Τι μου θύμησες με τους Stigma ρε φίλε. Ξεκίνησαν σαν Στίγμα παίζοντας hardcore. Ευτυχώς κάποια στιγμή το γύρισαν στο deathrash. Τώρα ψάχνω να βρω που έβαλα την κασέτα του Sickness Of No Survivors (το 2ο demo τους) που είχε τρομερή δουλειά σε layout και παραγωγή. Πολύ καλοί και στα live τους, από τα ελάχιστα ελληνικά group που στέκονταν εξαιρετικά στη σκηνή του τραγικού πλην θρυλικού (τσοντοκινηματογράφου) Ελλήσποντου.
http://www.youtube.com/watch?v=IQaA9HRpVEo&feature=related
Πώ ρε η κασέτα Sickness of No Survivors, δάκρυα λέμε, καλό σπάσιμο για τότες και πολύ καλή παραγωγή. Από το μαγαζάκι της Μολών Λαβέ το είχα πάρει θυμάμαι με το εξώφυλλο αλλά κασέτα Denon γαμώ το κέρατο μέσα!
To Sickness το ακουγα πρωτη φορα οταν εγραφα τις παραπανω γραμμες, στα επιπεδα του Epitaph, στιβαρο death metal που δαγκωνει.
Pathology - The Time of Great Purification
Βαριέμαι να αναλύσω γιατί λίγοι θα ασχοληθούν με Pathology (θαρρώ). Για την πλάκα στους καλύτερους δίσκους του 2012.
Απλά απίστευτος. Όσες φορές και να τον ακούσω γίνεται και καλύτερος. Τρομερός!
Από την Minnesota των ΗΠΑ και ταγμένοι στο underground οι [B]Diabolical Sacrilege [/B]κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους [I]To Dominate Their Psyche[/I] στις αρχές του έτους αλλά μόλις πρόσφατα έπεσε στα αφτιά μου. Σκοτεινό, old school death metal με ωραία ριφάκια και φωνητικά, δεν θα ενθουσιάσει αλλά και δεν θα απογοητεύσει τους επίσης ταγμένους οπαδούς. Για πρωινό πιστεύω είναι ό,τι πρέπει?
Λοιπόν εγώ έχω εδώ να προτείνω παλιó συγκρότημα που λέγονται Mortem από το Περού. Άκουσα ένα 2 κομμάτια από το The Devil Speaks In Tongues ( 1998 ) (το ένα διασκευή στο Turn In Your Grave των Sacrifice το άλλο το Uma Head Of The Witch) γαμάτο σκοτεινό Death metal από Old school μερακλήδες!
η υπερμπανταρα κυκλοφορει σε κανα μηνα νεο δισκο.Αντε να δουμε
To Demon Tales είναι καλύτερο. Αλλά μαζί μ’ αυτό είναι δισκάρες. Αξίζουν!
Πες τα :!:
Λοιπόν guys, μιας και αναφέρθηκαν οι Περουβιανοί Mortem και μιας και πριν λίγο άκουγα τους μεξικάνους The Chasm, θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια του thread.
Θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει να μου αναφέρει [B]αξιόλογες death metal μπάντες από Λατινική Αμερική[/B]. Ξέρετε τώρα, Χιλή, Κολομβία, Παραγουάη, Αργεντινή κτλ κτλ? Άλλωστε θεωρώ ότι η τοποθεσία και η εκεί κουλτούρα γεννοβολάει μια ιδιαίτερη κτηνωδία στη μουσική, αρκούντως απολαυστική. Δεν θέλω να μου αναφέρετε συγκροτήματα δημοτικότητας τύπου Sepultura ή Krisiun, αλλά όχι και τον τελευταίο καμένο που κυκλοφόρησε ένα demo tape και θεωρεί τον εαυτό του καλτ. Αν έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο παλιότερα μπορείτε να με παραπέμψετε ελεύθερα.
Προτείνετε ό,τι σας έκατσε καλύτερα τον τελευταίο καιρό ή ό,τι σας έρχεται πρώτο στο μυαλό, θα το εκτιμούσα βαθύτατα. Ως αντάλλαγμα σας παραπέμπω σε ένα από τα καλύτερα doom death όργια των τελευταίων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων?
Από το Καζακστάν με αγάπη, χωρίς να μπορώ να βρω καμία επιπλέον κυκλοφορία,
Δεν ξέρω τι παραπάνω θα αναφερθεί (για death metal) εκτός από αυτά που ανέφερες μαζί με Anal Vomit και Perversor (που bestial-ίζουν). Αλλά αν πάμε προς bestial μεριά θα black-ϊσουμε μετά.
Αυτά μου ήρθαν…
AAAAA και οι Βραζιλιάνοι Abhorrence πολύ καλοί. Τελευταίας στιγμής φλασιά!
Θα αναφερθούν οι GOATPENIS.
Θα συμφωνήσω πάρα πολύ αλλά όπως προείπα δεν ήθελα τόσο να το πάω σε black/death. Αλλά θα μου πεις “κοπελιά οι Anal Vomit και οι Perversor τι είναι”…Ok,deal dude!!! Αλλά εκεί κάτω αυτοί είναι ακριβώς τόσο καλοί σ’ αυτό το είδος…Και Goatpenis λατρεύω. Το περσινό ήταν τρομερό.
Δε λες καλά που συγκρατήθηκα να μην αναφέρω και IMPURITY και VULCANO.
Θα πω Mystifier κ. Chris και θα νικήσω ξέρωγω…
Θα νικήσω εγώ που τους έχω δει και live. :razz:
Ευχαριστώ πολύ προς το παρόν, κανά δυο από αυτά που είπατε τα έχω στο σαλόνι, τα υπόλοιπα θα τα τσεκάρω.
Ψάχνοντας με την σειρά μου λίγο παραπάνω ανακάλυψα Cenotaph (Mex), Toxodeth(Mex), Hadez (Per), Trimegisto(Chl), Internal Suffering και Shub Niggurath…
Αν κάποιος έχει ακούσει κάτι από τα παραπάνω ας πει γνώμη…
Νομίζω όμως, μπορούμε και καλύτερα, έτσι;
:-k
Mortem και The Chasm ειναι μεγαλες αγαπες πλεον.
Cenotaph και Shub Niggurath εχω ακουσει απ’οτι ποσταρες στο τελος.
Αλλα δεν μπορω να σου πω και καμια σοβαρη αποψη μιας και εχω ακουσει
απο εναν δισκο απο την καθε μπαντα.Γενικα παντως εχουν καλη φημη και
οι δυο δισκοι που εχω ακουσει ειναι οντως πολυ καλοι.
Για αρχή ΔΕΝ μίλησες για Μεξικό ΑΛΛΑ για λατινική Αμερική!!!Φυσικά και μπορούμε και καλύτερα…
Ναι, για Latin death metal μίλησα, όχι συγκεκριμένα για Μεξικό. Απλά έτυχε να αναφέρω 2-3 μπάντες που πήρε το αυτί μου από εκεί. Επίσης, ένας φίλος χτες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Χιλιανούς Godless και [B]αυτό [/B]το δίσκο…