Death Μetal κυκλοφορίες

Ένα bump για να μην ξεχνάμε πόσο γαμάει το συγκεκριμένο, μα πόσο γαμάει πια 8)

δεν είναι καινούργιο. Από πέρισυ έχει ανακοινωθεί (και σχολιασθεί).
Και ναι: [I]Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι ΣΥΜΠΑΝΤΑ!!! Παλιογάλλοι…[/I]

Ο Ares κι η παρεα του ξαναχτυπουν

Αυτους τους εχω αφησει στο Ascension of Terror (το οποιο ητο συμπαθεστατο), αλλα δεν περιμενω και πολλα. Θα τσεκαριστει παντως γιατι εχουν παρει τον τυπο απο Vulture Industries / Gravdal για δευτερη κιθαρα και θελω να ελπιζω μπας και εχει γραψει τιποτα.

Κοιτα εγω που τους ακολουθω πιστα απο το Shadows of Old και μετα πιστευω πως κακο αλμπουμ δεν εχουν κυκλοφορησει. Λογικα ομως ολο το συνθετικο κομματι θα το εχει αναλαβει ξανα ο Αres. Eχουν και πολλα χρονια να βγαλουν αλμπουμ οποτε περιμενω κατι εμπνευσμενο στα χναρια των ΑΟT και ADM.

Αυτή η μπάντα έχει κάτι το τρομερά υποχθόνιο και κακό. Ξέρεις ανεξήγητο. Ναι δεν έχουν τις τέρμα δισκάρες, δεν θα γίνουν ποτέ αγαπητοί ή αγαπημένη μπάντα κάποιου. δεν θα εκτιμηθούν, αλλά εμένα μου γυρνάνε το μυαλό.
Όταν άκουσα το White Realm μικρή (και το Beyond κατ’ επέκταση) με διαπέρασε ρίγος.

Να σου την αληθεια οταν ειχα αγορασει το BTWM δεν μου χε πολυαρεσει και μετα απο μερικες ακροασεις κατεληξε σε καποια γωνια της δισκοθηκης. Αρχισα να τους λατρευω απο το Shadows… και μετα. Για πορωμενους Μοrbidangelακιδες (στην νορβηγικη εκδοχη τους) οπως εγω, ειναι μια καλη εναλλακτικη προταση.

Φαντάζομαι εννοείς για τις πιο death metal κυκλοφορίες τους, κοντά σε Morbid Angel. Γιατί τα πρώτα black θεωρώ ότι έχουν δική τους ταυτότητα. Φυσικά θα πεις ότι “μοιάζει με κάτι”, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι παραπάνω.
Δηλαδή, αυτό το black ύφος παντρεμένο με αργά βουρκώδη death φωνητικά σε συνδυασμό με κάποιες μελωδίες epic ή και μη, δεν το θυμάμαι σε πολλές άλλες μπάντες εκείνη την εποχή.
Τώρα το αν δεν εκτιμάς το Beyond οκ, αλλά τέρμα αυτό το “γούστα”, κατάντησε δικαιολογία για όλα. Απλά δεν λέμε τίποτα παραπάνω.

Ναι αναφερομαι σ αυτο που αρχισε σιγα σιγα σαν επιρροη στο Shadows και φανηκε περισσοτερο στο Ascension ως και σημερα. Ναι οι προ 1999 κυκλοφοριες τους ειχαν σιγουρα καποια ταυτοτητα, αλλωστε οι Αeternus μπαντα των early 90ς ειναι απλα ειπα οτι προτιμω τα αλμπουμς της δευτερης περιοδου τους.

Ok, misunderstood dear.

Αφιερωμένο στη Norda, που επιτέλους γνώρισα και από κοντά αυτό το -γαμάτο- διήμερο στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με μία συζήτηση που έμεινε στη μέση
και στον Deathster, γιατί έχει την πιο σωστή υπογραφή σε όλο το φόρουμ, χρόνια τώρα.

