Death Μetal κυκλοφορίες

Αυτο με τις παραγωγες Nuclear Blast παιζει και να ισχυει.Μαλλον κανουν συμφωνιες με συγκεκριμενα studio και βαζουν τις μπαντες να ηχογραφουν σε αυτα με αποτελεσμα να ακουγονται ολες ελαφρως ιδιες με καλογυαλισμενες μοντερνες παραγωγες,πραγμα που δεν ταιριαζει σε ολες τις μπαντες.
Τα ιδια εκανε και παλιοτερα η Century Media,εβαζε σχεδον ολες τις μπαντες της να ηχογραφουν στα Woodhouse Studios με παραγωγο τον Waldemar Sorychta.Δεν ειχαν το θεο τους!Η 3ετια 1997-2000 ηταν εφιαλτικη!
Μην ξεχασουμε και τον μελωδικο death συρφετο που περασε απο τα φινλανδικα Tico-Tico Studios!

Οσον αφορα το εξωφυλλο εμενα μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει καθολου στους Suffocation,παραειναι…πορτοκαλι!!!:lol:

Υποθετω ορισμενοι θα το εχουν ηδη ακουσει αλλα για οσους δεν εχουν
εδω το πρωτο δειγμα απο το νεο αλμπουμ των Ιmmolation.

Το κομματι σπερνει, το ιδιο και οι στιχοι.

το τουρ που διαφημιζει το ειδατε?

cannibal corpse
napalm death
immolation

\m/ \m/

νεο tribulation κανεις?

Από τις μπάντες που ακολουθούν τον ήχο του clandestine και left hand path, και είναι πολλές, οι tomented ξεχωρίζουν μάλλον εύκολα. Το έχουν ρε παιδί μου. 3-4 φορές το άκουσα αυτό και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το ep τους. Πρωτοτυπία μηδέν αλλά το νιώθουν τα παλικάρια. Ακόμα δεν θέλω να ξεχωρίσω κομμάτια (αν και το ομώνυμο γαμάει άσχημα). Δεν ξέρω αν κολλήσω όσο και με το ep τους αλλά προς το παρόν… λιώσιμο.

Γαμαει το Tribulation και νομιζω θα συμφωνησουν κι αλλοι μαζι μου.Διαφορετικο απο το επισης πoλυ δυνατο ντεμπουτο τους, The Horror.Μου θυμιζουν πολυ την πορεια των Necrovation απο τον πρωτο στον δευτερο δισκο τους που απο πιο straightforward σουηδικο death metal με μπολικη θρασιλα, το πηγαν αμφοτεροι ενα βημα παραπερα και επιτυχως μαλιστα.
Στα προσεχως επισης το νεο των Ισπανων Graveyard

και το funeral fire γαμαει!!!

Δευτερο κομματι απ το νεο Immolation

[B]http://www.youtube.com/watch?v=qjcdHEfvzUE[/B]

Αναμενοντας το νεο Immolation κανω ενα countdown στη δισκογραφια τους.Απιστευτο σερι καλων εως αριστουργηματικων δισκων!Δυσκολοχωνευτο Death (ετσι με κεφαλαιο) metal,πηχτο και σκοτεινο.
Μονο το Failures For Gods ισως να μενει λιγο πιο πισω λογω περιεργης παραγωγης (εχει εξωφυλλαρα ομως).Το Close To A World Below ειναι τερμα μαυρο Death(ξαναετσι με κεφαλαιο) Metal(κι αυτο με κεφαλαιο).O Bob Vigna (δεν) ξερει τι κανει/παιζει εκει μεσα,οπως και οι υπολοιποι,απλα τον ξεχωριζω επειδη ειμαι κιθαριστας και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να συλλαβεις και στη συνεχεια να εκτελεσεις τετοια μουσικη.Μην παρεξηγηθω,δεν εννοω οτι πρεπει να εισαι μουσικος για να ακουσεις Immolation!
Στα τελευταια τους βγαζουν μια επικουρα ολοδικια τους.Αναμενουμε με ανυπομονησια!

^ Για κάποιο λόγο μoυ φαίνεται αστείο πως το Failures, πιθανότατα μερικώς εξαιτίας της παραγωγής, είναι το αγαπημένο μου Immolation άλμπουμ - κολλώδες, βαρύ, ακατέργαστο και παντελώς μαύρο, ήδη μετά όταν ήρθε το Close μου είχε φανεί στην αρχή παράξενο :lol:

Από το Shadows και μετά μου παίρνει πάντα λίγο καιρό να προσαρμοστώ στο τι βγάζουν, αλλά πάντα, πάντα κολλάω μετά

Πάντως συμφωνώ 1000% με το φανμπόυκο ύφος του ποστ.

Το Close… ισως να σου φανηκε περιεργο γιατι το συνθετικο και εκτελεστικο αλμα απο το Failures… ειναι τεραστιο,σχεδον μη λογικο μεσα σε ενα μολις χρονο.

