Το καινουργιο [B]Desolate Shrine[/B] ειναι εκει εξω. Το ντεμπουτο ηταν ψαρωτικο για να δουμε τωρα και τη συνεχεια. Τιτλος [B]The Sanctum of Human Darkness[/B]. Κυκλοφορει απ την αγαπημενη Dark Descent.
ποσο μαμαει το νεο sinister!!!
ΠΟΛΥ!!
Το Incantation το ακουσε κανεις?Γνωμες?Το εχω κατεβασμενο εδω και κατι μερες αλλα ακομα δεν το εχω τσεκαρει ακομα.Οπως και το Desolate Shrine.Το περσινο τους (Tennebrous Towers) παντως ηταν ωραιοτατο
Στο Anatomia του ειχα ριξει μια αυτια και μ’αρεσε θυμαμαι,οι σαπιοι ντεθοντουμαδες να τσεκαρουν
To Incantation είναι ΕΠΟΣ…!!!
Το Κτήνος το ίδιο…
Ævangelist - De Masticatione Mortuorum in Tumulis
[B]Εδώ [/B]κι [B]εδώ [/B]η Αποκάλυψη…
Το απο πανω μετραει ασχημα και σιγουρα αποτελει μιας απ τις πολυ ιδιαιτερες κυκλοφοριες του τρεχοντος ετους.
Το καλο νεο ειναι πως αρχες του 13 θα εχουμε νεο [B]Corpus Mortale[/B] ( στους οποιους ως γνωστον παιζουν οι Βrian Eriksen και Martin Rosendahl απ τους τρομερουs Iniquity). Ο τιτλος τ θα ειναι [B]Fleshcraft[/B] κι ειναι μεγαλη εκπληξη μιας κι απ οσο ηξερα ειχαν βαρεσει διαλυση εδω και κατι χρονακια.
Επισης οφειλω να πω μετα απο καμια 20ρια προσεκτικες ακροασεις το νεο ΑΕΟΝ αποτελει πραγματικα κορυφη στο ειδος του για τη φετινη χρονια, εχει ισοπεδωτκες πραγματικα συνθεσεις, παραγωγαρα ( μια μιξη Legion και Gallery of Suicide) και τα καλυτερα Bentonικα διπλα φωνητικα π εχω ακουσει ποτε. Θετικο οτι εκαναν τα κομματια πιο groovατα κι ερηξαν λιγο τις ταχυτητες σε σχεση με τα Rise to Dominate/Path of Fire, αν κι αυτο ισως εχει να κανει με τ οτι ο νεος drummer πολυ απλα δεν ειναι Dominator.
Θετικο τ οτι παρα τα 15 κομματια, ο δισκος δεν κανει κοιλια. Μ αλλα λογια πορωση πορωση πορωση!!!
Το Νeptune The Mystic π ουσιαστικα αποτελει πρελουδιο του εξισου τσαμπουκαλεμενου Νothing Left To Destroy πολλες μπαντες θα θελαν να το χουν σε καποιο αλμπουμ τους. Μπαντα απο αλλο πλανητη!!! Μακαρι να τους δουμε καποια στιγμη live.
Χωρίς να είμαι σίγουρος δε νομίζω να είχαν βαρέσει διάλυση. Εϊχανε βγάλει το “A New Species Of Deviant” το 2007. Απλά πρέπει να καιγόταν ο Robles με τις άλλες μπάντες του και το αργήσανε κάργα.
Ρε με πηρε ο διαολος, ακομη προσπαθω να βγω απ’τα Ταρταρα!
ο αποπάνω κυρ-καλλιτέχνης ([I]της εξωφυλλάρας[/I]) μου κλέβει ιδέες!!!
[B]Διαμαρτύρομαι [/B]παραυτά… :roll:
Σπάω το κεφάλι μου να βρω από ποια ταινία είναι η εισαγωγή στο son of doom από το τελευταίο άλμπουμ των Nominon. Το έχει αναγνωρίσει κανείς; Η φωνή του Vincent Price είναι μάλλον αλλά η ταινία δεν μου έρχεται.
[B]edit[/B]: μάλλον από εδώ είναι
Οι Cryptopsy πραγματικά έβγαλαν γαμάτο δίσκο! O McGachy φωνητικά βελτιώθηκε πολύ είναι ένας δίσκος όπως έλεγε ο Inhuman Guitar ανάμεσα σε Whisper Supremacy και None So Vile
Αναλυτική γνώμη μου εδώ
Λοιπόν…ετούτο εδώ είναι διαμαντάκι
Alchemyst - Necromanteion
Ζόφος, σκοτάδι και αποκρυφιστικό Γερμανικό death
Έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει τεράστια παραγωγικότητα στο είδος.Δε μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί δεν το παρακολουθούσα σχεδόν καθόλου από το 2010 και πίσω.Αλλά τόσο φέτος όσο και πέρισυ έχουνε σκάσει δισκάρες από παντού και με μεγάλη συχνότητα.Και κυρίως από νέες μπάντες.
Εντωμεταξύ ακούω ξανά αυτή τη στιγμή το Alchemyst του αποπάνω ποστ.Τόσο καλό που χτυπάει ακόμα και εικοσάδα για φέτος.Αρκετά ξεχωριστό και φέρνει ακόμα και σε μπάντες εκτός ντεθμέταλ(Negative Plane πχ)
Ή το Ævangelist που άκουσα σήμερα για πρώτη φορά και φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι μεγάλο…
Δεν ξέρω,μπορεί να μιλάει η πόρωση που έχω φάει με τον ήχο.Ας πει και κανας μεγαλύτερος και πιο έμπειρος τη γνώμη του αν θέλει και αν είναι όντως έτσι:p
Yπαρχει σιγουρα παραγωγικοτητα στο ειδος.
Και παλιοτερα υπηρχε αλλα σε συγκεκριμενα υποειδη (slam-brutal-technical αυτα τα περιεργα τεσπα).
Τον τελευταιο καιρο υπαρχει παραγωγη σε ολες τα μετωπα.
Και ποιοτικοτατη ετσι.Και εννοειται πως χαιρομαι γι’αυτο.
Δεν προλαβαινω λεμε !
Ωραια πραγματα βγαινουν μωρε, εγω βεβαια ειμαι λιγο απαιτητικος ασχετως αν τα ακουω / γουσταρω / αγοραζω. Η χρονια του death metal ομως ειναι το 2013 εντος της οποιας περιμενουμε νεα Immolation, Dead Congregation, Tribulation, Tormented και Ulcerate (για το τελευταιο απλα ελπιζω, δεν εχουν ανακοινωσει, αλλα σε νεα εταιρια υπεγραψαν, καθε δυο χρονια βγαζουν δισκο). Εκει τι να πρωτακουσεις.
Καλα ισχυει αυτο με τις χρονιες.Του χρονου βγαινει πραμα ομως !
Γενικοτερα παντως υπαρχει υλικο να ακουσεις.Σε σχεση με 10 χροναι πριν ας πουμε…
Μιας και το έφερε η συζήτηση τότε, και επειδή στο άλλο θρεντ με τα βεστ γίνεται ο χαμός, αν θέλετε πείτε τα καλύτερα που ακούσαμε φέτος, όλο και κάτι θα έχει ξεφύγει στον καθένα…
Προσωπικά ξεχωρίζω
- [B]Undergang[/B] - Til Doeden os Skiller
- [B]Unleashed [/B]? Odalheim
- [B]Drawn And Quartered[/B] - Feeding Hell’s Furnace
- [B]Incantation [/B]- Vanquish In Vengeance
- [B]Wrathprayer [/B]- The Sun of Moloch
- [B]Grave[/B] - Endless Procession of Souls
- [B]Hooded Menace[/B] - Effigies Of Evil
- [B]Anatomia [/B] - Decaying In Obscurity
- [B]Evoken[/B] - Atra Mors
- [B]Anhedonist[/B] ? Netherwards
- [B]Witchrist [/B]- The Grand Tormentor
- [B]Ectovoid [/B]- Fractured In The Timeless Abyss
Μια πρόχειρη δωδεκάδα, ένα για κάθε μήνα, χωρίς αξιολογική σειρά…
Βγάλε το WITCHRIST που ήταν κατώτερο των περιστάσεων και βάλε το φανταστικό NOCTURNAL VOMIT.
Τα διαμαντια της φετινης χρονιας:
HORRENDOUS - THE CHILLS
ANHEDONIST - NETHERWARDS
AEON - AEONS BLACK
DRAWN AND QUARTERED - FEEDING HELL’S FURNACE
CORROSIVE CARCASS - COMPOSITIONS OF FLESH
MALIGNANCY - EUGENICS
CANNIBAL CORPSE - TORTURE
NAER MATARON - ALL HAIL DEATH
MASACHIST - SCORNED
και το καταπληκτικο THE WRETCHED END
απο εκει και περα ειχαμε εξαιρετικες προσπαθειες απο Dying Fetus, Cryptopsy, Nile, Aborted, Asphyx, Psycroptic, Desolate Shrine, Pandemonium αλλα και πολυ εντυπωσιακη αρχη για τους Εctovoid, Hideous Divinity και Scaphism.
στις απογοητευσεις το Hour of Penance το οποιο τελικα ξεφουσκωσε με το καιρο.
Δεν εχω ακομα κατσει ν ακουσω σοβαρα καινουργια Incantation, Weapon και Chaos Inception π μαλλον πρεπει να μετρανε πολυ.