οντως και τα 2 black breath γαμανε!
το 2ο το αγαπαω παρα πολυ παντως!
ισως ειναι τα καραμπινατα χιντς προς τους entombed
που με εχουν συγκινησει
οντως και τα 2 black breath γαμανε!
το 2ο το αγαπαω παρα πολυ παντως!
ισως ειναι τα καραμπινατα χιντς προς τους entombed
που με εχουν συγκινησει
Το Hooded Menace με δυο πρωτες ακροασεις μου φανηκε αναμενομενα καλο.Βεβαια σε κανα δυο λιντ ενιωσα οτι μπηκαν απλα επειδη επρεπε να μπουν ή οτι ενω χτιζονταν ωραια, η τελευταια νοτα που επαιζαν σαν να ηταν λαθος.Κατα τ’αλλα εχει γινει για αλλη μια φορα καλη δουλεια στις κιθαρες ,τα σαμπλακια ειναι γουστοζικα, ενω μου αρεσε που οι αλλαγες στο τεμπο γινονται ωραια και δινουν καλη ροη στο δισκο συν το οτι δεν αφηνουν να βαρεθεις.
Επισης κακως αλλαξαν το λογκο τους, το παλιο γαμαγε:p
Άλλος ένας fan του ‘‘Sencented to life’’ των Black Breath εδώ. Το πρώτο δεν το έχω ακούσει, αλλά το εν λόγω album είναι και γαμώ. Μ’ άρεσε που με τα Entombed riffs περίμενα καμία φωνή οδοστρωτήρα και τελικά έχουν αυτά τα hardcore- ίζοντα φωνητικά που τους διαφοροποιούν αρκετά. Και ωραία, κολλητικά riff κλπ., πολύ ευκολοάκουστος δίσκος.
Το νεο Cryptopsy ειναι εκει εξω.
Επισης το ντεμπουτο των Γαλλων Ad Patres μου αρεσε αρκετα.
Μουσικα δεν προκειται να πουν κατι καινουργιο, ομως γραφουν εξαιρετικα πορωτικα κομματια με αρχη μεση και τελος και γενικα πολυ σωστα δομημενες συνθεσεις. Μου θυμησαν Malevolent, Sinister και τους συμπατριωτες τους Kronos.
Το Cryptopsy ειναι μεγαλη δισκαρα τελικα !!!
Εχω ακούσει 2 κομμάτια όλα κι όλα από το καινούριο κι μου θύμισαν λίγο None So Vile (το μόνο που έχω ακούσει κι λατρεύω) αν κι πιστεύω οτι θα πρεπε να ταν ο Lord Worm. Είναι τόσο γαμώ?
Εμενα μου φανηκε σαν ενα καλο κραμα των None So Vile (οπως λες κι εσυ) και Wisper Supremacy. Ναι το αλμπουμ ειναι εξαιρετικο και δεδομενης της οποιας προκαταληψης μ εξαιτιας των 2 προηγουμενων που αντικειμενικα ηταν απαραδεκτα, ξαφνιαστικα με την ποιοτητα του. Θεωρω πως οσοι τους λατρεψαν μεσα απο τους 3 πρωτους δισκους δυσκολα θα στραβωσουν με το νεο υλικο.
Ρε manz, άκουσε κανείς το καινούριο Grave; Παίζει καμιά γνώμη;
Νεο Grave δεν εχω ακουσει ακομα και να σ πω την αληθεια δεν με ψηνουν ιδιαιτερα μετα το [B]As Rapture Comes[/B].
blastbeat??
Και εγώ ξετρελάθηκα με το Malignancy. Θεωρώ ότι είναι από τις καλές δουλειές φέτος. 2 ακροάσεις στα γρήγορα έκανα αλλά μου έφτασαν για να καταλάβω ότι ο δίσκος είναι πολύ καλός. Μ’ αρέσει αυτή η μπάντα από άποψη παιξίματος, στίχων, attitude, slam-ιας, μετρημένης τεχνικούρας.
Όσο για τα Blast beats δεν είμαι και τόσο σίγουρη και ειδική να σου απαντήσω σίγουρα. Απ’ ότι μπορώ να πω, είχε μέσα φυσικά αλλά όχι συνέχεια. Περισσότερο παρατηρούσα slam breakdowns, αλλαγές συνέχεια στο παίξιμο, όχι μόνο κοπανιστά blastbeats όπως οι Cryptopsy ξέρω 'γω.
By the way τα 3 τελευταία κομμάτια προσφέρουν απίστευτο πόνο…Όπως και τα 3 πρώτα, μαζί με Intro. Μ’ άρεσε το Intro. Τις περισσότερες φορές τα κράζω και τα θεωρώ αχρείαστα.
Αυτό εδώ μετράει.Χωρίς να έχω ακούσει ιδιαίτερα τις προηγούμενες δουλειές τους, σ’αυτό εδώ πειραματίζονται κατά κάποιο τρόπο χωρίς να ξεφεύγουν φυσικά απ’το ντεθμεταλ.Αλλα έχουμε να κάνουμε με λιγότερο άμεσα κομμάτια και πιο ευφάνταστες δομές διατηρώντας την πορωτική τους φύση πάντως.Γενικότερα αποπνέει και μια πιο “ιβολ” ή μπλακμεταλ αν θετε αύρα
Eπίσης άκουσα αυτές τις μέρες και το ντεμπούτο των Νecro από Ιταλία,το οποίο είναι στην πιο σάπια πλευρά των πραγμάτων.Όσοι ανώμαλοι τη βρίσκουν με Autopsy, Impetigo και λοιπούς σιχαμερούς πιθανολογώ πως θα γουστάρουν.Εξωφυλλάκι:
[SPOILER][/SPOILER]
Στο necrovation το καινούριο έριξα κάποιες αυτιές, και μου φάνηκε αρκετά κατώτερο απο το breed deadness blood. Αρκετά πιο χαλαρές οι συνθέσεις. Αλλά δεν παύει να είναι necrovation 8)
Καλή προσπάθεια το Cryptopsy. Δεν θυμίζει σε τίποτα None So Vile. Ας μην συγκριθεί καν. Deathcore-ίζει αρκετά, είναι πιο μελωδικό σε σημεία, αλλά δεν είναι τόσο κακό. Δεν το άκουσα προκατειλημμένα. Έχει μερικά δυνατά κομμάτια αλλά ως εκεί. Επειδή είδα ότι “γαμάει, ψηλές βαθμολογίες κτλ”. Θα το ξανά ακούσω σίγουρα αλλά δεν νομίζω να αλλάξω και πολύ γνώμη.
Απαίσιο εξώφυλλο!
Βγήκε και το καινούργιο Sinister για όποιον ενδιαφέρεται…Εγώ απλά θα πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΝΑΙ <3
Το ακουσα δυο τρεις φορες και νταξ, δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα. Πιο πολυ Stench θυμιζει παρα Necrovation και το Stench μου φανηκε καλυτερο. Θα του δωσω χρονο μπας και.
Λοιπον, ζηταω βοηθεια απο τους ουμπερ ψαγμενους φιλους του ειδους.
Πριν καποιο καιρο ειχα πεσει τυχαια πανω σε μια ελληνικη death metal μπαντα. Εχουν διαλυθει νομιζω/αν θυμαμαι καλα. Mid tempo, σαπιο, old school death metal, το κομματι που ακουσα ειναι απο κυκλοφορια του 91 (νομιζω). Δεν θυμαμαι αν ηταν full length. Πραγματικα τρομερο death metal, οπως το αγαπαω. Το εξωφυλλο ειχε μεταξυ των αλλων και μπλε/ασπρο χρωμα, αν βοηθαω.
Οχι, με τιποτα οι Deviser, αυτοι που λεω ηταν καθαρο death.
Edit: ΕΥΡΗΚΑ! Sarcastic Terror η μπαντα, ενα demo το 1992 με 8 κομματια (Sarcastic Terror λεγεται και αυτο) και ενα σπλιτ το 95 με καποιους In-Quest. Το ασπρο και το μπλε στο εξωφυλλο ακυρα
http://www.metal-archives.com/bands/Sarcastic_Terror/31964
Εδω ινφο
και
παρακατω το The Last Act Of Subsidience (το πρωτο κομματι που ακουσα) απο το σπλιτακι τους:
Υ.Σ. Επειδη ειχα ακουσει μονο τα κομματια απο το σπλιτακι, το demo μολις τωρα το ψαρεψα και πρεπει να πω οτι δεν ακουγεται. Μου θυμησε ηχο grindcore Rotting Christ ξερω γω :Ρ. Για ιστορικους λογους μονο!
Και δευτερο εδιτ γιατι θυμηθηκα κατι αλλους θεους απο τα μερη μας, ονοματι Stigma. 3 demos, επαφη εχω μονο με το τριτο που λεγεται Epitaph και κυκλοφορησε το 93. Παραγωγη οπως πρεπει, σαπιλα, θρας περασματα που και που, φωναρα απο τον ταφο και εξαιρετικες συνθεσεις. Καποια πληκτρα σε ορισμενα σημεια ειναι διακριτικα και απλα πανε μπροστα το ολο αποτελεσμα.
Τσιμπηστε και το Epitaph:
Το νεο [B]Weapon[/B] κυκλοφορει εκει εξω εδω και κατι μερες. Tιτλος [B]Embers and Revelations[/B]