Εγώ πάντως όχι:p
Έχω τσεκάρει μόνο κανα δυό κομμάτια από γιουτουμπι που γκρουβάρουν συμπαθητικά αλλά όχι συγκινητικά.
Πέρασα να πω πόσο γαμάτο είναι το Church of Death των Σουηδών(τί περίεργο) Vanhelgd.Σάπιο και πορωτικό με πολλά αργά και mid-tempo μέρη όπως μ’αρέσει, με απίστευτες κιθάρες και ειδικά lead.Κοντράρει τα κορυφαία φετινά full length των Morbus Chron και Miasmal.
Στην κριτική τα λέει καλύτερα και πιο αναλυτικά http://www.rocking.gr/reviews/album/Vanhelgd_-_Church_Of_Death/3658/
Σημερα ξυπνησα με τις δυο αποκατω μπαντες, εκανα ενα σερτς για να δω τι εχει ειπωθει μεχρι στιγμης και μλκς δε γινεται να ποσταρεται η καθε παπαργια (τροπος του λεγειν ντε) και να 'χουν περασει αυτα εντελως στο ντουκου.
Putrid (oι Σουηδοι) - Demo MMX
Vorum - Grim Death Awaits EP
Split με Vasaeleth (το κομματι των Vorum ειναι το πρωτο στο video)
Μπανταρες αμφοτερες με riffs που σκοτωνουν ελεφαντες. Λινκ για το Putrid δεν βρηκα, τα δυο αποπανω ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικα αυτου που περιγραφω. ΤΙΓΚΑ πορωμενο παιξιμο, ειδικα απο τους Vorum εγω προσωπικα περιμενω πολυ μεγαλα πραγματα.
E δεν τα γραφετε.Δεν τα λετε.
Μεγαλη μπαντα ε.Σιγουρα θυμιζουν μεγαλες μπαντες του ειδους
αλλα παιζουν τοσο καλα και τοσο παθιασμενα που δεν με ενδιαφερει.
Για τους Vorum λεει. Blaspherian δεν εχω ακουσει αλλα ο Κοσμας ακουει μονο καλη μουσικη οποτε πρεπει να γαμανε λιγο. Θα τσεκαρω το τελευταιο εντος των ημερων.
Σ αλλα νεα αυτη η κασσετα επεσε στα χερια μου κι εχει πραγματικα σπουδαια riffs. Necrowretch - Ripping Souls of Sinners. Μ αυτους η υποθεση ειναι οτι παιζουν λιγο ατσαλα, κατι που συνηθως μ αρεσει, αλλα εδω μου φαινεται σα να το παρακανουν με τροπο που θαβουν τα καλα τους riffs. Ως μπαντα ομως ειναι πραγματικα Καλοι, απ αυτους που το λες και γεμιζει το στομα. Απλα δεν ειναι για ολες τις ωρες, εγω θα τους βαλω οταν θελω να ακουσω κατι πιο “τραχυ”.
Επισης οι (Φιλανδοι) Necropsy εβγαλαν δισκο κι οσα κομματια τσεκαρα στα γρηγορα μ αρεσαν. Αν προσπερασουμε το (για γελια) εξωφυλλο παιζει να εχουμε κατι καλο. Περισσοτερα εν καιρω, ενημερωνω οπως και να χει γιατι ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει κι αλλους.