Death Μetal κυκλοφορίες

10 Φεβρουαριου η ημερομηνια κυκλοφοριας του νεου Psycroptic απο Nuclear Blast.

εδω 2 live δειγματα απο καινουργιο υλικο σε καλη ποιοτητα

[B]http://www.youtube.com/watch?v=TC_NN9cfWyQ&feature=related[/B]

[B]http://www.youtube.com/watch?v=ZvzcobMCul8&feature=related[/B]

Eπισης λιγο νωριτερα(Ιανουαριο) κυκλοφορει το νεο αλμπουμ των οχι και τοσο καφρων οσο καποτε, Aborted

Μελωδικό και progressive όσο πρέπει πιστεύω. Για ρίξτε καμιά ματιά…

[B]Vildhjarta - Masstaden[/B]

http://www.vildhjarta.com/masstaden/

feral κανεις?

Εγώ πάντως όχι:p
Έχω τσεκάρει μόνο κανα δυό κομμάτια από γιουτουμπι που γκρουβάρουν συμπαθητικά αλλά όχι συγκινητικά.
Πέρασα να πω πόσο γαμάτο είναι το Church of Death των Σουηδών(τί περίεργο) Vanhelgd.Σάπιο και πορωτικό με πολλά αργά και mid-tempo μέρη όπως μ’αρέσει, με απίστευτες κιθάρες και ειδικά lead.Κοντράρει τα κορυφαία φετινά full length των Morbus Chron και Miasmal.
Στην κριτική τα λέει καλύτερα και πιο αναλυτικά
http://www.rocking.gr/reviews/album/Vanhelgd_-_Church_Of_Death/3658/

Γαμανε οι Vanhelgd !
Ειχα τσιμπησει το προηγουμενο σε βινυλιο και ψηνω και αυτο αλλα
φραγκο δεν παιζει.Πολυ καλο αλμπουμ παντως για αυτο που ειναι.

Remember the man

Αυτο τελικα γαμει ε. Οι Deathspell Omega συναντουν το death metal. Κι ειναι και Νορβηγοι.

Εχει και καλυτερα κομματια (το δεκαλεπτο ας πουμε) αλλα αυτο νομιζω πως ειναι πιο αντιπροσωπευτικο.

[SIZE=“4”][B]BUMP[/B][/SIZE]

Σημερα ξυπνησα με τις δυο αποκατω μπαντες, εκανα ενα σερτς για να δω τι εχει ειπωθει μεχρι στιγμης και μλκς δε γινεται να ποσταρεται η καθε παπαργια (τροπος του λεγειν ντε) και να 'χουν περασει αυτα εντελως στο ντουκου.

Putrid (oι Σουηδοι) - Demo MMX

Vorum - Grim Death Awaits EP

Split με Vasaeleth (το κομματι των Vorum ειναι το πρωτο στο video)

Μπανταρες αμφοτερες με riffs που σκοτωνουν ελεφαντες. Λινκ για το Putrid δεν βρηκα, τα δυο αποπανω ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικα αυτου που περιγραφω. ΤΙΓΚΑ πορωμενο παιξιμο, ειδικα απο τους Vorum εγω προσωπικα περιμενω πολυ μεγαλα πραγματα.

οι βορουμ οντως ακουγονται δυνατοι! μολις βγαλουν full length θα το τσεκαρω!

Embrace of Thorns

Asphyx

Να τον ακούτε το Deathster σ’αυτα.Σκοτώνει ο δίσκος.Και με εξωφυλάρα.(Dawn of Possesion copy βέβαια:p).

[I]“Μπανταρες αμφοτερες με riffs που σκοτωνουν ελεφαντες”[/I]

([COLOR=“Gray”]πφφφ μα πως τα καταφέρνεις με τους χαρακτηρισμούς…που θα πάει θα σε φτάσω και σ αυτό…I will steal it ok??? [/COLOR]…) :stuck_out_tongue:

E δεν τα γραφετε.Δεν τα λετε. :stuck_out_tongue:
Μεγαλη μπαντα ε.Σιγουρα θυμιζουν μεγαλες μπαντες του ειδους
αλλα παιζουν τοσο καλα και τοσο παθιασμενα που δεν με ενδιαφερει.

Για ποιο τα γραφεις αυτα ? :-s

Μεγάλη δισκάρα το Blaspherian, κι εμένα μ’ άρεσε πολύ.

Yπεγραψαν στη Relapse και ξαναχτπυπουν μετα απο 6 χρονια σιωπης.

Δυνατα μπαινει το 2012 με Asphyx, Psycroptic,Coldworker :):):slight_smile:

[I]άστο! [/I]ευχαριστώ που με έψησες να τ’ ακούσω… :smiley:

Για τους Vorum λεει. Blaspherian δεν εχω ακουσει αλλα ο Κοσμας ακουει μονο καλη μουσικη οποτε πρεπει να γαμανε λιγο. Θα τσεκαρω το τελευταιο εντος των ημερων.

Σ αλλα νεα αυτη η κασσετα επεσε στα χερια μου κι εχει πραγματικα σπουδαια riffs. Necrowretch - Ripping Souls of Sinners. Μ αυτους η υποθεση ειναι οτι παιζουν λιγο ατσαλα, κατι που συνηθως μ αρεσει, αλλα εδω μου φαινεται σα να το παρακανουν με τροπο που θαβουν τα καλα τους riffs. Ως μπαντα ομως ειναι πραγματικα Καλοι, απ αυτους που το λες και γεμιζει το στομα. Απλα δεν ειναι για ολες τις ωρες, εγω θα τους βαλω οταν θελω να ακουσω κατι πιο “τραχυ”.

Επισης οι (Φιλανδοι) Necropsy εβγαλαν δισκο κι οσα κομματια τσεκαρα στα γρηγορα μ αρεσαν. Αν προσπερασουμε το (για γελια) εξωφυλλο παιζει να εχουμε κατι καλο. Περισσοτερα εν καιρω, ενημερωνω οπως και να χει γιατι ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει κι αλλους.

@Angmar

με απογοητεύεις…τσακίσου να ακούσεις Blaspherian.K αν δεν σου αρέσουν,λέμε τώρα,έλα να στις βρέξω.

Αυτοι οι Vorum δεν μου καθονται καλα.Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι σε φαση
Corpsessed με αυτους.Ακουω κατι καλο αλλα δεν με ψηνουν.

Οι Necrowretch ειναι αυτο που λεει ο Angmar.Χυμαδυο φουλ.

Μεγαλο Ντεμπουτο που κυκλοφορει συντομα (αρχες του 12) απο την τιμια Dark Descent απο τους Αμερικανους Horrendous !!!

Η ατμοσφαιρα ειναι αυτη που κυριαρχει εδω αλλα σιγουρα ο δισκος στο συνολο του προκαλει σεβασμο περα απο πορωση