Death Μetal κυκλοφορίες

To Corpsessed ξεφουσκωσε αρκετα ειναι η αληθεια. Ειναι καλο, εχει την ατμοσφαιρα, αλλα του λειπει λιγο αυτο το “κατι” στα riffs. Ο ενας ο κιθαριστας εχει παιξει με Tyranny και Wormphlegm οποτε μπορει να βγαλει αυτη τη μαυριλα και στο death metal (περισσοτερο απ οτι αλλοι). Απλα θελουν λιγη περισσοτερη δουλεια στο θεμα. Το επερχομενο EP θα δειξει.

Για Vorum ψιλοσυμφωνω οτι κατι τους λειπει. Αλλα εχουν τα riffs κι αυτο με σκαλωνει, οι περισσοτεροι σημερα δε βγαζουν τοση “ορμη”. Θα δειξει στα επομενα που θα το τραβηξουν, το κομματι που εβαλαν στο split με Vasaeleth σηκωσε τα παντα για μενα.

Ναι, αλλά την ΓΚΟΛΑΡΑ στο 90’ (άντε 87’) για το 2011 την έβαλαν οι ANTEDILUVIAN.

Σωστός.Απ’την ανασκόπηση ροκιν το πήρα χαμπάρι εγώ.Εξαιρετικό

Καλο ειναι, η Profound Lore το εβγαλε αλλωστε. Ολα τα Profound Lore τα τσεκαρω.

Εχω κανα 10ημερο που το ακουω αυτο.
Ωραιο σιγουρα αλλα και δυσκολο ταυτοχρονα.

Ερωτηξη.

Ειδα σε πολλες λιστες σαητ/μπλογκς ως καλυτερο αλμπουμ της χρονιας το Disma.
Τοσο πολυ συγκλονιστηκαν ολοι ?

8O8O8O8O

Πολυ ωραιο ειναι το Disma, εμενα μ αρεσει αλλα δεν ειμαι στη φαση του γαμει και δερνει. Οπως και με το Autopsy, ωραιος δισκος αλλα σα να πιεζονται λιγο. Το death metal album της χρονιας μαλλον ηταν το Miasmal κατα τα φαινομενα, εγω το εβαλα αρκετα ψηλα γιατι πραγματικα εχει φοβερα ριφφς και κομματια με προσωπικοτητα.

Btw το Blaspherian το ακουσα και σκιζει.

Οι AUTOPSY πιέζονται?
Το άλμπουμ κυλάει πιο αβίαστα και από μπύρα σε μάζωξη των tankard.

Κατά τ’ άλλα έχει να γίνει ένας μικρός πανικός εδώ όταν κυλοφορήσει το νέο DRAWN AND QUATERED, απ’ ότι προβλέπω.

Ή, τουλάχιστον, έτσι θα πρέπει να γίνει.

Νομίζω οτι βγάλαν ένα 7’’ πρόσφατα το οποίο γαμούσε.

Οι Autopsy ΚΑΡΑπιεζονται στο δισκο αλλα τεσπα βαργιεμαι να επιχειρηματολογησω. Drawn And Quartered μπανταρα, εχω σχεδον ολη τη δισκογραφια. Το 7" το πηρα με το Καλημερα Σας που λενε.

αληθεια?δε με πολυαρεσαν ιδιως αν τους συγκρινεις με baring teeth που εχουν παρομοιο στιλ

εμενα το ακριβως αντιθετο. Το Atrophy δεν μου ειπε πολλα παρ οτι του εδωσ αρκετες ευκαιριες, ετουτο εδω εχει πιο πολυ ψωμι κι απαιτει αρκετες ακροασεις για να μπεις στο πνευμα.

Γουστα ειναι αυτα :slight_smile:

Γαμεί το Disma, ειδικά αν γουστάρεις φάση Incantation κλπ αλλά αυτοί που το βάζουν στα άλμπουμ της χρονιάς μάλλον δεν έχουν ακούσει τα Gorgasm και Benighted. :stuck_out_tongue:

Αν το Providence ειχε 3-4 κομματια ακομα που να κινουνταν στα ιδια επιπεδα με τα υπολοιπα θα μιλαγαμε για την κυκλοφορια της χρονιας αφηνοντας πολυ πισω ολα τα αλλα. Επειδη ομως ηταν ep δυστυχως υποβαθμιστηκε ως κυκλοφορια

Aυτο ακριβως.Gorgasm,Benighted και Ulcerate οι τρεις καλυτερες κυκλοφοριες
για μενα φετος.Ειδικη μνεια στους Miasmal και Bastard Priest οσον αφορα την
κατηγορια ‘Born too late’.

Και εννοειται οτι το Immolation ειναι απο τα καλυτερα της χρονιας.
Και ας ειναι ΕΡ.

Τα αγαπημενα μου πουλεν Sacriphyx και Vorum γραφουν δισκο (αν κι οι δευτεροι κολλανε στο black metal, αλλα βαριεμαι να κανω δευτερο ποστ τωρα). Οι Sacriphyx ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλουν σκετο τουμπανο, για Vorum, εξαρταται απο το αν διαφοροποιηθουν στο δισκο οπως εκαναν οι Miasmal και Morbus Chron. Λιγη ταυτοτητα να αποκτησουν, το μονο που χρειαζονται.

Κατα τ αλλα οι κραστοντεθαδες Cerebrate εβγαλαν το πρωτο τους ντεμο, μπαντα που ειμαι 100% βεβαιος οτι θα τραβηξει προσοχη.

Πρωτο δειγμα ακουτε εδω,
http://soundcloud.com/cerebratedeath/song-1-master-wave

Το αγοραζετε απο εδω,
http://psychicviolence.bigcartel.com/product/cerebrate-demo-cs

…καθυστερημένα τους ανακάλυψα ~ με κέρδισαν πάντως τα γαλλάκια…:smiley:

Νέο κομμάτι από Undergang από τον επερχόμενο δίσκο Til Døden os Skiller
http://www.youtube.com/watch?v=1SltEwbWv2E

εχει διαρευσει κομματι απο το καινουργιο CC.
Demented Agression και γαμει