Στο χωριό μου όταν λένε female fronted metal band εννοούνε αυτό

Cheerz 8)

Νέο κομμάτι από Verminous απο το επερχόμενο "The Unholy Communion"
http://www.youtube.com/watch?v=a2zBbGJkDoM&feature=youtu.be

Ευχαριστώ πολύ. Είσαι τρομερή. Ναι περάσαμε τέλεια και να τα ξανά πούμε σύντομα. Δεν την γνώρισα τελικά την τύπισσα να “σφίξω” το χέρι. :stuck_out_tongue:
Πολύ καλά φωνητικά ρε γμτ. Ζηλεύω!

Εξωφυλλα απο καινουργια Immolation και Svart Crown τα οποια αναμενουμε Μαιο και Απριλιο αντιστοιχα.

Άργησα πολύ να μπω στην κουβέντα και ακόμα και τώρα που μπήκα άκυρος θα είμαι γιατί δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει τη δεύτερη περίοδο τους. Αλλα ποτέ δε θα ξεχάσω πως είχα νιώσει όταν πρωτοάκουσα το beyond the wondering moon. Μεγάλη δισκάρα. Ετσι είχα νιώσει τότε (μιλάμε σχεδόν 20 χρόνια πριν) και με τα Dark Medieval Times των Satyricon και On Twillight Enthroned των Throne Of Ahaz…

Αρκετα το offtopic με το black :stuck_out_tongue:

Αυτο βρισκεται στους Ρωσσους.

Επισης ‘‘κυκλοφορησε’’ και το νεο Hypocrisy το οποιο ειναι καλο σε γενικες γραμμες(το προηγουμενο ηταν καλυτερο) αλλα εχει κανα δυο fillerακια.Το πρωτο μισο του album ομως το λεει πολυ καλα το ποιημα!

Μονο 2? Πες 3-4 για να σαι μεσα. Σιγουρα οχι οτι κατωτερο εχουν κυκλοφορησει στη μελο ντεθ περιοδο τους (τη θεση αυτη εχει καπαρωσει το Catch 22 εδω και χρονια), εχει 3 πολυ δυνατα hitaκια στην αρχη του δισκου κι ωραιο φιναλε με το Τhe Return. Κριμα αλλα σιγουρα οχι στα δυνατοτερα της χρονιας.

Αν δεν εχεις προβλημα με τους Slipknot(δεν εχω,ειδικα το Vol.3 το θεωρω καταπληκτικο) εχει 2 κομματια που σπανε αλατα(Turn The Page και Don’t Judge Me) ενα hit melodeath(Another Dead End For Another Dead Man) κι ενα κλασικο heavyμεταλλαδικο(Seeds Of The Chosen One).Απο και περα ναι,θα συμφωνησω οτι ειναι το πιο μετριο τους,οχι κακο απλα μετριο.Η επανηχογραφηση(drums και φωνητικα) ως Catch 22 V2.0.08 ακουγεται καλυτερα.

^ Πόσο κρίμα να ξεκινάει η περιγραφή κυκλοφορίας μίας από τις βασικότερες, σπουδαιότερες μπάντες της Σουηδικής σκηνής (από όταν είχε ακόμη αρχίδια) με τις λέξεις [I]“Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους Slipknot”[/I]. A ρε Πήτερ.

Τα τελευταία 10+ χρόνια η Σουηδία ζει με τα αντιδάνεια της Αμερικής, που είχε αρχικά δανειστεί από τη Σουηδία. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ακούσω καινούριο Hypocrisy album. Ήδη με τα τρία προηγούμενα, το ότι δεν τα είχα βρει καν άσχημα, απλώς μέτρια, με είχε διαλύσει.

[I]Exclamation of a Necrofag[/I]
[I]Killing Art[/I]
[I]Solar Empire[/I]

:frowning:

True αλλα αυτα τα δυο που εχουν Slipknot στοιχεια δεν παυουν να ειναι κομματαρες για τρελο headbanging/ξυλο/καρατε/ninjitsu!:lol:

Δυστυχως ΚΑΙ οι Hypocrisy,οπως και πολλοι αλλοι με 20τιες στην πλατη,αρχιζουν να εγκλωβιζονται.Αν και τα 2 προηγουμενα τα βρισκω απο πολυ καλα εως και,σε σημεια,εξαιρετικα.

Valley of the Damned,Hang Him High,Weed Out the Weak,Tamed (Filled with Fear) το ενα,
War-Path,Scrutinized,Let the Knife Do the Talking,Blooddrenched το αλλο.