Death Μetal κυκλοφορίες

Δεν είμαστε πάτσι, σε ψάχνουμε :!:

ψαξε καλα !!!

Για να ακουσουμε !

[B]bone gnawer [/B]- feast of flesh

ξεθαβοντας κατι παλια promo επεσα στο απο πανω…
τραγουδιστης της μπαντας ειναι ο πολυς KAM LEE μαζι με τους Rogga Johansson (Paganizer-Demiurg-Ribspreader) Morgan Lie (Naglfar) Ronnie Bjornstrom (Ribspreader-Hate Ammo)
η συγκεκριμενη δουλεια κυκλοφορησε πριν φυγει και βγαλει την δισκαρα με τους grotesquery…

10 κομματια κλασσικου death metal…
πολυ του πα του πα και αρκετο groove σε σημεια…
γενικα ολες οι συνθεσεις του αλμπουμ ειναι σε καλο επιπεδο με εξαιρεση 2 κομματια που τα θεωρω κατωτερα (the saw is family και anthropophagus beast)
προσωπικα δεν νομιζω οτι αγγιζει ουτε το from beyond ουτε το tales from the coffin born αλλα αξιζει τις ακροασεις του…

τσεκαρετε τα παρακατω - μικρης διαρκειας ειναι ετσι και αλλιως

[B]cannibal cookout[/B]

[B]Defleshed And Skinned[/B]

[B]Hammer To The Skull[/B]

Πρωτο δειγμα απο το νεο Krisiun που ως γνωστον κυκλοφορει στο τελος του μηνα.

[B]http://www.youtube.com/watch?v=nbKpo58jHgk[/B]

κλασσικο Krisiun κομματι θα ελεγα, χωρις εκπληξεις αλλα καλοπαιγμενο (οπως μας εχουν συνηθισει αλλωστε)

Καινούργια κομμάτια [B]Carnal Redemption[/B], μετά από 6 χρόνια!

Έι αλάνια, τσεκάρετε ένα ωραίο νοσταλγικό ντοκυμαντέρ —>

[B]Grindcore - 85 Minutes of Brutal Heavy Metal[/B] (2003)

Το βλέπετε ολόκληρο εδώ —> [I]http://www.youtube.com/watch?v=R4mNmw2Azeo[/I]

Παρελαύνουν Napalm Death (πιτσιρικάς Jesse Pintado, RIP…), Morbid Angel, Godflesh, Bolt Thrower, Entombed, Carcass κ.α.

Enjoy :!:

[B]Abhorrence - Evoking the Abomination[/B]

Οι Βραζιλιάνοι Abhorrence στο ένα και μοναδικό τους φουλ, Evoking the Abomination (σωστής) διάρκειας λιγότερο από μισή ώρα παίζουν αρχιδάτο, γρήγορο και ΣΩΣΤΟ brutal death metal με κάμποσα"insane" κιθαριστικά σόλο. Χωρίς περιττές τεχνικές μαλακίες και φουλ τρίγκερ προτείνεται σίγουρα σε όποιον θέλει ένα κολασμένο μισάωρο. Στρίψτε ένα τσιγάρο, δυναμώστε ηχεία και ετοιμαστείτε για true blastbeats.

[U]τατατατατατατατατα[/U]

Ω ναι ! Ω ναι ! ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ !

To [B]Bastard Priest[/B] σκοτωνει οπως αναμενοταν.

Το ντοκυμαντερ που ποσταρε ο brein.d3d δεν το εχω δει ακομα,
αλλα που θα μου παει.

Αυριο κυκλοφορει το καινουργιο [B]Blasphemophagher[/B] και οπως παντα
εχει καταπληκτικο εξωφυλλο.

[SPOILER][/SPOILER]

Σε αυτο το ωραιοτατο [U]link[/U] τσεκαρετε νεο τραγουδι και αρκετο απο το
back catalogue μιας απο τις καλυτερες εταιριες στο underground.
Εχει μπολικο πραμα και αρκετο υλικο που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.
Πολυ καλη κινηση !

Το Bastard Priest βασικα ειναι καλυτερο απ το προηγουμενο. ή εμενα εστω ετσι μου φανηκε.

Σε αλλα νεα, ολοκαινουργια κομματια Bombs of Hades. Crownιζουν απιστευτα, χωρις ομως τα θρας στοιχεια. Αν βγαλουν δισκο σ αυτο το μοτιβο θα τον παιζω απ τη πορωση.

Μπράβο στα παλικάρια που ποστάρουν εδώ μέσα να μαθαίνουμε μπαλίτσα κι εμείς οι υπόλοιποι.Μέσα στην όλη ντεθ μεταλ φάση που μ’έχει πιάσει είπα να ακούσω και κανα φετινό δισκάκι αγνής σαπίλας ακόμα.Κατέβασα το ντεμο των Ensnared,Disma,Morbus Chron,ενώ τώρα ακούω το Miasmal.Έχω και κάποια ακόμα ονόματα στη λίστα αλλά ένα-ένα.Eπίσης το Puteraeon μιας και το ξανάκουσα χώνει μια χαρά,αν ήταν και κανά δεκάλεπτο πιο κάτω ακόμα καλύτερα,αν και δε με χαλάει και τόσο,κυλάει σχετικά εύκολα.

Και εγω συμφωνω για το Bastard Priest.
Το γουσταρω παρα πολυ.Εχει και αυτο τον ωραιο ηχο.

Ωραια τα καινουργια Bombs Of Hades.
Αλλα και αυτοι τι κανουν.
Δισκο περισυ και για φετος εχει split,7αρι και δισκο το μενου.

Οι The Crown πηραν παλι τον παλιο τραγουδιστη :!:

Disma και Puteraeon δεν τα εχω ακουσει ακομα.
Ο δισκος των Morbus Chron δεν μου πολυαρεσε.
Το demo των Ensnared ειναι πολυ καλο και για το Miasmal τα εχουμε ξαναπει.

[FONT=“Palatino Linotype”]Ας πω δυο λόγια για μια μπάντα που νομίζω δεν έχει αναφερθεί και την ανακάλυψα πρόσφατα με αφορμή το συγκινητικό δισκάκι που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.
[CENTER]
[SIZE=“4”][B]Funerus[/B][/SIZE]

[/CENTER]

Τους Incantation τους ξέρουμε όλοι και προσκυνάμε. Επομένως και τον ιδρυτή/frontman τους John McEntee.
Ε οι Funerus είναι η μπάντα της γυναίκας του Jill !
Ξεκίνησαν στην ίδια πόλη της Πενσυλβανίας με τους Incantation στις αρχές των 90’s. Βγάλανε δυο-τρία demos, διαλύθηκαν και περέμειναν ανενεργοί μέχρι το '03 όταν μετά από παρακίνηση του συζύγου αναστήθηκαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο:

[B]Festering Earth[/B] (2003)

[I][B]“Suffering Life”[/B][/I][I][B]“Shade”[/B][/I]

Αναπόφευκτα ο ήχος θα σας θυμίσει Incantation σε μερικά σημεία αλλά προσωπικά θα έλεγα πως είναι πιο κοντά σε Bolt-Thrower περιόδου Warmaster.
Βαρύ, αργόσυρτο death με γρανιτένιο rhythm section και βίαια ξεσπάσματα.
Ο τραγουδιάρης/κιθαρίστας είναι γαμάτος. Η Jill χειρίζεται το μπάσο και ο John τη δεύτερη κιθάρα.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν και μετά από 8 χρόνια κυκλοφόρησαν το 2ο album :

[B]Reduced To Sludge[/B] (2011)

[I][B]“E. Histolytica”[/B][/I]

Μη σας ξεγελάει ο τίτλος. Όχι δεν το γυρίσανε στο sludge.
Μόνο old-school death metal έχει εδώ, όπως ακριβώς μας αρέσει.
Τα φωνητικά, μετά την αποχώρηση του frontman, τα ανέλαβε κατά κύριο λόγο η Jill και τα πάει μια χαρά!
Ο ήχος είναι λίγο πιο τραχύς και λιγότερο βαλτώδης συγκριτικά με το ντεμπούτο.

Και τα δύο άλμπουμ είναι πολύ αξιόλογα, διαλέξτε ανάλογα τα γούστα σας.
Οι πιο ρομαντικοί ας ακούσουν το ντεμπούτο πρώτα…:wink:[/FONT]

Το Morbus Chron εμενα μ αρεσε παντως γιατι δεν ειναι μια απ τα ιδια. Το οτι γυρισε ο αλλος στους Crown, ξερωγω. Ανουσιο μου φαινεται. Μετα απο τοση χολη και τοσο δακρυ, οτι και καλα ξεπουληθηκαν με τους Angel Blake κλπ, ειναι λιγο μαλακια να επιστρεφει (ποσο μαλλον απο τη στιγμη που αυτη τη φωνη δε μπορει πλεον να τη βγαλει). Κριμα γιατι ειχα πολλες ελπιδες απ’ το reunion, ο δισκος ηταν καλος κι η φωνη τουμπανο. Μην ακουτε το Φιλιππο, αυτος ποτε δεν ακουγε Crown ουσιαστικα. : P

μια αλλη κυκλοφορια που αναμενεται ( απο εμενα τουλαχιστον) με ενδιαφερον ειναι το νεο krisiun. The Great Execution θα λεγεται και αναμενεται κατι καλο απο αυτη την μπαντα. Πρωτο δειγμα πολυ θετικο κατα την αποψη μου

Το Krisium “κυκλοφόρησε” όπως το ίδιο έγινε και για τούτο εδώ.

The Rotted - Ad Nauseam

το προηγούμενο τους γάμησε.

Και αυτό μια χαρά γαμεί… :wink:

[B]2011-Shub Niggurath-A Deadly Call From The Stars[/B]

^^ Διαολεμένο αυτό ε ! Όμορφα !

Κάτι μου λέει ότι θα το λιώσω… :slight_smile: