Γιες…Έπρεπε και Θεσσαλονίκη. Τίμια Old-School death metal συναυλία!
Χθες, δωράκι μαζί με το νέο Nile από το Bowel of Noise, έπεσε στα χέρια μου το νέο EP των ελλήνων Blessed By Perversion. Πολύ ωραίο death metal, αξίζει αυτιών από τους φίλους του είδους. Ενδεικτικά (θα βρείτε όλα τα κομμάτια στο επίσημο κανάλι της μπάντας έτσι κι αλλιώς):
Οι κύπριοι Vomitile ετοιμάζουν το ντεμπούτο album τους μετά από ένα πολύ καλό demo. Δείγμα της δουλειάς που έρχεται εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=1MPQq32vqKc
Γνώμες;
Ρε αλητεζ γιατι δεν ενημερωσε κανενας οτι οι Purtenance βγαλανε ΕΡακι ?
Το νεο Εvoken ειναι ηδη εκει εξω.
Επισης μετα το καινουργιο Νecrovorous ηρθε κι ετουτο εδω για να γεμισει μια πολυ πλουσια χρονια για τοv old school ηχο. Οι [B]Corrosive Carcass[/B] προσφατα κυκλοφορησαν το πρωτο τους αλμπουμ ([B]Composition Of Flesh[/B]) απο την [B]Abyss Records[/B] το οποιο ειναι απο εκεινα τα ντεμπουτα που σε κερδιζουν χωρις να κανουν τιποτα καινοτομο. Σαπιλα, τσαμπουκας, το χαρακτηριστικο ηχο στο μπασο να παραπεμπει σε Αutopsy, Obituary, καλα τραγουδια και πανω απ ολα πορωση. Ο ηχος στις κιθαρες επισης αντιπροσωπευτικος αυτου που θελουν να πετυχουν τα παλικαρια. Μια αριστη μιξη
Entombed - Dismember - Autopsy ενα ορισμενα σημεια στο δισκο μου θυμισαν το Mindloss των Gorefest.
Επιστροφή για τους Massacre με ep. Condemned to the shadows αλλά χωρίς τον Kam Lee.
Μόλις τώρα το πέτυχα, δεν έχω ακούσει νότα. 2 κομμάτια έχει μέσα
Back from Beyond 04:35
Succumb to Rapture 03:28
Άντε να δούμε
Degial - Death’s Striking Wings
bump!
φοβερή δουλειά,σαπίλα σκέτη.Ακούστε το ε!
Δυο καινουργια κομματια cryptopsy
Two Pound Torch
Red-skinned Scapegoat
φερνουν σε whisper και and then you’ll beg λιγο αλλα αυτος ο τραγουδιστης δεν τοχει ο καημενος
Binah - ‘Hallucinating in Resurrecture’
φετινο δισκακι
αγγλοι με μεγαλη αγαπη για το πρωιμο σουηδοφιλανδικολλανδικο επι το πλειστον death metal
Ωραιος, το Binah ειναι οντως πολυ καλο,αξιζει να τσεκαρετε οι φαν του ειδους
Το δε instrumental κομματι που εχει ειναι φοβερο
Να πούμε ότι πριν μερικές μέρες βγήκε καινούργιο [B]Grave[/B] με τίτλο “[B]Endless Procession of Souls[/B]” και γαμάτο εξώφυλλο:
Στη limited έκδοση σε cd έχει bonus τις παρακάτω διασκευές :
Killing Technology (Voivod cover)
Efilnikufesin (N.F.L.) (Anthrax cover)
Mesmerized (Celtic Frost cover)
ενώ σε βινύλιο έχει και άλλες τρεις :
Them Bones (Alice in Chains cover)
Burial at Sea (St. Vitus cover)
Vermin (Asphyx cover)
Άκουσα το Efilnikufesin και είχε φάση! Το “πεθάνανε” το κομμάτι
Επίσης, πριν κανα δίμηνο βγήκε στη φόρα και καινούργιο [B]Master[/B] με τίτλο “[B]The New Elite[/B]”:
Το πάνω artwork είναι για το cd, το κάτω για το βινύλιο.
edit: θενξ :hippy:
Μετά απ’όλα αυτά έρχεται να προστεθεί στη λίστα κι άλλη μια μπάντα που διαλύθηκε νωρίς στα 90’s κάνοντας όνομα με ένα μόνο δίσκο (νταξ οι μασακρ έβγαλαν δύο αλλά όλοι για το from beyond τους θυμούνται).Οι Σουηδοί Uncanny κυκλοφόρησαν ένα ΕP με δύο κομμάτια σωστού παλιακού ντεθμέταλ(αλλά μέχρι εκεί).
Kι εκτός αυτών έρχονται και οι επανασυνδεδεμένοι Derketa να κυκλοφορήσουν το πρώτο full length άλμπουμ τους μετά από 24 χρόνια με τίτλο In Death We Meet το οποίο κινείται σε τυπικά death/doom μονοπάτια και πρόκειται για δυνατή κυκλοφορία.Αν και δεν εμφανίζει και ιδιαίτερες εκπλήξεις ή καμια φοβερή ποικιλία έχει μέσα ριφάρες και φωνητικά που σε γωνατίζουν.
Για να μη διαμαρτύρεται ο Ντεθστερ:p
Τα ακούω αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω για ποιότητες κλπ, αλλά μία νοσταλγία την έχω!
Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσουν/ χρησιμοποιούν/ δίνουν και καταλαβαίνει στο κεντρικό ριφ του creaation’s tomb. να’σαι καλά δεν θα το έπαιρνα πρέφα αλλιώς!
Black Breath - Sentenced to Life
Εψαχνα κάτι ντεθιάρικο, ήθελα λίγο να γκρουβάρει, λίγο να πανκίζει, λίγο να θρασάρει, να είναι και λίγο 90’ς, ξέρετε πώς είναι αυτά. Έπεσα πάνω σε αυτούς, μου βγήκαν και σε φάση Entombed, οπότε μια χαρά έκατσε και πήρα την δόση μου. Τσεκάρετε αμα δεν τους ξέρετε.
φρεσκο Hooded Menace εκει εξω
Το πρωτο ειναι πολυ, πολυ καλυτερο κατ’ εμε. Live βεβαια και οι δυο δισκοι ειναι τουμπανα, τους ειχα δει πακετο με Napalm Death, Victims και Tormented (εννοειται μετα δεν ειχα δυναμεις ουτε να περπατησω, και με εισιτηριο καπου στα 18 ευρω αν θυμαμαι καλα) και ηταν απλα απιστευτοι. Απο τις πολυ ψυχωμενες νεες μπαντες.
Και τα δύο τούμπανα είναι και λαιβ η μπάντα σκοτώνει. Πέρσι, μετά από την ισοπεδωτική τους εμφάνιση στο roadburn έκαναν περιοδεία με Christian Mistress και Tormented (πάλι αυτοί) με εισιτήρια γύρω στα 13-15 ευρώ. Φέτος περιοδεύουν με Nasum και το εισιτήριο τουλάχιστον στο Βερολίνο είναι ανεξήγητα 27 ευρώ, τα οποία μπορούν να τα βάλουν στα τριχωτά κωλαράκια τους αμφότεροι.
Οι Tormented ειναι καλυτεροι live σε σχεση με τα studio. Αλιμονο δλδ, ο Dread ηταν εκεινος που συνεβαλε στην πιο death metal πλευρα των Edge of Sanity, παλια καραβανα πλεον. Για Nasum δεν κανω καν σχολιο, δεν ασχολουμαι με μπαντες διασκευων. =p