αλμπουμ μετα απο 13 χρονια απο τους Χιλιανους Dominus Xul προς μεγαλη μου εκπληξη !!!
Αν κι εχει κυκλοφορησει αρκετο καιρο εγω τωρα το ανακαλυψα για να ειμαι ειλικρινης.
Δεν μου ειπε παρα πολλα αν κι ορισμενα κομματια κατι λενε. Αποκλειστικα για οπαδους των Incantation !!!
Γαματο τελικα και δεν το περιμενα. Εχει κατι σημεια εντελως The Chasm. Αουαουα.
Ladies & gents καινούριο Paganizer κυκλοφορεί κι οπλοφορεί! Με λίγα λόγια… ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!
ενα λινκ, χιλιες λεξεις
η εικονα ακομα περισσοτερες
ειναι Καναδοι και παιζουν κραστοντεθρας με επιρροες απο πρωιμους bolt thrower. αν χρειαζεστε τιποτ αλλο ο θεος κι η ψυχη σας
νομιζω ερωτευτηκα
Έχει γαμήσει σύμπαντα ήδη.
Όχι ότι δεν τους ξέραμε δηλαδή, αλλά ξεπέρασαν τα προηγούμενα δύο fl με riffs σιδηρόδρομους και συμμετοχή τιτάνιου Helmkamp στο παρακάτω κομμάτι:
Mόνο που δεν έχει triggers και επτάχορδες.
θα έσκαγες αν δεν το έλεγες αυτό ε; :lol:
Δεν άκουσα το καινούργιο και ούτε πρόκειται, αλλά μέχρι και λίγο πριν το κράξιμο από inhuman οι Blasphemophagher υπήρχαν μόνο στο black metal thread. Προς τι η μεταγραφή;
E, όλο στην ίδια ομάδα βαριέται ο παίκτης. :lol:
Εσύ χάνεις πάντως…
Κοιτα αν σου αρεσει πολυ αυτη η φαση τσεκαρεις οπως και δηποτε Sanctum - On the Horizon (σε περιπτωση που δεν τους ξερεις). Πηρα το CD καιρο πριν σε μια φαση που η Nuclear Winter εβγαλε ενα καρο δισκους στο 5ευρω και μου τιναξε τον εγκεφαλο. Κραστοντεθ που Προσκυνα Thrower, φωνητικαρες, ριφφαρες και παραγωγη οπως μ αρεσει. Εχει κι απ αυτες τις ‘‘πολεμικες μελωδιες’’: http://www.youtube.com/watch?v=pQpGjfbasPM
Η εκδοση του CD εχει για bonus τα κομματια απ τα δυο EP τους, σουπερ δλδ. Εχουν βγαλει και split με Stormcrow.
Συμπαθητικο ντεμπουτο απο τους Ολλανδους Absurd Universe, που απαρτιζονται κατα κυριο λογο απο μελη των Sinister και Supreme Pain (Aad Kloosterwaard μορφαρα, Τoep Duin κλπ).Old schoolια ειναι σε γενικες γραμμες, τιμιο death/thrash καλοπαιγμενο και ia projectaκι ακουγεται μαι χαρα. Ουτε δισκαρα ουτε ομως και μαπα. Οσοι ενδιαφερονται ας τσεκαρουν.
πολυ bolt thrower φαση μου φερνουν οι undergang απο δανια με τη δισκαρα τους Indhentet af Døden και αποσο ειδα ετοιμαζουνε και δισκο για το φλεβαρη που θα βγουνε tour με τους θεους funebrarum!Επισης βγικε νεο EP απο Cruciamentum απο τη nuclear winter και ΓΑΜΑΕΙ!!!
E το Undergang το εχουμε αποθεωσει αρκετες φορες πιστευω.
To Cruciamentum δεν το εχω αγορασει ακομα και δεν το βλεπω και
πουθενα στα ιντερνετς για αρχη.
α συγνωμη φιλε δεν το ειχα δει για τους undergang
παντως το cruciamentum αξιζει τα 6 ευρω με το παραπανω
Δεν προσπαθω να στην πω,απλα εχει αναφερθει αρκετες φορες η μπαντα.
Το ξερω για το Cruciamentum,αλλα που λεφτα για παραγγελιες τωρα.
Δεν θελω και λιγα πραγματα απο το ντιστρο.
Undergang που είχα τσεκάρει κάτι λίγα ήταν όντως αξιόλογοι.Ωραίες και οι προτάσεις του Ανγκμαρ,ειδικά το Limb from Limb πολύ πορωτικό.Εγώ ήρθα για να πω για κάτι άλλο που πιθανότατα να έχετε τσεκάρει μερικοί από δω μέσα
[B]Maim - Deceased to Exist[/B]
Ένα ακόμα όμορφο φετινό old school death metal δισκάκι, επηρεασμένο κυρίως από Autopsy και Σουηδική σκηνή τέλη 80’s αρχές 90’s.Η πρωτοτυπία δεν είναι το δυνατό του σημείο βέβαια,αλλά επιτυγχάνουν το στόχο τους.Καταφέρνουν και αναπαράγουν δηλαδή τη σωστή ατμόσφαιρα το σημαντικότερο, έχουν δυνατά κομμάτια με ωραία ριφ,κάποια εξαιρετικά σολίδια και ο ήχος του δίσκου είναι φοβερά βαρύς και ταιριαστός.Δεν έχω ακούσει τον πρώτο τους για να μπω σε συγκρίσεις,αλλά το συγκεκριμένο είναι μούρλια.
Ποιος/οια χέστηκε για πρωτοτυπία…Εμένα με πόρωσε και με καλάρεσε η δισκάρα. Και όπως το’πες: α-τ-μ-ο-σ-φ-α-ι-ρ-α και σωστή μάλιστα! Στην ανάλογη διάθεση, που δεν ζητάω τον ουρανό με τ’ άστρα, βάζω ΜΑΙΜ και τα μυαλά μου καίγονται ([I]και μετά θεραπεύονται με παγοκύστη -μέχρι να τα ξανακάψω!!![/I])
Εγω εχω ακουσει το πρωτο Maim και η περιγραφη μου θα ηταν ακριβως ιδια,
οποτε καταλαβαινετε περι τινος προκειται.
Γαμει το Maim, το πρωτο δεν το χω ακουσει ακομα, αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο. Για Undergang παντως που λετε εχουν βγαλει μια κασσετα κι ενα 7’’ απο τοτε (σε spoiler για να μη τιγκαρει η σελιδα),
[SPOILER]
[/SPOILER]
Η κασσετα ειναι πολυ δυνατη, δυο κομματια ολα κι ολα αλλα riffαρες και βαλτος. Το 7’’ δεν το χω ακουσει ακομα επειδη το ξεχναω συνεχεια. Καποια στιγμη πρεπει.
13 Φεβρουαριου κυκλοφορει [B]επιτελους[/B] νεο αλμπουμ απο τους Σουηδους (που υπεγραψαν στη Listenable).
Νεο Vengeful εκει εξω