Death Μetal κυκλοφορίες

Δεν ειναι απλα καλο. Λογικα θα ναι στα κορυφαια της λιστας για φετος. Πρεπει σιγουρα να τ ακουσει ο Trey για να καταλαβει τι θα πρεπε να χει κανει στο τελευταιο ΜΑ.

βγαλαν και ενα ep
οι παλιοι brutality!!!
τους θυμαται κανεις???

Ωραιος, Δεν το ηξερα οτι επανασυνδεθηκαν. Θα τσεκαριστει συντομα

Εγώ το Screams of Anguish έχω ακούσει είναι μεγάλη δισκάρα εκείνης της εποχής και ας είναι στην άκρη από τους περισσότερους. Κάτι τέτοιες επανασυνδέσεις τις φοβάμαι. Το κομμάτι πάντως είναι καλό.

Μια συνεργασια που θα ταραξει τα νερα της ελληνικης μουσικης σκηνης–>http://www.rockinathens.gr/?p=16570

Αντιγράφουν τους Eurovision-ίτες τώρα???Δεν ξέρω. Βρωμάει!

Ξεχασα κατι γεμιστα απο τον 15αυγουστο!Τι μυτη ειναι αυτη κοπελα μου!!!:lol:

καλο μηνα σε ολους!!!

Μια που μιλάμε για ελληνική σκηνή, αυτά εδώ τα παληκάρια τα τσέκαρε κανείς?
[B]Risabov - Rise[/B]

Εγώ πάντως γούσταρα πολύ, death/prog θέλει πολλά @@ μαζί με έμπνευση (και λίγο τύχη) για τέτοιο ντεμπούτο εν έτη 2013.

εξωφυλλο του καινουργιου Blood Red Throne. Κυκλοφορει μεσα Μαιου

Με το καινουριο Suffocation τι παιζει?Το ακουσε κανεις?Norda-norda εισαι εδω?Να κανω τον κοπο η μπαααα? :-k

re malakes oi dead congregation teliosan ixografiseis tympana gia to kainourgio opote afiste ta ipolipa

Παρούσα. Αν σου πω ακόμη δεν το άκουσα? Πάω με αργούς ρυθμούς τελευταία στη μουσική. Άκουσε το εσύ επιτέλους :stuck_out_tongue:

^ Yπάρχουν κάτι φήμες οτι είναι κάπως νερωμένο. Το trademark στυλ τους αλλά δομικά και ηχητικά πιο user friendly. Προσωπικά έχω ακούσει 2 κομμάτια μόνο, επιφυλάσσομαι.

Κι εγω με αργους ρυθμους παω,εχω μεγαλη λιστα μεχρι το Suffocation γι’αυτο ειπα να ρωτησω.Μεχρι το Πασχα θα το ακουσω αλλα μην κρατησετε και την αναπνοη σας! :stuck_out_tongue:

Σαν μπαντα εχουν πολυ ισχυρη προσωπικοτητα οποτε κι εγω πιστευω οτι αυτο που λες trademark στυλ σιγουρα ειναι εκει.Το νερωμενο και user friendly σε συνδυασμο με το ψιλοατοπο εξωφυλλο ειναι που με ανησυχουν…

Στο Pinnacle δυστυχως ο ηχος τους μετατραπηκε (πιθανως οχι εντελως εκουσια) σ αυτο που λεμε τα τελευταια χρονια nuclear blast metal, το δε video που γυρισαν για το As Grace Descends πραγματικα με ξαφνιασε αρνητικα. Aκομα δε μπορω να καταλαβω πως το καναν αυτο το λαθος.

Συνθετικα θεωρω πως ειναι το πρωτο πραγματικα αδιαφορο και τζουφιο απο ενεργεια και φρεσκαδα αλμπουμ των Suffocation. Aυτο το λεω διοτι αν και το ακουσα αρκετα στο τελος δε μπορουσα καν να θυμηθω κομματια, ρυθμους, αλλαγες κλπ κλπ.

Ισως με μια παραγωγη οπως αυτη στο ομωνυμο αλμπουμ του 06 τα κομματια να ακουγονταν κοντα σ αυτο που ενδεχομενως ηθελαν να πετυχουν στο νεο δισκο.
Λειπει ο τσαμπουκας παντως και παρα την πολυ καλη δουλεια του Culross στα τυμπανα το αποτελεσμα ειναι τελικα πολυ κατωτερο του αναμενομενου.