^ Ναι, είναι από όλες τις απόψεις τεράστια ηχητική αλλαγή.
To επόμενο σημείο καμπής που έχω στο μυαλό μου για αυτούς, αν και όχι με τόσο έντονο τρόπο, ξεκίνησε από το Harnessing Ruin και αναπτύχθηκε προς τα δώθε.

Τι συγκρότημα πάντως!

Συμφωνω.Ειναι το σημειο που μιλησα για μια πιο επικη προσεγγιση του ηχου τους η οποια στο Majesty… εγινε πιο εντονη.

Τι συγκροτημα indeed!

Καλά τα λέτε παιδιά. Οι Immolation είναι μπάντα μεγαλείο. Παντού τρομερές δουλειές, τίμιες, με σταθερότητα και καθόλου απογοήτευση. Είναι μπάντα που όποιος θέλει να λέγεται ότι ακούει death metal πρέπει να την έχει ψηλά και να έχει ακούσει φυσικά. Το close είναι μεγάλος δίσκος, προσωπικά τρελαίνομαι. Από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα έμεινα με ανοιχτό στόμα.
Όσο για το Failures διαφωνώ. Έχει κομματάρες μέσα. Διαλέγω ως αγαπημένο το Close αντί αυτού γιατί έχει περισσότερη μαυρίλα και για την παραγωγή που είπες.
Δεν θα μας απογοητεύσουν με το καινούργιο θαρρώ!!

και τα I.O.T.D. και Black sky που σε οδηγούν σε εξάσκηση των brutal φωνητικών σου :stuck_out_tongue: Γενικά το άλμπουμ παίζει συνεχώς τις τελευταίες μέρες αν και το ep ήταν καλύτερο τελικά. Έτσι και αλλιώς όμως θα αντικατασταθεί σύντομα από το νέο [B]Necrocurse [/B]…

… που το έβαλα χθες και απλά γαμάει. Εντελώς back to the roots death metal, προσωπικά μου θύμισε πάρα πολύ Possesed. Φοβερός και ο ήχος δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα. Έχει και τα hit-ακια του το άλμπουμ. Ήδη με την μια ακρόαση ξεχώρισαν death metal rebels, morbid maniacs και το υπεργαμάτο ομωνυμο.

Εν τω μεταξυ,ακουγοντας τη δισκογραφια Immolation εκανα το λαθος να προσπαθησω να ακουσω το νεο Suffocation.Δυστυχως μου φανηκε πολυ αδυναμο γιατι ακουσια εκανα συγκρισεις.Δεν το τελειωσα,θα το βαλω μολις κατακατσει η σκονη απο τα χαλασματα που αφηνει η μπαντα του Ross Dolan…:metal:

Ακόμα θυμάμαι πόσο ζορίστηκα να καταλάβω τι ήθελαν να κάνουν οι Immolation στο “Here in After”. Μόλις το κατάλαβα μόνο δέος υπήρχε… Χωρίς υπερβολές ήταν ο δίσκος που με έκανε να “μάθω” να ακούω death metal. Όσο για Suffocation για κάποιο λόγο ποτέ δε με τράβηξαν για να τους ακούσω, χωρίς να είμαι και κανένας τεράστιος φαν του είδους.

[B]Vulvectomy - Abusing Dismembered Beauties [/B]

Gore death metal από την Ιταλία. Το εξώφυλλο παραπέμπει κατευθείαν σε Cannibal Corpse όπως και οι στίχοι αλλά στο πολύ πιο “γελοίο” του πράγματος (βλ. εισαγωγή στο τραγούδι παρακάτω, αξίζει να την ακούσετε :p).
Οι ταχύτητες γενικά είναι στα ύψη με ελάχιστα mid tempo σημεία να “ξεκουράζουν” το αυτί, τα φωνητικά εντελώς brutal και το drumming ανελέητο. Νομίζω τους fans του είδους θα τους ικανοποιήσει αλλά δεν το θεωρώ άξιο πολλών ακροάσεων.

http://www.youtube.com/watch?v=3U_AWG66ywo

Μπράβο που το πόσταρες εδώ Μαύρε Ιππότη. Εγώ τα έκοψα αυτά για να μην με κοροιδεύουν.
Σπίτι έχω το Putrescent Clitoral Fermentation το οποίο φυσικά έχω ακούσει πιο πολύ. Το καινούργιο το έχω στις Λήψεις χωρίς να έχει παίξει ακόμη. Σωστό brutal από τους Ιταλούς, δεν θα απογοητεύσουν.

Ελπίζω μόνο να μη σε κοροϊδευουν οι επίδοξοι επόμενοι παραθυροπαρουσιαστές στα δελτία του ΑΝΤ1 και του Mega που σπαταλούν καμιά δεκαριά σελίδες thread (σε μουσικό forum) για το αν θα είναι χρυσαυγίτες στους Kawir ή στους Sabaton ή για τις δηλώσεις που έκανε ο Tsamis :stuck_out_tongue: