Death Μetal κυκλοφορίες

Εεε, αυτό είναι το πρόβλημα, όταν τα κομμάτια που σου αρέσουν από Hypocrisy, σoυ αρέσουν [I]επειδή[/I] έχουν Slipknot στοιχεία!

Πανακούσω Abducted.
Εντάξει, το πρώτο μισό της δισκογραφίας τους είναι τόσο τεράστια γαμάτο που τους συγχωρώ πολλά. Συν ότι μικρή ήμουν τσιμπημένη με τον Tagtren, εξ’αιτάς του έκανα το πρώτο μέτσαλ τριπ μου εκτός Αθήνας, και οι παλιές αγαπέςόπως και να το κάνεις πάνε στον παράδεισο :roll:

Μεχρι το Into The Abyss ειναι αψεγαδιαστοι!

Ο Peter μονο σε εμενα θυμιζει τον ασχημουλη αδερφο του Johnny Depp?:-k

Οι Hypocrisy ειναι μεγαλη αδυναμια!!! Οσον αφορα τα 00ς ομως, αν δεν ειχαν βγαλει το “πολυ” Virus το οποιο θεωρω αρτιο αλμπουμ χωρις καμια μετρια στιγμη και το φουλ πορωτικο ATOED η συνεισφορα τους τη τελευταια 10ετια θα ηταν μαλλον μικρη.

Για τη 90ς περιοδο τους δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις οπαδος τους που να πει κατι.Ολα τα αλμπουμς ενα κι ενα (ακομα και το ομωνυμο που ηταν/ειναι οτι ποιο spacey εχουν κυκλοφορησει ως τωρα).

Το End of Disclosure μ θυμιζει ως προς την αισθηση π μ αφησε το The Arrival, δηλαδη ενα δισκο με 3/4 χιτακια και στο τελος να σ φευγει ο αρχικος ενθουσιασμος. Σιγουρα δεν ειναι το σωρου οπως δεν ειναι αλλωστε κανενας δισκος τους αλλα μεχρι εκει.

Συμφωνώ πάρα πολύ για το virus.

Antediluvian - λόγος

Δεν ξέρω πόσοι το περίμεναν αυτό, αλλά ήρθε σαν κεραμίδα στο κεφάλι.
Όπως πάντα θέλει αρκετές ακροάσεις για να ξεδιαλύνεις τι ακριβώς γίνεται μέσα στο πηχτό σκοτάδι τους.
Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για 34 λεπτά χάους και κακού ζόφου.

που το “βρήκες”?

Καλα που ειδοποιησες το ειχα για αργοτερα!
nikosPL ψαξτο στο ιντερνετ, εγω το βρηκα στους ρωσσους

Ωραια, αυτο θα τσεκαριστει παραυτα. Τεραστια βελτιωση με καθε κυκλοφορια (το split με Temple Nightside δεν το μετραω γιατι ενταξει ενα 7ιντσο ειναι), περιμενω γηγφδηγφ και τα σχετικα.

Καλά στείλτε ένα πμ γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι οι ρώσοι…

Καινουργιο Tormented εκει εξω

και ενα τραγουδι για οποιον θελει να παρει μια γευση
απο το νεο Tormented

απο τις μπαντες που γουσταρω πολυ!!

^^ πολυ ενδιαφεροντα φωνητικα,καραγουσταρα.θα τσεκαριστει

Γαμουν οι Tormented. Θα τσεκαριστει το καινουριο ασαπ.

99,9% τo ANTEDILUVIAN που έχει διαρρεύσει είναι το advance tape και όχι ο τελικός δίσκος.

Παρολαυτά γαμάει αναμενόμενα, το είχα επισημάνει κάποια στιγμή νομίζω.

Βασικά…περιμένω Α Υ Τ Ο:

…Για να δούμε :roll: 8)

Τη κασσετα δεν την εχω, αλλα μαλλον αυτο ειναι γιατι ως ριπ ειναι λιγο για το μπεο. Το Svart Crown το περιμενω κι εγω, το προηγουμενο ητο λιγο θεορατο επος.

Εν τω μεταξύ μπήκα στο θρέντ για να ρωτήσω αυτό ακριβώς,το άκουσα το μεσημέρι
κ μου φάνηκε πολύ χάλια ο ήχος.Απλά επειδή έχω ακούσει 2-3 κομμάτια από το προηγούμενο(τα οποία όμως μου είχαν φανεί πιο οικεία) κ δεν ήμουν εξοικειωμένος με τον ήχο τους είπα μήπως κ κάνω λάθος κ απλά δεν μπορώ να τους “καταλάβω”.Πάντως γενικά είναι είναι πολύ δύσκολο σαν άκουσμα,μη νομίσουν μερικοί ότι “έλα μωρέ νταξ ντέθ μέταλ παίζουν πόσο ζόρικο να είναι”?Συμφωνώ με κάποιον νωρίτερα ότι θέλει πολλά ακούσματα κ ψάξιμο για να καταλάβεις τι παίζει εδώ μέσα.Αυτό που με ζόρισε πολύ είναι τα τύμπανα κ ο ιδιαίτερα “τσαπατσούλικος” τρόπος που εκτελούνται. Μη με παρεξηγήσετε για τον όρο,εννοώ ότι γεμίζει τον ήχο με πολλά γυρίσματα κ κάποια από αυτά μου φαίνονταν άκυρα κα με μπέρδευαν…να δώ κατά πόσο θα “καθαρίσει” ο ήχος κ τα ξαναλέμε.Πάντως σαν άκουσμα είναι εντυπωσιακό.Ντέθ μέταλ για εκπαιδευμένα αυτιά αλλά έχει να δώσει πολλά αν ασχοληθεί κανείς μαζί του.Έχω το προηγούμενο στα υπόψη για αγορά.

Συμφωνώ, λιώσε το “Through The Cervix Of Hawwah” μαζί με το -απ’ όλες τις πλευρές- ξαδερφάκι του ονόματι “Parasignosis” (από MITOCHONDRION). Οι δύο σημαντικότεροι δίσκοι για το είδος κατά τη γνώμη μου, την τελευταία τριετία. Δύσκολοι και επίπονοι.

Περασα να προτεινω το ντεμπουτο των Sacriphyx, μιας και δεν ειδα και καμια αναφορα. Βασικα και μονο λογω διαφορετικοτητας αξιζει εστω μια αυτια. Πραδοξως πολυ μελωδικο, τοσο στα ριφ οσο και στα λιντ και σολο, πολλες επιρροες κλασσικου χεβυ μεταλ, μπορει να θυμισουν Arghoslent. Eπισης 2-3 κομματια ειναι καρφι 90’s ελληνικο μπλακ μεταλ

Το λοιπον,καλο δισκακι.Death/black/καισεσημειαdoom με εμπνευσμενα lead/solo.Δεν θα σου αλλαξει τη ζωη αλλα ειναι τιμιο και ακουγεται νερακι.