Επειδή τον άκουσα ήδη μια φορά και τώρα τον ακούω δεύτερη. Πως μου φάνηκε.
Τα φωνητικά του Mullen είναι απίστευτα για ακόμη μια φορά. Ακούω το δίσκο και με τραβάνε μαζί τους στον death-metal ήχο τους.
Ξαναβλέπουμε στα ντραμς των Culross όπου δεν με χάλασε τόσο. Αντιθέτως θεωρείται καλός ντράμερ και κατάφερε να ανταπεξέλθει στο δίσκο.
Τα κομμάτια όλα είναι πολύ καλά. Ήδη με την πρώτη ακρόαση τα περισσότερα σου μένουν. Ωραία ρίφς, έχει μελωδίες, τίμιες τεχνικές, σταθερό τέμπο σε όλο το δίσκο.
Η παραγωγή είναι τρομερά καλή. Γενικά, δεν περιμένεις από μπάντα σταθμό εν έτη 2013 να βγάλει δίσκο επιπέδου Effiigy προφανώς αλλά δεν είναι καθόλου άσχημος. Αντιθέτως, εκπλήσσει.
Τώρα όσο για το εξώφυλλο που είπατε. Προσωπικά δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί γενικά δεν δίνω βάση στα εξώφυλλα. Έχω ακούσει μάπα δίσκους με πιασάρικα εξώφυλλα και το αντίθετο. Τώρα το εξώφυλλο πως το είδες άτοπο??Deathcore? Για technical death δεν με χαλάει.
Για το κλιπ επίσης δεν θα εκφέρω άποψη. Δεν βλέπω κλιπς (μου τη σπάνε στο μεταλ), αλλά το είδα επειδή το είπατε και ναι μαλακία είναι.
Επίσης, δεν κατάλαβα τι εννοείς Ολμαιτι με το νερωμένο???
Τέλος, εξήγησε μου λίγο τι εννοείς ήχο Nuclear Blast??Έγιναν κάγκουρες?Ανήκουν στο σύστημα?Τα κάνουν όλα για τα λεφτά?

ακουγοντας δηλαδη το pinnacle καταληγεις στ οτι εχει τον ιδιο ογκο με δισκους οπως τα blood oath,suffocation, souls to deny για παραδειγμα ? Δεν αναφερω τις πιο παλιες προ 00ς κυκλοφοριες για προφανεις λογους. Εγω δεν ακουω την ιδια μπαντα παντως.

Ο nuclear blast ηχος ειναι ο σ εκνευριστικο σημειο γυαλισμενος ηχος κατι το οποιο τουλαχιστον στη συγκεκριμενη μπαντα δε ταιριαζει καθολου. Η παραγωγη στις κιθαρες ειναι για μενα το μεγαλο μειον του δισκου. Θεωρω οτι η μπαντα εχασε σε ογκο.

τωρα οσον αφορα το τι μενει στο καθενα απο το αλμπουμ αυτο, ειναι καθαρα προσωπικο. Σ εμενα δεν εμεινε σχεδον τπτ, σε σενα αρεσε αρκετα γουστα ειναι αυτα.

Δεν καταλαβα το επιχειρημα περι σταθερου τεμπο. Απο το Εffigy ως και σημερα στο ιδιο τεμπο (απο 180 ως 210 bpm πανω κατω) κινουνταν και κινουνται οι Suffocation ειτε με Mike Smith ειτε με Dave Culross.

Νερωμένο = Nuclear blast metal, ακριβώς όπως το περιέγραψε ο Inhuman Guitar. Καλογυαλισμένη, εντυπωσιακή, ογκώδης παραγωγή με πολύ δυνατό rhythm, αμβλυμένες κιθάρες, μπροστά τα leads/ solos να σου σπάνε το τούμπανο, και τυποποιημένες δομές κομματιών. Παραγωγή που υπερσκελίζει τελικά τις συνθέσεις.
Ο ήχος του σίγουρα δεν μου αρέσει, το κατά πόσον είναι όντως τζούφιο άλμπουμ θέλω αρκετές ακροάσεις και λίγο χρόνο για να το πω - να δούμε τι επίγευση θα αφήσει.

To βίντεο δεν μου αρέσει - ούτε το κομμάτι.
Το Cycles of Suffering μου αρέσει.

Αλλά εντάξει, λέω λόγια του αέρα, είμαι ως ενα βαθμο προκατειλημμένη. Σπάω τον κανόνα μου να μην εκφέρω αφοριστικές γνώμες πριν ακούσω ολόκληρο άλμπουμ πάνω από 2 φορές :-s

Με αυτά που λες για την Nuclear όπως και η Ολμαιτι ακούγωντας πάλι το δίσκο ναι θα συμφωνήσω. Πήρα και εγώ το ίδιο πράγμα με σας. Απλά είμαι άλλου τύπου ακροατής. Δεν θα κοιτάξω τόσο ούτε δισκογραφικές, ούτε τόσο εξώφυλλα, ούτε τις δηλώσεις, ούτε τα κλιπ. Πρέπει να μου αρέσει κάτι τρελά για να ασχοληθώ με αυτά και να το ψάξω εκτενέστερα. Άλλωστε με 2 ακροάσεις είπα ακριβώς αυτά που πήρα.
Πέρα από μένα, ότι είναι καλογυαλισμένος ο ήχος ισχύει.
Τώρα αυτό που είπα για το τεμπο εννοώ ότι δεν είναι γρήγορος σε άλλα σημεία και πολύ αργός σε άλλα. Γενικά όλα τα κομμάτια κρατάνε ένα Mid-tempo από άποψη ταχύτητας και δεν με κούρασε.