Godless δεν εχω ακουσει αλλα γενικοτερα η Blood Harvest σαν εταιρεια εχει
παρα πολλες καλες μπαντες,οποτε υποθετω και αυτοι καλοι θα ειναι
Infinitum Obscure για παραδειγμα.Μεχικανοι και ντεθμεταλλερς.
Τσεκαρεις αφοβα.
Godless δεν εχω ακουσει αλλα γενικοτερα η Blood Harvest σαν εταιρεια εχει
παρα πολλες καλες μπαντες,οποτε υποθετω και αυτοι καλοι θα ειναι
Infinitum Obscure για παραδειγμα.Μεχικανοι και ντεθμεταλλερς.
Τσεκαρεις αφοβα.
Πέρα από αυτά που είπατε προσωπικά δεν μου έρχονται άλλοι τώρα.Δυστυχώς δεν μπορώ καλύτερα :p. Μόνο Grave Desecrator που ξέχασα να αναφέρω. Οι Godless ακούστηκα πολύ καλοί. Θα τους τσεκάρω περισσότερο!!
Καλύτερα από IMPURITY και VULCANO?
Μόνο SARCOFAGO μένει να πούμε, πιο πριν δεν υπήρχε ούτε το χάος.
Λοιπόν καιρό έχουμε να δούμε εδώ μέσα λίγο Technical Death (κάποιοι βάζουν και τον όρο Progressive μέσα, όπως και να χει γαμεί), καλοί και οι Dying Fetus αλλά δε με καλύψαν σαν άκουσμα για φέτος, θέλω κι άλλο. Πάμε πίσω στο 2009 προς Καναδά μεριά για το “Fragmentary Evidence”
δεύτερο άλμπουμ των Augury, μπάντα που ξεπήδησε ο Dominic “Forest” Lapointe, μπασίστας των μοναδικών, ανεπανάληπτων Beyond Creation (κοίτα να δείς που για αυτούς θα μιλάω στο τέλος πάλι:p). Όχι ότι το Concealed του 2004, το πρώτο των Augury, δεν κόβει κώλους (στο σύνολο θυμίζει αρκετά το υπερέπος των Cynic, Focus και ίσως να είναι και καλύτερο από το δεύτερο, αρκετά πλουραλιστικό, επικό σε κάποια σημεία και με γυναικεία φωνητικά σε κάποια κομμάτια αλλά πάνω απ’όλα συνθέσεις για όσκαρ, απλά το δεύτερο είναι λίγο πιο ευθύ και έκανε και ένα κλίκ πάνω τον ήχο του μπάσου το παληκάρι και αυτό με τρελαίνει κατιτίς παραπάνω. Το θέμα είναι ότι και τα δύο έχουν ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ και δεν θα τα χορτάσεις με λίγα ακούσματα.
Οι Augury είναι ίσως η μόνη μπάντα που μου θυμίζει αρκετά τους Beyond Creation και όχι λόγω του ότι έχουν τον ίδιο μπασίστα και το χαρακτηριστικό του παίξιμο, αλλά γενικά στις συνθέσεις των κομματιών οι οποίες είναι γεμάτες, πομπώδεις αλλά ταυτόχρονα τεχνικότατες με τρομερές ιδέες και μελωδίες και πάν από όλα ξεχωρίζεις τα πάντα μέσα στον χαμό που γίνεται χωρίς να νομίζεις ότι απλά αυνανίζονται με τα όργανα. A και αυτός ο ήχος των ντράμς, θεικός. Επίσης έμαθα ότι οι Augury επαναδραστηριοποιήθηκαν μέσα στο 2012, τρομερό νέο για αυτόν τον ήχο.
Μερικά tracks από Augury για να μη χρονοτριβούμε:
Από το “Fragmentary Evidence” του 2009
Από το “Concealed” του 2004
[B]Becoming God[/B]
[B]Cosmic Migration[/B]
Και το πρώτο κομμάτι του δίσκου των Beyond Creation για να μην ξεχνάμε πώς αρχίζει το έπος8)
CTHONIC AURA-Abyssic Reflections in slumber MLP with silk screen etched b side
Death metal me meli Embrace of Thorns,Necrovorous apo Me saco un Ojo kai Doomentia Records
ena kommati edw
http://soundcloud.com/me-saco-un-ojo/cthonic-aura-abyssic
ekswfullo kai layout apo Alexander Brown(Witchrist,Anhedonist,Cruciamentum,Mitochondrion k.a.)
Οι Vomitile με τους Onslaught τα σπάσανε όλα πρέπει να μας ξανάρθουν ΟΣΩΝΟΥΠΩ! :DΓαμάτο Groovy Death metal με μπόλικο τσαμπουκα. Α κάναν και ωραία διασκευή στο Dawn Of The Angry των Morbid Angel! 8)
Έχω φτιάξει θρεντ για το νέο φοβερό Grave! Παγαίντε αποθεώστε εκεί
Πρωτη φορα που μ αρεσει εξωφυλλο Incantation. Και το κομματι τουμπανο.
Τις τελευταιες μερες ακουω αρκετα αυτο εδω, Deathevokation - The Chalice of Ages, ειμαι βεβαιος πως εχει αναφερθει. Αμερικανοι που παιζουν πιο Σουηδικα και απ’ τους Σουηδους, τελεια ισορροπια μελωδιας - ντεθμεταλς και αρκουντως προσβασιμο για καθε γουστο που επισκεπτεται τετοιες μουσικες. Ουτε πολυ βαρβαριλα για τους περαστικους, μα ουτε και πολυ μελωδικο για τους κακουληδες.
Εξω οι γκεη απο το Death Metal !
Εχω την εντυπωση οτι το εχω αναφερει,αλλα και να μην το εχω κανει συμφωνω
με αυτα που λες για τον δισκο.
Έχουμε πει ΠΟΣΟ γαμάει το καινούριο Sinister;
NAIIIIIIII!!! =D>
Καινούργιο [B]Beheaded - Never to Dawn[/B]
Μπάντα από τη Μάλτα με τρομερό Brutal…Δεν το έχω ακούσει ακόμη. Θέλω 2-3 ακροάσεις. Ελπίζω να το γουστάρω όσο όλα τα προηγούμενα
WTF?
Κεραυνός εν αιθρία
Υποθετω οσοι πιστοι το εχουν παρει ηδη μυρωδια οτι ειναι εκει εξω εδω και μια εβδομαδα αλλα για τους υπολοιπους το νεο ΑΕΟΝ σπαει σαγονια.Ακουστε το χωρις ακουστικα και σε υψηλη ενταση για να καταλαβετε
το εχω κατεβασει εδω και μια βδομαδα… σημερα ή αυριο θα παιξει.
υψηλες προσδοκιες ειδικα μετα το path of fire…
για να δουμε
Λοιπόν έχουμε θέμα εδώ.Μέλη των Code,Cruciamentum,Binah τιμούν το αγαπητό σε όλους Βρετανικό doom/death αρχών 90’s.Έχει και τις πιο ατμοσφαιρικές του στιγμές φυσικά αλλά ευτυχώς έχει και τις πιο θανατηφόρες και όταν ανεβάζουν το tempo το κάνουν επιτυχημένα.Είμαι ακόμα στις πρώτες ακροάσεις αλλά μου φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με σπουδαίο δίσκο.
Να πουμε ότι είναι ο 2ος ολοκληρωμένος τους δίσκος μετά το Noctambulism του 2006 που δεν έχω ακούσει.
Γαμαει. Ολα τα Indesinensce ειναι γαματα, αν και αγνωστη σχετικα μπαντα δεδομενου πως δεν υπαρχουν πολλοι τωρινοι που να παιζουν σε αυτο το υφος. Μαλλον φταιει το γεγονος οτι απαρτιζονται απο μελη που ανηκουν στην ολη ντεθμπλακ φαση και περασαν καπως απαρατητητοι στους ντουμ κυκλους.
[B]Anatomia [/B]- [I]Decaying in Obscurity[/I]
Από την Ιαπωνία με αγάπη…
Γαμεί…