a Frozen Sun[/B]
Ίσως να ταίριαζε περισσότερο στο black metal thread αλλά έχω την εντύπωση πως εδώ μέσα θα έχει λίγο μεγαλύτερη ανταπόκριση. Δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά το προηγούμενο τους [B]Fallen Angel’s Dominion[/B] ήταν συμπαθητικό και κυρίως το τέλειο αντίδοτο για όσους κόβουν φλέβες με τους Dissection. Δεν ξέρω αν συνεχίζουν και εδώ στα ίδια αλλά αν κρίνω από το εξώφυλλο μάλλον δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολύ ύφος. Θα ακουστεί τις επόμενες μέρες.
Καλά, μιλάμε για Ιταλούς κάφρους και κανείς δεν έχει αναφέρει τους Vomit The Soul; Ντροπή σας κύριοι!
Εδώ δεν έχουν αναφέρει τους BLASPHEMOPHAGHER, πλάκα κάνεις?